Suojele ympäristöä

Olemme kiinnostuneita tuotteidemme ympäristöystävällisestä tuotannosta.

Kestävä energia

Uusiutuvat raaka-aineet tuottavat CO₂-neutraalia energiaa St. Hippolyt rehujemme tuotantoon. St. Hippolytin mylly on riippumaton vaihtelevista energian hinnoista ja fossiilisista polttoaineista. Tarkoitukseen suunniteltu bioenergiavoimala tuottaa sähköä, höyryä ja lämpöenergiaa yhtäaikaisesti ja sen kokonaishyötysuhde on 90 prosenttia. Syntyvää lämpöä käytetään viljan käsittelyyn ja jalostuksen varmistamiseen. Tällä lämmöllä lämmitetään myös ympäröiviä hallintotiloja ja henkilökunnan asuntoja. Joka kerta, kun ostat yhden St. Hippolytin tuotteista, edistät aktiivisesti ympäristönsuojelua.

Alueelliset ja elinvoimaiset raaka-aineet

St. Hippolytillä priorisoimme korkealaatuisia raaka-aineita ja ainesosia sekä sitä, että ne on tuotettu kestävän kehityksen periaatteilla, mikä pääasiallisesti saavutetaan paikallisten sopimuksella viljelevien maanviljelijöiden kautta. Henkilökohtainen vuoropuhelu raaka-aineiden tuottajien kanssa on tärkeää voidaksemme taata jatkuvan korkean laadun.

Viljan (ohra, maissi, kaura) lisäksi paikalliset maanviljelijämme viljelevät myös auringonkukkaa ja erityisiä viljelykasveja kuten hirssiä, pellavansiementä, ohra- ja kauraruohoa, soijaa ja muita palkokasveja tuottaakseen tarvittavan korkean laadun.

Kasviperäiset lajit kuten porkkana, jota käytetään kaikkien viljalajien pinnoittamiseen, on myös peräisin naapuriston maaperästä. Vastaanotamme myös paikallisia GMO-vapaita soijapapuja, joita käytämme korkealaatuisina proteiinilähteinä.

Maantieteellinen läheisyys ja jatkuva vuoropuhelu maanviljelijöidemme kanssa mahdollistaa erityisen luonnonmukaisen rehuainesvalikoiman takaamisen. Rehuillamme ei ole luomu-merkintää, mutta aina kun se on järkevää ja kestävän kehityksen mukaista, seuraamme luonnonmukaisia periaatteita.

Paikallisten suhteiden hoitaminen antaa meille mahdollisuuden vaikuttaa raaka-aineiden viljelyyn tavoitteellisella tavalla ja voimme korostaa sen tärkeyttä, että raaka-aineisiimme käytetään mahdollisimman vähän kemiallisia aineita. Näin voimme suojella viljelysalueita ja siten edesauttaa lajien monikirjoisuutta, josta hyötyvät sekä hevoset että ympäristö.

Paikallisilla kontakteilla on merkitystä

Lisäksi yhdistämme hyvät raaka-aineemme ainoastaan luonnollisten säilöntäaineiden kuten etikan kanssa.

St. Hippolyt konsepti

Ravintorikkaat raaka-aineet luonnosta takaavat kaikenkattavan tarjonnan hevosellesi. Siksi meille on tärkeää, että raaka-aineet säilyttävät ravintoarvonsa tuotantoprosessin läpi – Parasta luonnosta.

Pelletit

Kaikki pelletit ja öljyt kylmäpuristetaan alle 40 °C:ssa vitamiinien, rasvahappojen ja entsyymien suojelemiseksi.

Glyx-tekijä

Glyx-tekijän ansiosta kaikkien tuotteidemme tärkkelys- ja sokerisisältö pysyy kohtuullisena. Erityisen Glyx-sarjan tuotteemme ovat myös ilman melassia, gluteiinia tai viljaa. Lisäksi kaikki Glyx-sarjan tuotteet ovat glykeemisesti matalia, mikä tarkoittaa, että niillä on vähäinen vaikutus verensokeriin.

GMO-vapaa

Voimme vakuuttaa sinulle, ettemme käytä geneettisesti muunneltuja raaka-aineita tuotteissamme. Emme kuitenkaan voi koskaan aivan täysin välttää sitä, että geneettisesti muunneltu organismi voi levitä viljapelloille tai viljellyille alueille ympäristön vaikutuksen, kuten tuulen, sateen, lintujen tai hyönteisten välityksellä, ja siten upottautua raaka-aineisiimme osana luonnollista  ’ympäristöhaittaa’. Olemme sitoutuneet tuottamaan GMO-vapaita tuotteita.

Tutkimus & kehitys

Toteutamme korkeimman luokan tutkimus- ja kehitystyötä. Kansainvälinen tutkimustiimimme koostuen tutkijoista, insinööreistä ja eläinlääkäreistä kehittää tuotteitamme vuorovaikutuksessa hevosasiantuntijoiden ja hevosten omistajien kanssa. St. Hippolytin tuotteet on kehitetty ja optimoitu yhdessä hevosalan spesialistien kanssa.