Kauppaehdot

Oikeudet teksteihin ja kuviin


Tämän sivun omistaa ja sitä hallitsee St. Hippolyt Danmark A/S. Kaikki tekstit, kuvat ja videot ovat tekijänoikeuslain suojaamia. Tekstien lainaaminen tai kopiointi osittain tai kokonaisuudessaan ei ole sallittua ilman etukäteen hankittua kirjallista suostumusta. Kuvien käyttö on rajoitettu Pohjoismaihin eli Tanskaan, Norjaan, Ruotsiin, Suomeen ja Färsaarille.

Jos käytät lainausta tältä sivulta, muista lisätä sivun linkki kuten hyvä lainausetiikka lain mukaan edellyttää.

Hevosaiheiset ja muut kuvat ovat mm. Christiane Slawikin ja Shutterstockin ja näin ollen suojattuja myös tekijänoikeuslain puitteissa.

Rikkomukset tekijänoikeuslakiin johtavat seurauksiin Tanskan oikeusjärjestelmässä.
Mikäli sinulla on kysyttävää, otathan yhteyttä ENNEN kuin käytät materiaalejamme.

Tilausten teko – tarjoukset ja tilausvahvistus

Kaikki tilaukset, jotka tehdään verkkokaupan välityksellä www.shop.hippolyt.dk sivustolla St. Hippolyt Danmark A/S:n ja asiakkaan välillä, tehdään niillä myynti- ja toimitusehdoilla, jotka hyväksytään tilauksen teon yhteydessä. Mikäli asiakas ei ole kuluttajansuojalain puitteissa määritelty kuluttaja, mutta on sen sijaan elinkeinonharjoittaja, toteutuu kauppa St. Hippolyt Danmark A/S:n elinkeinonharjoittajille sovellettavilla myynti- ja toimitusehdoilla.

Asiakas voi vedota ainoastaan yksittäisten tilausten ja tilausvahvistusten sisältöön sekä niihin tietoihin, jotka on annettu tilauksen yhteydessä, mukaanlukien ne hinnat, jotka asiakas on hyväksynyt tilausprosessin aikana.  Esitteiden, kotisivujen, hinnastoiden, mainosten ja muiden tarjousten tiedot ovat merkityksettömiä toimituksen arviointiin. Sitova sopimus on voimassa molempien osapuolien suhteen vasta kun St. Hippolyt Danmark A/S on hyväksynyt tilauksen lähettämällä kirjallisen tilausvahvistuksen esim. sähköpostin välityksellä.

Tilausten tekeminen www.hippolyt.dk sivustolla

Kun tilaus on tehty kotisivuilla verkkokaupan kautta, lähtee tilaajalle automaattisesti sähköpostilla kuitti tilatuista tuotteista. Tämä kuitti ei ole tilausvahvistus, vaan ainoastaan kuitti tilauksen vastaanottamisesta. Tilausvahvistus, jonka perusteella toimitus toteutetaan, lähetetään erikseen jälkikäteen ja vasta silloin St. Hippolyt A/S on sitoutunut tilaukseen. St. Hippolyt voi siksi perua tilauksen ennen tilausvahvistuksen lähettämistä.

Tehtyjen tilausten säilytys

St. Hippolyt Danmark A/S ei säilytä tehtyjä tilauksia, eivätkä nämä siksi ole asiakkaiden saatavilla jälkikäteen. St. Hippolyt Danmark A/S suosittelee siksi vastaanotettujen tilausvahvistusten ja laskujen säilyttämistä, koka St. Hippolyt Danmark A/S ei pysty  myöhemmin lähettämään niistä kopioita. Kaikki sopimukset/tilaukset tehdään tanskaksi.

Hinnat

Kaikki hinnat (EURO) sisältäen 14%:n arvonlisäveron, ilman toimituskuluja. Annetut hinnat ovat voimassa vain Suomeen meneville toimituksille- lukuunottamatta Grönlantia ja Färsaaria.

St. Hippolyt Danmark A/S ilmoittaa posti/rahtikulut sekä korttimaksulisät ennen tilauksen vahvistamista ja kaupan toteutumista. Nämä kustannukset eivät siten ole mukana tuotteiden hinnoissa.

Oikeus muutoksiin

Pidätämme oikeuden hintojen muutoksiin, painovirheisiin, väärin ilmoitettuihin hintoihin sopimuksen teon yhteydessä sekä muihin muutoksiin, jotka voivat johtaa väärin ilmoitettuihin hintoihin tai loppuunmyytyihin tuotteisiin, joita ei siten voida toimittaa. Näissä tapauksissa St. Hippolyt Danmark A/S on oikeutettu perumaan tehdyn sopimuksen.

Maksu

Tilattujen tuotteiden maksu tulee tapahtua verkossa pankki- tai Visa-kortilla. Maksutiedot tulee antaa tilauksen teon yhteydessä, mutta St. Hippolyt Danmark A/S veloittaa summan vasta kun tuotteet lähetetään tilaajalle. St. Hippolyt Danmark A/S käyttää sertifioitua PBS:n hyväksymää maksujärjestelmää. Kaikki tiedonsiirto oston yhteydessä kulkee salatun SSL yhteyden kautta.  Näin varmistamme, etteivät ulkopuoliset voi nähdä siirrettävää tietoa. Kun SSL salaus on aktiivinen, näkyy useimpien selainten alareunassa riippulukon kuva.

Toimitus

St. Hippolyt Danmark A/S käsittelee tilaukset mahdollisimman nopeasti. www.shop.hippolyt.dk sivustolla annetut toimitusajat ovat ainoastaan ohjeellisia. Lähetys tapahtuu ostajan laskuun ja ostajan vastuulla. Asiakas on vastuussa siitä, että annetut osoitetiedot ovat oikeat. Ellei St. Hippolyt Danmark A/S ole vastaanottanut erityisiä ohjeita, on St. Hippolyt Danmark A/S oikeutettu valitsemaan kuljetustavan ja -reitin.  Kuljettajalle on osoitettava suojattu toimituspaikka.

asToimitusaika

Toimistusaika annetaan tilausvahvistuksen yhteydessä. Normaali toimitusaika on 1-2 viikkoa, mikäli tilattua tuotetta on varastossa.

. Kaikki viittaukset ovat arvioita ja viivästyksiä voi aiheutua lakkojen, lock-outin, alihankkijoiden puuttuvien ja vajavaisten toimitusten tai muiden syiden takia, jotka eivät ole St. Hippolyt Danmark A/S:n hallittavissa.

Peruutusoikeus

Kuluttajasuojalain mukaisesti kaikilla verkkokaupan kautta ostetuilla tuotteilla on 14 päivän peruutusoikeus. Peruutusoikeus alkaa siitä päivästä, jolloin tuote on vastaanotettu. Asiakas on oikeutettu kokeilemaan tuotetta, mutta peruutusoikeuden käyttö edellyttää, että tuote palautetaan samassa kunnossa kuin missä se vastaanotettiin.

Rehutuotteet on palautettava avaamattomina, jotta peruutusoikeutta voi hyödyntää. Peruutusoikeutta voi käyttää kieltämällä tuotteen vastaanottamisen tai palauttamalla sen osoitteeseen:

St. Hippolyt Danmark A/S
Øgelundvej 7
7330 Brande
Denmark

Palautusten yhteydessä on mukaan liitettävä lasku, kuitti tai tilausvahvistus sekä tilitiedot, johon maksettu suoritus voidaan palauttaa. Mikäli laskua, kuittia tai tilausvahvistusta ei ole saatavilla, tulee mukaan liittää ostajan nimi ja osoite.

Palautettava tuote tulee palauttaa omalla kustannuksella ja ilman kustannuksia St. Hippolyt Danmark A/S:lle. Tilauksen toimituskuluja ei palauteta.

Lisäys peruutusoikeuteen:

Voimassaolevan hygieniaa ja elintarviketurvallisuutta koskevan lainsäädännön mukaisesti, peruutusoikeus ei koske rehuja tai ravintolisiä, jotka hygienisistä syistä on sinetöity tai pakattu suljettuihin pakkauksiin. Rehut ja ravintolisät kuuluvat kategoriaan elintarvikkeet eikä niitä voida hygienia- ja turvallisuussyistä palauttaa. Näin ollen ei niille myöskään ole peruutusoikeutta.

Puutteet ja reklamaatiot

St. Hippolyt Danmark A/S myöntää 24 kuukauden reklamaatio-oikeuden myydyille tuotteille. Tuotteille, joilla on rajoitettu käyttöaika, on reklamaatio-oikeus rajoitettu kyseisen tuotteen tavanomaiseen käyttöaikaan. Tuotteille, joille on määritelty ‘parasta ennen’ tai vastaava päivämäärä, on reklamaatio-oikeus rajoitettu annetun säilyvyyden ajalle. Puutteita koskevat reklamaatiot tulee toimittaa St. Hippolyt Danmark A/S:lle kohtuullisen ajan sisällä puutteen havaitsemisesta.

Reklamaation voi lähettää St. Hippolyt Danmark A/S:lle osoitteeseen:

St. Hippolyt Danmark A/S
Øgelundvej 7
7330 Brande
Denmark

Reklamaation voi myös tehdä sähköpostitse osoitteeseen hippolyt@hippolyt.dk tai soittamalla numeroon +45 7020 5344.

Jos myydyssä tuotteessa on puutteita, pyrkii St. Hippolyt Danmark A/S korjaamaan puutteen tai toimittamaan tilalle uuden lähetyksen, mikäli se ei aiheuta St. Hippolyt Danmark A/S:lle kohtuuttomia kustannuksia. St. Hippolyt Danmark A/S kattaa palautuskulut puutteellisten tuotteiden palautuksissa, edellyttäen, että tuotteet lähetetään Alpin välityksellä tai St. Hippolyt Danmark A/S:n kanssa sovitun tavan mukaisesti.

 

Valitusmahdollisuudet

Meiltä ostettuun tuotteeseen tai palveluun kohdistuvan valituksen voi tehdä osoitteeseen Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby, Denmark. Voit tehdä valituksen Center for Klageløsning:iin netissä www.forbrug.dk. Myös EU komission verkkopalvelua voi käyttää valituksen tekemiseen. Tämä on olennaista mikäli kuluttaja asuu vakituisesti toisessa EU maassa kuin Tanskassa. Valituksen voi tehdä sivulla http://ec.europa.eu/odr. Valituksen yhteydessä sinun tulee antaa sähköpostiosoitteemme hippolyt@hippolyt.dk.

Yksityiselämän suoja – henkilötietojen kerääminen ja käyttö

Henkilötietojen käsittely – sopimuksen täyttäminen

Tehdessäsi ostosopimuksen St. Hippolyt Danmark A/S:n kanssa, luovutat useita henkilötietojasi, erityisesti

Nimesi
Sähköpostiosoitteesi
Puhelinnumerosi
Maksutietosi
Osoitteesi

Käsittelemme näitä henkilötietojasi ostostapahtuman yhteydessä, koska ne ovat tarpeen voidaksemme täyttää velvollisuutemme tehdyn kaupan suhteen, ja ostoksesta 12 kuukautta eteenpäin helpottaaksemme seuraavaa ostostapahtumaasi. Tämän jälkeen tietosi poistetaan.

Jos olet tilannut toimituksen, luovutamme tietosi (nimi, osoite, puhelinnumero ja sähköpostiosoite) eteenpäin kuljetusyhtiöllemme, tällä hetkellä Post Nord /K. Hansen, voidaksemme toimittaa tilauksesi.

Henkilötietojen käsittely – suostumus
Jos olet laittanut rastin ruutuun “kyllä, annan suostumukseni siihen, että saatte ottaa minuun yhteyttä sähköpostitse lähettääksenne uutiskirjeitä tai tarjouksia”, säilytämme sähköpostiosoitteesi ja ostotietosi meillä niin kauan kuin ne ovat oleellisia. Käytännössä tämä tarkoittaa kunnes ilmoitat meille ettet enää halua vastaanottaa meiltä sähköposteja.

Voit antaa ottaa suostumuksesi takaisin. Voit tehdä sen käyttämällä sähköpostiemme lopussa olevaa linkkiä tai ottamalla meihin yhteyttä osoitteessa hippolyt@hippolyt.dk ja ilmoittamalla ettet enää halua vastaanottaa uutiskirjeitämme tai tarjouksiamme.

Tietoturva

Riippumatta siitä käytämmekö henkilötietojasi sopimuksen täyttämiseen tai suostumuksesi perusteella, käsittelemme aina henkilötietojasi turvallisesti ja luottamuksellisesti voimassaolevan lainsäädännön mukaisesti, mukaanlukien henkilötietosuojalalo ja tietoturvalaki.

Tietojasi käytetään ainoastaan siihen tarkoitukseen johon ne on kerätty ja ne poistetaan kun tämä tarkoitus on täytetty tai ei enää ole olennainen.

Käytämme kolmansia osapuolia DanDomain:ia ja Navision:ia ostoksiesi maksutietojen käsittelyyn. Olemme tehneet näiden yritysten kanssa tietojenkäsittelysopimukset, jotka toimivat vakuutenamme siihen, että voimassa olevia sääntöjä sinun henkilötietojesi turvaamiseksi noudatetaan.

Tiedonanto, vastalause, muutos, tietojen siirrettävyys ja poistaminen

Voit aina ottaa meihin yhteyttä, jos haluat tietää mitä henkilötietojasi meillä on käytössämme. Näin teet ottamalla meihin yhteyttä seuraavasti:

St. Hippolyt Danmark A/S
CVR-nr. 10026725
Øgelundvej 7, Blåhøj
7330 Brande
Denmark
Puh. +45 7020 5344
Sähköposti: hippolyt@hippolyt.dk

Mikäli tiedoissamme on virheitä, voit aina pyytää meitä korjaamaan ne jotta saamme oikeat tietosi; aivan kuten sinulla on myös oikeus vaatia tietojesi luovutusta tavallisessa formaatissa (tietojen siirrettävyys). Jos toivot muutoksia tai tietojen siirrettävyyttä, olet erittäin tervetullut kirjoittamaan meille yllämainittuun sähköpostiosoitteeseen.

Jos et enää halua, että käsittelemme henkilötietojasi, tai et halua, että rajoitamme henkilötietojesi käyttöä, voit myös lähettää meille tästä pyynnön yllämainittuun sähköpostiosoitteeseen.

Sinun tietosi (lukuunottamatta sähköpostiosoitettasi, jos olet antanut meille suostumuksesi vastaanottaa tarjouksia) poistetaan 6 kuukautta sen jälkeen kun olet vastaanottanut tilauksesi.

Jos haluat vetää suostumuksesi sähköpostisi käytöstä (johon lähetämme sinulle uutiskirjeitä ja relevantteja tarjouksia) takaisin, voit aina tehdä sen klikkaamalla linkkiä yksittäisessä sähköpostissa.

Jos haluat valittaa St. Hippolyt Danmark A/S:n tavasta käsitellä henkilötietojasi, voit tehdä niin Datatilsynet:iin osoitteessa Borgergade 28, 5., 1300 Copenhagen, Denmark, puh. +45 3319 3200, sähköposti dt@datatilsynet.dk.

Evästeet

Käytämme evästeitä hippolyt.dk sivustolla. Eväste on lyhyt teksti, joka kulkee edestakaisin selaimesi ja nettiserverin välillä ja sisältää seuraavia tietoja:

  • Käyttäjäasetukset
  • Ostoskorin sisältö
  • Käyttäjän login-tilanne
  • Miten kotisivua käytetään sisäiseen statistiikkaan