0 0,00
0 0,00
Tilaukset lähetetään maanantaina ja torstaina.
Ilmainen toimitus yli 800 kg painaville ostoksille
Turvallinen maksu luottokortilla

Laadukas hevosrehu vaatii laadukkaita raaka-aineita!

Raaka-aineiden on oltava korkealaatuisia, jotta ne voidaan muuntaa hyväksi hevosrehuksi, niin se vain on!

Jotta voimme toimittaa sinulle ja hevosellesi niin laadukasta hevosrehua kuin haluamme, se edellyttää, että raaka-aineet ovat korkealaatuisia.

Raaka-aineiden on oltava korkealaatuisia, jotta ne voidaan muuntaa hyväksi hevosrehuksi, niin se vain on!

 

Mutta miten voimme varmistaa, että raaka-aineet ovat haluttua laatua?

Tietenkin on mahdollista testata erilaisia parametreja, kuten torjunta-aineiden, ravinteiden, toksiinien,  ja homeen pitoisuutta ja paljon muuta. Tämä tapahtuu jokaiselle erälle, mutta raaka-aineiden kauppa avoimilla markkinoilla tällä tavalla on vaikeaa, koska se tapahtuu usein hyvin nopeasti.

 

Siksi St. Hippolyt käyttää korkealaatuisia, kestävästi tuotettuja raaka-aineita, jotka viljellään pääasiassa alueellisesti sopimuksin. Tämä tarkoittaa, että raaka-aineet kasvatetaan paikallisesti tehdasta ympäröivillä alueilla Etelä-Saksassa, ja tuottajien kanssa on suora sopimus. Tämä luo täydellisen henkilökohtaisen kontaktin St. Hippolytin raaka-ainetoimittajien kanssa, mikä on meille tärkeää, jotta voimme taata raaka-aineiden ja siten myös rehutuotteiden tasaisen laadun.

 

Raaka-ainetoimittajat sijaitsevat pääasiassa Kurpfalzin ja Kraichgaun alueilla Etelä-Saksassa. Vähintään 4000 hehtaarin alueella viljojen (ohra, maissi, kaura) lisäksi kasvatetaan auringonkukkia ja erikoiskasveja, kuten hirssiä, pellavansiemeniä, ohraa ja vehnän ituja, soijaa ja muita palkokasveja St. Hippolytin korkealaatuisten tuotteiden tuotantoon.

Kraichgau on alue, joka sijaitsee jääkauden kerrostumien päällä ja sisältää siksi suuren osan niin sanotusta hedelmällisestä lössimaasta. Tämä tarkoittaa, että aluetta – eikä syyttä – kutsutaan usein Saksan vilja-aitaksi. Koska se sijaitsee ”Kraichgaun altaassa”, ilmasto-olosuhteet tarjoavat myös suhteellisen korkeita lämpötiloja ja kohtalaisia sateita, mikä tekee alueesta erityisen ihanteellisen viljelyyn.

Lisäksi toimitetaan erilaisia vihanneksia, kuten porkkanoita, kaikkien viljahiutaleiden jalostukseen vierekkäisiltä Reinin tasangoilta.

Samoin saamme alueellisia, geenitekniikattomia soijapapuja, jotka omalla innovatiivisella käsittely- ja katkerointiprosessillamme tulevat maukkaiksi ja joita käytetään korkealaatuisen proteiinin lähteenä korkean suorituskyvyn sekoituksissamme, kuten NaturMüsli SOLO, Performance Fiber High Protein ja Champions Claim.

Sen lisäksi, että näillä ravinteikkailla alueilla tuotetaan erityisiä raaka-aineita, kuten GMO-vapaata Saksassa tuotettua soijaa, pellavansiemeniä ja hirssiä, yhteys paikallisten tuottajien kanssa varmistaa, että raaka-aineet kasvatetaan ohjeidemme ja periaatteidemme mukaisesti.

Pidämme muun muassa erittäin tärkeänä sitä, että raaka-aineemme altistuvat mahdollisimman vähän kemiallisille aineille ja että ne on tuotettu orgaanisten periaatteiden mukaisesti. Tällä tavoin saavutamme aivan erityisen laadun ja samalla suojelemme ympäristöä kaikilla viljelyalueilla ja autamme kehittämään kasvien monimuotoisuutta koko Kraichgaun alueella.

 

Alueelliset sopimuskumppanimme varmistavat tuotteiden laadun ja turvallisuuden ympäristössä, jossa vastuu on suuri luonnon, asiakkaidemme ja hevostesi hyväksi.

 

Alueellinen ja paikallinen sopimusviljely tarkoittaa meille:

  • Arvokkaat raaka-aineet varmalla laadulla
  • Vakaat raaka-aineiden hinnat
  • Raaka-aineet, joiden kemiallinen pitoisuus on alhainen
  • Maatalouden alueellisten rakenteiden tukeminen
  • Lyhyet kuljetusmatkat

 

Siksi harkitsemme kaikkea ennen kuin raaka-aineet valitaan ja laitetaan hevosesi rehupussiin.

Kun meillä on laadukkaat raaka-aineet käsissämme, tunnemme velvollisuudeksemme kohdella niitä lempeästi ja kunnioittaen sitä, mitä raaka-aineet hevoselle luonnollisesti tarjoavat. Siksi löydät tuotteistamme vain raaka-aineiden hellävaraisen käsittelyn luonnon itsensä keksimien periaatteiden mukaisesti.

 

Voit lukea tästä paljon lisää täältä!

 

Jos olet epävarma tuotteiden käytöstä, ota yhteyttä ruokintaasiantuntijaamme saadaksesi ammattimaisen, yksilöllisen ruokintasuunnitelman hevosellesi. Voit joko ottaa meihin yhteyttä suoraan tai täyttää ruokintasuunnitelmalomakkeemme verkkosivustolla. Tämän jälkeen otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.

Del denne artikel:
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Sisällysluettelo

Relaterede indlæg
Hyönteissuihke – mikä oikeasti toimii?

Usein käytetään erilaisten eteeristen öljyjen yhdistelmää, kuten laventelia, sitronellaa, sitruunaeukalyptusta ja teepuuöljyä. On kuitenkin tärkeää mainita, että hyönteiset käyttävät hajuaistiaan, joten karkotteet eivät vaikuta hyönteisiin, kuten paarmaan, joilla ei ole hajuaistia.

Læs indlæg
Ostoskori
Your cart is emptyTilbage til shop
Hae tuotetta tai artikkelia
Hippolyt logo
Jälleenmyyjän kirjautuminen

Kirjaudu sisään alla olevilla kirjautumistiedoillasi

Onko ongelmia? Ota yhteyttä