0 0,00
0 0,00
Tilaukset lähetetään maanantaina ja torstaina.
Ilmainen toimitus yli 800 kg painaville ostoksille
Turvallinen maksu luottokortilla

Muscle Range

Tuotevalikoima on kehitetty kilpahevosille, ja sen tuotteet tukevat lihasten aineenvaihduntaa toimittamalla niille korkealaatuisia proteiineja, jotka sisältävät runsaasti välttämättömiä aminohappoja lysiiniä, metioniinia ja treoniinia.
Muscle Range -sarjan tuotteet eivät sisällä viljaa, sinimailasta tai oluthiivaa, ja niiden sokeri- ja tärkkelyspitoisuus on alhainen. Samalla ne tarjoavat hevoselle ylimääräisen annoksen tiettyjä kivennäisaineita ja vitamiineja, jotka tutkimusten ja kokemusten mukaan ovat välttämättömiä erityisesti erilaisista lihasaineenvaihdunnan häiriöistä kärsiville hevosille.
Tuotteissa on kiinnitetty erityistä huomiota myös lihaksia ja hermoja tukevan magnesiumin, lihasjännitystä helpottavan mangaanin ja soluja suojaavan E-vitamiinin saantiin. Turhien lihaskramppien välttämiseksi tuotteiden kalsiumtaso on tavallista alhaisempi.
Muscle Range -sarjan tuotteita voidaan yhdistellä sopiviksi kokonaisuuksiksi hevosille, jotka tarvitsevat lisää lihasmassaa, voimaa työsuoritusta varten tai pitkäkestoista energiaa kovasta suorituksesta selviytyäkseen. Tuotteista on paljon hyötyä myös hevosille, joiden työntövoima on jostakin syystä heikko ja jotka kärsivät jäykistä ja jännittyneistä lihaksista.
Sarjan tuotteita on mahdollista yhdistellä erilaisiksi kokonaisuuksiksi, jotta helposti lihovat tai laihtuvat hevoset, joilla on ongelmia lihasaineenvaihdunnan kanssa, voivat onnistua harjoittelussa ja elää hyvää arkea haasteistaan huolimatta.
Lihaksiin liittyvien haasteidensa vuoksi nämä hevoset saattavat olla lisäksi herkkävatsaisia. Tämä on otettu huomioon erityisesti Muscle Gardin koostumuksessa, joka sisältää tyrnimaseraattia.

Ostoskori
Your cart is emptyTilbage til shop
Hae tuotetta tai artikkelia
Search
Hippolyt logo
Jälleenmyyjän kirjautuminen

Kirjaudu sisään alla olevilla kirjautumistiedoillasi

Onko ongelmia? Ota yhteyttä