0 0,00
0 0,00
Tilaukset lähetetään maanantaina ja torstaina.
Ilmainen toimitus yli 800 kg painaville ostoksille
Turvallinen maksu luottokortilla

Himalajan suolakivi

Runsaasti ravintoaineita sisältävä luonnontuote

  • sisältää luonnollista jodia
  • louhittu suoraan vuoresta
  • täysin käsittelemätön


Pakkaus

Kivi 2,5-3,5 kg
sisältää ripustusköyden
Kartonki 8 x 2,5-3,5 kg

10,96

Poista

Himalajan suolakivi

Runsaasti ravintoaineita sisältävä luonnontuote

Himalajan suolasta tekee erityistä sen alkuperä. Ilmastonmuutoksen seurauksena osa alkumerestä kuivui yli 200 miljoonaa vuotta sitten. Tätä seuranneet maanjäristykset työnsivät suolan maanpinnan alle, missä se on nyt varastoituneena noin 600-800 metriä syviin suolasuoniin suojattuna kaikilta nykyajan saasteilta.

  • sisältää luonnollista jodia
  • louhittu suoraan vuoresta
  • täysin käsittelemätön

 

Kemialliselta koostumukseltaan suola on metallin ja epämetallin yhdiste. Tunnetuin suola on ruokasuola (NaCl), joka koostuu natriumista (metalli) ja kloorista (epämetalli). Ruokasuolalle on ominaista sen suolainen maku ja valkoinen väri. Ruokasuolaa tuotetaan denaturoimalla useiden teollisten prosessien avulla, ja siihen saatetaan lisätä myös keinotekoista jodia. Uuttamisen jälkeen ruokasuolaa käsitellään ja puhdistetaan niin, että se on 100-prosenttisesti yksipuolinen, puhdas tuote. Perinteinen nuoltava suolakivi tarjoaa tästä syystä ainoastaan natriumia ja klooria.

Tavalliset suolakivissä käytettävät suolat liuotetaan ensin veteen ja kuljetetaan maan syvyyksistä pumppujen avulla. Tämän jälkeen ne haihdutetaan, puhdistetaan, jalostetaan ja niihin lisätään teollisissa laitoksissa keinotekoisia lisäaineita, kuten jodia. Himalajan suolasta sen sijaan louhitaan kokonaisia paloja.

Se on täysin luonnollinen tuote, joka sisältää runsaasti ravintoaineita. Himalajan suola sisältää vähintään 84 erilaista metallia ja epämetallia vähintään 200 eri sidosmuodossa. Se vastaa kiven-
näisainekoostumukseltaan alkumerta, jossa kaikki elämä on syntynyt. Kivennäisaineiden ja hivenaineiden osuus alkusuolassa on 2,5-4 %, loput on tavallista ruokasuolaa.

Koostumus

Himalajan suola koostuu 98 % natriumkloridista, mutta sisältää samalla hyvin harvinaisia mineraaleja.

Ehkä olet kiinnostunut myös näistä
Ostoskori
Your cart is emptyTilbage til shop
Hae tuotetta tai artikkelia
Search
Hippolyt logo
Jälleenmyyjän kirjautuminen

Kirjaudu sisään alla olevilla kirjautumistiedoillasi

Onko ongelmia? Ota yhteyttä