0 0,00
0 0,00
Tilaukset lähetetään maanantaina ja torstaina.
Ilmainen toimitus yli 800 kg painaville ostoksille
Turvallinen maksu luottokortilla

NaturMüsli yrteillä

Tiivistetty ja maukas

  • orgaanisia kivennäisaineita ja luonnollisia vitamiineja
  • jo pieni määrä kattaa hevosen perustarpeet
  • maistuu maukkaalta laadukkaiden raaka-aineiden ja kylmäpuristettujen öljyjen ansiosta

 

Pakkaus
Säkki 20 kg
1/2 lavat 420 kg
1/1 lavat 840 kg

Alkaen 49,00

0,27 per 100 kg elopainoa päivittäin
Laske päivähintasi tästä
Syötä hevosen paino (kg)

Poista

NaturMüsli yrteillä

Tiivistetty ja maukas

Tämä tasapainotettu mysli on erittäin suosittu ja sillä on suuri määrä säännöllisiä käyttäjiä. NaturMüsli yrteillä perustuu esi-idätettyihin ohra- ja maissihiutaleisiin, joiden sulavuus on kyseisen käsittelyn ansiosta erinomainen. Raaka-aineet, kuten omenasiirappi, omenamassa, kylmäpuristetut öljyt ja öljypitoiset siemenet tekevät myslistä erityisen maukasta.

  • orgaanisia kivennäisaineita ja luonnollisia vitamiineja
  • jo pieni määrä kattaa hevosen perustarpeet
  • maistuu maukkaalta laadukkaiden raaka-aineiden ja kylmäpuristettujen öljyjen ansiosta

 

NaturMüsli yrteillä on valmistettu erityisesti Pohjoismaiden oloihin ja sisältää laajan valikoiman energiapitoisia raaka-aineita ja kasvinosia, joissa on runsaasti ravintoaineita. Tiivistetty muoto tekee NaturMüslistä houkuttelevan ja taloudellisen rehun, koska jo pieni määrä kattaa hevosen vitamiinien ja kivennäisaineiden normaalin tarpeen.

Tiivistetty ja maukas
NaturMüsli yrteillä on tiivistetty lisärehu, joka tarjoaa hevoselle laajan valikoiman tärkeitä ravintoaineita hellävaraisesti käsitellyistä raaka-aineista. NaturMüsliä yrteillä voidaan käyttää yksinään heinän tai säilöheinän kanssa.

Lisääntyneen energiantarpeen yhteydessä ruokintasuunnitelmaa voidaan täydentää esimerkiksi GlyxWiese Höcobseilla, kauralla, GlyxWiese Luzerne Mixillä tai Champions Claim-tuotteella. NaturMüsli sopii useimmille hevostyypeille – jopa erittäin vaativasti harjoitteleville hevosille. Pieni annostus varmistaa, että hevosen päivittäinen tärkkelysmäärä voidaan pitää alhaisella tasolla.

Päivittäinen ruokinta
NaturMüsli yrteillä jaetaan pienempiin annoksiin koko vuorokauden ajalle hevosen ruoansulatuksen toiminnan optimoimiseksi. Vuoristoheinästä saadut ehjät kasvikuidut ja lukuisat yrtit antavat myslille hyvän rakenteen, mikä pidentää pureskeluaikaa ja tarjoaa hevoselle miellyttävän syömiskokemuksen.
Hevosen karkearehu on sen päivittäisen ener­giansaannin perusta. Karkearehun laatu on erittäin tärkeässä asemassa, sillä sekä rehun proteiinipitoisuudella että sokeritasolla on suuri merkitys. Ruokintasuunnitelma lasketaan karkearehun perusteella hevosen aktiivisuustaso huomioiden.

Helposti hyödynnettäviä energianlähteitä
NaturMüsli yrteillä sisältää runsaasti helposti hyödynnettävissä olevaa energiaa mallastettujen ja lämpökäsiteltyjen ohra- ja maissihiutaleiden, maissinjyvän alkioiden, vehnänjyvän alkioiden ja auringonkukansiementen muodossa. Kylmäpuristetut kasviöljyt tarjoavat luonnollisia ja elintärkeitä monityydyttymättömiä rasvahappoja aineenvaihdunnan edistämiseksi, ja lämpökäsitellyt hiilihydraatit ja kylmäpuristetut öljyt varmistavat energian hallitun vapautumisen.

Korkea biologisesti aktiivisten aineiden pitoisuus varmistaa ruoansulatuksen harmonisen toiminnan samalla, kun esimerkiksi ehjistä kasvikuiduista ja kuivatuista hedelmistä lähtöisin olevat selluloosa ja pektiini stimuloivat suolistobakteerien toimintaa ja tukevat energiapitoisten rasvahappojen ja elintärkeiden vitamiinien bakteerisynteesiä.

 

Ensiluokkaisia vitamiineja
NaturMüsli yrteillä tarjoaa hevoselle laajan valikoiman kivennäisaineita ja hivenaineita. Orgaanisesti sidotut yhdisteet varmistavat erittäin hyvän imeytyvyyden, joten suhteellisen pienetkin määrät kattavat hevosen perustarpeet. Tämä takaa täyden kattavuuden myös tapauksissa, joissa tarve ylittää vähimmäisvaatimukset melko merkittävästikin.

Hyvin tasapainotetut yrtit
Huolellisesti valitut yrtit lisäävät hevosen ruokahalua, pidentävät pureskeluaikaa ja edistävät ruoansulatuksen toimintaa.

 

  • luonnollinen, maukas, tasapainotettu
  • ruoansulatusta edistäviä kuituja
  • biologisesti aktiivisia aineita
  • orgaanisesti sidottuja kivennäis- ja hivenaineita

 

NaturMüsli sarja & Grain Free FI

Rehuopas

100-200 g per 100 kg elopainoa kohti päivittäin lisärehuna karkearehun ja/tai laidunruokinnan ohessa kattaa päivittäisen vitamiinien ja kivennäisaineiden tarpeen. 150-200 g per 100 kg elopainoa kohti päivittäin lisääntyneeseen työhön tai kuormitukseen. Määrää voidaan lisätä työn kuormituksen lisääntyessä.

HUOM! Tämä lisärehu sisältää tavallista korkeampia pitoisuuksia vitamiineja ja hivenaineita ja saa siksi kattaa enintään 20 % hevosen päivittäisestä ruokinnasta (sis. heinän). Noudata ruokintasuositusta.

1 litra = n. 600 g

TUOTESELOSTE
Raakavalkuainen
10.00 %
Raakarasva
5.00 %
Raakakuitu
8.00 %
Tuhka
10.5 %
Tärkkelys
26.00 %
Sokeri
8.00 %
Kalsium
1.60 %
Fosfori
0.60 %
Magnesium
0.50 %
Natrium
0.90 %
Lysiini
0.35 %
Metioniini
0.15 %
Sulava raakavalkuainen
64,5 g/kg
Sulava energia
10,7 MJ/kg
Muuntokelpoinen energia
9,8 MJ/kg
RAVITSEMUKSELLIS-FYSIOLOGISET LISÄAINEET / KG
A-vitamiini 3a672a
40.000 IE
D3-vitamiini 3a671
4.500 IE
E-vitamiini 3a700
1.000 mg
B1-vitamiini
25 mg
B1-vitamiini 3a821
1.000 mg
B2-vitamiini 3a825i
27 mg
B6-vitamiini 3a831
13 mg
B12-vitamiini
100 mcg
B12-vitamiini / Cyanocobalamin
13 mcg
Biotiini 3a880
600 mcg
kalsium-D-pantotenaatti
50 mg
kalsium-D-pantotenaatti 3a841
600 mg
Koliinikloridi 3a890
1.200 mg
Niasiini 3a314
100 mg
Foolihappo 3a316
11 mg
HIVENAINEET / KG
Rauta rauta(II)sulfaattimonohydraatti 3b103 + glysiinin rauta(II)kelaattihydraatti 3b108
320 mg
Sinkkisulfaattimonohydraatti 3b605 + glysiinin sinkkikelaattihydraatti (kiinteä) 3b607
500 mg
Mangaani mangaani(II)sulfaattimonohydraatti 3b503 + glysiinin mangaani(II)kelaattihydraatti 3b506
450 mg
Kupari kupari(II)sulfaattipentahydraatti 3b405 + glysiinin kupari(II)kelaattihydraatti 3b413
110 mg
Koboltti päällystetty koboltti(II)karbonaattirae 3b304
3,5 mg
Seleeni natriumseleniitti 3b801 + Seleenihiiva leivinhiivasta CNCM I-3060, inaktivoitu 3b810
2,5 mg
Jodi kalsiumjodaatti vedetön 3b202
2.5 mg
TEKNOLOGISET LISÄAINEET
Piimaa (diatomimassa, puhdistettu) E551c
13.000 mg

Koostumus

Ohrahiutale (maitohappofermentoidut), maissihiutale (maitohappofermentoidut), juurikkaan varsi, leikattu sinimailanen, vehnälese, hedelmäkuitu (omenat, rypäleet), PalaSyrup (Isomaltuloosi mol.), kauralese, öljysiemenkakut (pellava, auringonkukka, maissinalkio, mustakumina), kalsiumkarbonaatti (meri ja kivennäis), juurikaskuitu, kylmäpuristetut öljyt (pellava, auringonkukka, maissinalkio, mustakumina) 2,5 %, maissinjyvän alkio, leikattu lämminilmakuivattu alppiheinä, suola, yrtit , (piparminttu, timjami, rosmariini, korianteri, fenkoli, nokkonen, kamomilla, persilja, lipstikka, meirami, sarviapilansiemen) 1,4 %, kalsiumvetyfosfaatti, täysjyväkaurahiutale, magnesiumoksidi, oluthiiva, hernehiutalejauhe, etikka, valkosipuli, sertifioitu kasviperäinen rehuhiili, porkkana, magnesiumsulfaatti

Ehkä olet kiinnostunut myös näistä
Ostoskori
Your cart is emptyTilbage til shop
Hae tuotetta tai artikkelia
Hippolyt logo
Jälleenmyyjän kirjautuminen

Kirjaudu sisään alla olevilla kirjautumistiedoillasi

Onko ongelmia? Ota yhteyttä