St. Hippolyt Nordic A/S

St. Hippolyt® Nordic A/S on itsenäinen tanskalainen yritys, joka tarjoaa asiakkailleen hevosten ruokintaan liittyvää neuvontaa ja myy pääasiassa saksalaisen St. Hippolyt® Mühle Ebert GmbH:n tuotteita.

Nordic-tuotteet pohjoismaisille markkinoille

St. Hippolyt

Ruokintasuunnitelman perusta on karkearehu. Hevosesi saa lähiseudulla viljeltyä karkearehua.

Tästä syystä on tärkeää, että sen tarvitsemat ravintoaineet ja kivennäisaineet suhteutetaan juuri tähän karkearehuun.

St. Hippolytin® Nordic-tuotteet on valmistettu erityisesti Pohjoismaisia markkinoitamme varten, ja kyseisten tuotteiden sisältämät raaka-aineet ja pitoisuudet on mukautettu Pohjoismaisissa olosuhteissa viljeltyyn karkearehuun.

Nordic-sarjan rehuilla katat hevosesi tarpeet.

Seuraamme jatkuvasti karkearehuanalyysejä Pohjoismaissa. Karkearehun laatu vaihtelee useilla alueilla vuodesta toiseen. Jotkut kivennäisaineet, kuten seleeni ja sinkki, ovat Pohjoismaissa aina alhaisemmalla tasolla kuin eteläisemmässä Euroopassa. Näiden analyysitietojen perusteella laskemme pohjoismaisten tuotteidemme ravintosisällön ja teemme niiden koostumukseen tarvittaessa muutoksia. Tuotekehitysosastomme tekee tiivistä yhteistyötä pohjoismaisten konsulttien, laatuasiantuntijoiden ja St. Hippolyt Mühle Ebert GmbH:n tutkimusinsinöörien ja tutkijoiden kanssa.

Kehitämme Pohjoismaihin mukautettuja perustuotteita ja täydennysrehuja sekä erikoistuotteita erityisiin haasteisiin.

Luonnollisia raaka-aineita, jotka sisältävät korkealaatuisia proteiineja, vitamiineja ja kivennäisaineita

St. Hippolyt

Kasvien, yrttien ja erityisten ainesosien runsas valikoima varmistaa, että St. Hippolytin tuotteet kattavat hevosen tarpeet oikeanlaisten aminohappojen, vitamiinien ja orgaanisten kivennäisaineiden muodossa. Ravintoaineiden lähteet käyvät ilmi tuotteen raaka-ainekoostumuksesta.

Näissä raaka-aineissa on paljon enemmän vitamiineja, kivennäisaineita ja aminohappoja kuin mitä tuoteselosteesta voisi päätellä. Tämä johtuu siitä, että tuoteselosteessa on ilmoitettu ainoastaan lisätyt ravintoaineet.

Ja muista, että lisätyt kivennäisaineet prosessoidaan helposti imeytyviin orgaanisiin muotoihin St. Hippolytin toimesta. Jos tuote sisältää viljaa, se on läpikäynyt esi-idätyksen ja hapatusprosessin.

Samalla monien eri kasvien käyttö tuotteissamme tarjoaa hevosille niiden tarvitsemaa monimuotoisuutta. Tästä hyötyvät niin hevosen aineenvaihdunta kuin ruoansulatuskin.

Tuotteiden ravintoainepitoisuus on varsin korkea jokaista 100 grammaa kohti. Tämä tarkoittaa, että tuotteet ovat tiivistetyssä muodossa ja hevosen tarpeet täyttyvät jo varsin pienillä annosmäärillä. Tästä syystä tuotteet ovat taloudellisia käytössä.

St. Hippolyt® Nordic A/S työskentelee kestävän kehityksen puolesta

Kaikilla St. Hippolytin tuotteilla on erittäin pieni hiilijalanjälki, ja pakkaukset on valmistettu kierrätettävästä materiaalista. Suurin osa raaka-aineista tuotetaan ekologisia periaatteita noudattaen ja ympäristö huomioiden.

Olemme ottaneet Tanskan Blåhøjssä sijaitsevassa varastossamme käyttöön rutiinit, joissa pahvi kierrätetään, eikä pakkausmateriaaleja kuluteta enempää kuin on tarpeen tuotteiden suojaamiseksi kuljetuksen aikana.
Kuormalavojen kalvoja emme pysty itse kierrättämään, mutta ne kerätään konttiin ja toimitetaan käsiteltäväksi ja uusiokäytettäväksi muovin valmistukseen.

Avoin työyhteisö

St. Hippolyt® Nordic A/S on työpaikka, joka tarjoaa tukea monella tasolla. Ennen kaikkea kiinnitämme huomiomme asiakkaaseen.

Pyrimme asiakaspalvelussamme täyttämään sekä suuret että pienet toiveet. Samoin toimii myös varastohenkilökuntamme, joka työskentelee joustavasti asiakkaiden ja kuljettajien kanssa.

Varastohenkilökuntamme on myös sitoutunut täyttämään varaston järjestykselle ja siisteydelle asetetut korkeat vaatimukset.

Markkinointiosastomme pitää tärkeimpänä tehtävänään tiedon jakamista useiden erityyppisten hevosten optimaalisesta ruokinnasta hevosenomistajille. Useissa medioissa puhutaan siitä, kuinka hevosen hyvinvointi on asetettava kaiken muun edelle, ja tässä hevosen ruokinnalla on tärkeä rooli.

Noudatamme viestinnässämme luonnollisesti kaikkia sovellettavia lakeja ja määräyksiä. Tältä pohjalta kerromme rehun vaikutuksista mainitsematta ravitsemukseen liittyviä sairauksia tai sairauksia yleensä. Hevosrehun yhteydessä näin ei nimittäin ole markkinointisääntöjen mukaan sallittua tehdä.

St. Hippolyt

Laatuosaston vastuulla on, että tuotteemme merkitään oikein ja tietenkin myös voimassa olevien määräysten mukaisesti. Pidämme siis silmällä pohjoismaisten viranomaisten päivityksiä rehun tuotantoon ja myyntiin liittyen.

Myös dopingsääntöjä ja alalla tapahtuvia muutoksia seurataan niin ratsastuksen kuin raviurheilunkin osalta. Jos jokin tuote on Ruotsin dopinglistalla, mutta ei Tanskan dopinglistalla, sille merkitään karenssiaika, koska Pohjoismaissa kaikki tuotteet on merkitty samalla tavalla.

St. Hippolyt® Nordic A/S:n laadunhallintajärjestelmä noudattaa vakiintuneita toimintatapoja, joilla varmistetaan kaikkien tuotteiden hyvä laatu seurannan ja toimintasuunnitelmien avulla.

St. Hippolyt® Nordic A/S on myös sosiaalinen ja arvostettu työpaikka, joka haluaa antaa ihmisille mahdollisuuden päästä osaksi työmarkkinoita.

Nordic - PERUSRUOKINTA

Nordic - PERUSRUOKINTA

Nordic - PERUSRUOKINTA

Nordic - MINERAALIT - Mash

Nordic - JALOSTUS

Nordic - Muscle range

Nordic - Täydennysrehut - Ruuansulatus

Nordic - Ravintolisät - Mineraalit