0 0,00
0 0,00
Tilaukset lähetetään maanantaina ja torstaina.
Ilmainen toimitus yli 800 kg painaville ostoksille
Turvallinen maksu luottokortilla

MicroVital

Hivenaine- ja vitamiinitehoste

  • sisältää orgaanisesti sidottuja kivennäis- ja hivenaineita
  • korkealaatuisia hivenaineita hevosille, joilla on lisääntynyt tarve
  • sisältää runsaasti sinkkiä, kuparia, mangaania ja seleeniä
  • sisältää oluthiivan nukleotideja

 

Pakkaus
Ämpäri 3 & 10 kg

Alkaen 63,60

0,32 per 100 kg elopainoa päivittäin
Laske päivähintasi tästä
Syötä hevosen paino (kg)

Poista

MicroVital

Hivenaine- ja vitamiinitehoste

MicroVital on hivenainekuuri, jota suositellaan hevosille, joilla on syystä tai toisesta lisääntynyt hivenaineiden tarve. Tällaisia tilanteita voivat olla esimerkiksi karvanvaihto (kaksi kertaa vuodessa), kovan harjoittelun jälkeinen palautuminen, siitos tai kuormittava työskentely. MicroVital tarjoaa nopeita ja näkyviä tuloksia.

  • sisältää orgaanisesti sidottuja kivennäis- ja hivenaineita
  • korkealaatuisia hivenaineita hevosille, joilla on lisääntynyt tarve
  • sisältää runsaasti sinkkiä, kuparia, mangaania ja seleeniä
  • sisältää oluthiivan nukleotideja

 

MicroVitalin sisältämät orgaanisesti sidotut kivennäis- ja hivenaineet sekä regulatoriset proteiinien rakennusosat täyttävät ravintoaineiden saantiin muodostuneen vajeen.
Painopiste on näiden luonnollisten komponenttien oikeassa valinnassa ja parhaassa mahdollisessa laadussa, jotta saavutettaisiin mahdollisimman optimaalinen vaikutus elinvoiman palauttamisen ja hyvinvoinnin kannalta. Tämä edesauttaa immuunijärjestelmän ja aineenvaihdunnan toimintaa, vahvistaa hevosen kykyä selviytyä stressaavista tilanteista ja edistää nopeampaa palautumista uupumustilojen jälkeen.

On monia tilanteita, joissa hivenaineiden tarve kasvaa. Varsinkin karvanvaihto koettelee hevosen hivenainevarantoja peräti kaksi kertaa vuodessa. Samoin tarve kasvaa ruokittaessa suurilla määrillä viljaa ja proteiinia, stressaavissa talliolosuhteissa, siitoksen ja kovan työn aikana sekä hevosen ehtiessä korkeaan ikään. Tarve voi olla lisääntynyt myös hevosilla, joiden immuunivaste on heikentynyt sekä aineenvaihduntahäiriöistä kärsivillä hevosilla.

 

Puutteellinen perusruokinta
Tavallinen ruohosta, heinästä tai säilöheinästä sekä viljasta koostuva ruokavalio ei riitä yleensä kattamaan hevosen hivenaineiden tarvetta. Huonontunut maaperä ja yksipuolinen lannoitus (joista tunnetuimpana seleenin puute) sekä kivennäispitoisten yrttien puute ovat syitä, jotka voivat johtaa salakavalasti kehittyviin puutosoireisiin.

Helpotusta puutostiloihin hyvin imeytyvien kivennäisaineiden muodossa
MicroVitalin sisältämät orgaanisesti sidotut ki­vennäis- ja hivenaineet ovat aminohappokelaattien muodossa joko sokeriyhdisteinä tai hiivan tai levien ainesosina. Näin taataan optimoitu imeytyminen elimistöön.

Luonnolliset regulatoriset aminohapot
Luonnolliset, kasviperäiset regulatoriset proteiinirakennusaineet tukevat hivenaineiden ja vitamiinien toimintaa elimistössä, missä ne optimoivat luonnollista elinvoimaa. Tämä on erityisen tärkeää immuunijärjestelmän ja aineenvaihdunnan kannalta, ja vahvistaa hevosen kykyä kestää henkistä kuormitusta ja toipua rasituksesta.

Elinvoimaa ja uusia voimavaroja
MicroVital on hevosille tarkoitettu täydennysrehu, jossa orgaanisesti sitoutuneiden kivennäisaineiden, hivenaineiden ja regulatoristen aminohappojen yhdistelmällä kompensoidaan tärkeitä ravintoainepuutteita. Parhaan mahdollisen vaikutuksen saavuttamiseksi ja hevosen elinvoiman ja suorituskyvyn tukemiseksi tuotteessa on kiinnitetty erityistä huomiota oikeanlaiseen koostumukseen ja parhaaseen laatuun. Kun karvanvaihto aiheuttaa ongelmia, immuunijärjestelmä pettää, hevosella ilmenee selittämätöntä väsymystä tai suorituskyvyn heikkenemistä, se on hermostunut tai kyvytön selviytymään henkisestä stressistä, syynä voi hyvinkin olla hivenaineiden ja muiden kivennäisaineiden riittämätön saanti. Monissa tapauksissa tavallinen kivennäis-
rehu ei riitä korjaamaan tilannetta. MicroVital täyttää tämän aukon ja tarjoaa nopeita ja näkyviä tuloksia.

VINKKI
Totuta hevonen tuotteeseen vähitellen aloittamalla pienistä annoksista, joita lisätään, kunnes normaaliannos on saavutettu.

 

 

MicroVital – Kieselgold FI

Rehuopas

15-20 g per 100 kg elopainoa kohti päivittäin normaaliruokinnan yhteydessä. Otetaan käyttöön vähitellen. HUOM! Ei sovellu kaikenkattavaksi kivennäisainelisäksi.

HUOM! Tämä lisärehu sisältää tavallista korkeampia pitoisuuksia vitamiineja ja hivenaineita ja saa siksi kattaa enintään 1,6 % hevosen päivittäisestä ruokinnasta (sis. heinän). Noudata ruokintasuositusta.

1 mitta = n. 120 g

TUOTESELOSTE
Raakavalkuainen
15.00 %
Raakarasva
9.30 %
Raakakuitu
6.00 %
Tuhka
13.00 %
Kalsium
2.00 %
Fosfori
0.40 %
Magnesium
1.10 %
Natrium
1.00 %
RAVITSEMUKSELLIS-FYSIOLOGISET LISÄAINEET / KG
E-vitamiini 3a700
2.000 mg
B1-vitamiini 3a821
350 mg
B2-vitamiini 3a825i
650 mg
B6-vitamiini 3a831
350 mg
B12-vitamiini / Cyanocobalamin
50 mcg
Biotiini 3a880
5.000 mcg
HIVENAINEET / KG
Rauta glysiinin rauta(II)kelaattihydraatti 3b108
2.500 mg
Sinkki glysiinin sinkkikelaattihydraatti (kiinteä) 3b607
7.500 mg
Mangaani glysiinin mangaani(II)kelaattihydraatti 3b506
7.000 mg
Kupari glysiinin kupari(II)kelaattihydraatti (kiinteä) 3b413
1.000 mg
Koboltti päällystetty koboltti(II)karbonaattirae 3b304
10 mg
Seleeni Seleenihiiva leivinhiivasta CNCM I-3060, inaktivoitu 3b810
9 mg
TEKNOLOGISET LISÄAINEET
Sedimenttiperäinen klinoptiloliitti 1g568
20 mg

Koostumus

Maissinjyvän alkio, Hiivatuotteet (sisältää runsaasti RNA:ta ja nukleotidit), kevyesti valssattujen öljysiementen ja öljysiemenkakkujen seos (pellava, auringonkukka) 11 %, juurikaskuitu, porkkana, merileväkalkki, magnesiumfumaraatti/-sulfaatti, mallashiivauute (vierre), vehnälese, PalaSyrup (Isomaltuloosi mol.), kylmäpuristetut öljyt (pellava, auringonkukka, maissinalkio, rapsi) 2 %, suola, valkosipuli, hernehiutalejauhe, hedelmäkuitu (omenat, rypäleet), fenkoli, inkivääri, sikurin inuliini, dekstroosi

Ehkä olet kiinnostunut myös näistä
Ostoskori
Your cart is emptyTilbage til shop
Hae tuotetta tai artikkelia
Search
Hippolyt logo
Jälleenmyyjän kirjautuminen

Kirjaudu sisään alla olevilla kirjautumistiedoillasi

Onko ongelmia? Ota yhteyttä