0 0,00
0 0,00
Tilaukset lähetetään maanantaina ja torstaina.
Ilmainen toimitus yli 800 kg painaville ostoksille
Turvallinen maksu luottokortilla

Meiltä saat hevosillesi ammattimaista ruokintaneuvontaa yksilöllisesti!

Jokainen hevonen on yksilöllinen, kuten jokainen hevosenomistaja tietää, joka viettää useita tunteja päivittäin hevosensa (hevostensa) kanssa. Yksilöllisyydellä tarkoitamme, etteivät kaikki hevoset ole samanlaisia. Niitä on ruokittava eri tavalla, ratsastettava eri tavalla, käsiteltävä eri tavalla, kohdeltava eri tavalla sekä niiden olosuhdeympäristö on erilainen.

Vaikka se vie aikaa, olemme ylpeitä siitä, että voimme antaa sinulle perusteellisia ja ammattimaisia neuvoja hevosesi ruokinnasta. Meiltä voit odottaa saavasi perusteellisen selityksen siitä, miksi suosittelemme sitä, mitä suosittelemme.

Jokainen hevonen on yksilöllinen, kuten jokainen hevosenomistaja tietää, joka viettää useita tunteja päivittäin hevosensa (hevostensa) kanssa.
Yksilöllisyydellä tarkoitamme, etteivät kaikki hevoset ole samanlaisia. Niitä on ruokittava eri tavalla, ratsastettava eri tavalla, käsiteltävä eri tavalla, kohdeltava eri tavalla sekä niiden olosuhdeympäristö on erilainen.

Siksi uskomme, että ammattimainen ruokintaneuvonta perustuu hevosesi yksilöllisyyteen. Näin varmistamme, että saat neuvoja ja ruokintasuunnitelman, joka sopii parhaiten sinulle ja hevosesi tarpeisiin.

Ammattimainen neuvontamme perustuu siihen, että kaikki hevoset ovat ainutlaatuisia, jokaisella hevosella on erilainen historia ja siksi erilaiset tarpeet. Siksi voit odottaa, että neuvomme perustuvat aina tietoihin, kuten hevosesi ikään, painoon, rotuun, aktiivisuustasoon, terveydentilaan ja etenkin sen ravitsemustarpeisiin mahdollisesti vaikuttavaan historiaan.

Toiseksi uskomme, että ammattimaista neuvontaa voidaan antaa vain, jos sitä antava henkilö on koulutettu.
Siksi konsultointitiimissämme on vain hyvin koulutettuja konsultteja. He ovat joko koulutukseltaan maatalousteknologeja, hippologeja, ravitsemusasiantuntijoita, eläintieteilijöitä (agronomeja), eläinlääkäreitä, pH-koulutettuja (this is not a Finnish word, I don’t know what this means..Elena??)tai muita. Olemme myös valinneet konsultteja monilta eri aloilta, koska jokaisella alalla on omat vahvuutensa. Näin saamme erittäin vahvan konsulttiryhmän, joka voi auttaa sinua ammattimaisella neuvonnalla riippumatta siitä, minkä tapauksen meille esittelet.

Hevoset ovat kasvinsyöjiä, ja niiden ruoansulatusjärjestelmä on herkkä ravitsemukselliselle epätasapainolle. Jos hevosesi ei saa riittävästi oikeita ravintoaineita, sillä voi esiintyä ongelmia ruoansulatuksessa, immuunijärjestelmän toiminnassa sekä lihasten ja luuston kehityksessä.

Toisaalta myös tiettyjen ravintoaineiden liiallinen saanti voi olla hevoselle haitallista.

 

Ammattitaitoisessa neuvonnassamme

otetaan huomioon hevosesi yksilölliset tarpeet ja varmistetaan, että se saa oikean määrän ravintoaineita, kuten proteiineja, hiilihydraatteja, rasvaa, vitamiineja, kivennäisaineita, rasvahappoja ja sekundaarisia kasviaineita. Laskemme tarpeet standardivaatimustaulukoiden perusteella, mutta tämä perustuu hevosen historiaan ja näin ollen “standardivaatimuksia” mukautetaan.

 


PC Horse on pysyvä työkalu työkalupakissamme, mutta huomaat myös, että koulutuksemme, tietämyksemme ja käytännön kokemuksemme vaikuttavat, kun laadimme hevosellesi ruokintasuunnitelman.

Mikä tärkeintä, huomaat, että sisällytämme hevosesi ruokavalioon niin sanottuja toissijaisia kasviperäisiä aineita. Uskomme kokonaisvaltaiseen lähestymistapaan hevosen ravitsemukseen, joka perustuu lauseeseen “ruokitaan kuten luonto itse”. Toisin sanoen ajattelemme hevosesi pitoa kokonaisvaltaisesti ja annamme lisäksi vinkkejä tallin suunnittelusta, laiduntamisesta ja paljon muusta – sinun tarvitsee olla vain yhteydessä meihin.

Olemme erittäin ylpeitä voidessamme tarjota tätä palvelua osana pyrkimyksiämme parantaa hevosten hyvinvointia Pohjoismaissa.

Uskomme, että hevosten hyvä hyvinvointi perustuu “3 F:ään”, eli rehuun (food), vapauteen (freedom) ja ystäviin (friends), sekä lajinmukaiseen koulutukseen, joka perustuu hevosen senhetkisiin fyysisiin, psyykkisiin ja henkisiin valmiuksiin, jotta hevosta ei rasiteta yli sen kykyjen.

 

Jos haluat ravitsemusasiantuntijoittemme ammattitaitoista neuvontaa, ota suoraan yhteyttä konsulttiisi tai täytä ruokintasuunnitelmalomakkeemme täällä.
Otamme sinuun yhteyttä noin viikon kuluessa, mutta ruuhka-aikoina vastausaika voi olla hieman pidempi.

 

PS.

Tiesitkö, että meillä on mahdollisuus tulla tallikäynnille kotitallillesi? Vaikeissa tapauksissa tämä on selvästi eduksi, sillä näin saamme paremman käsityksen hevosesi päivittäisestä elämästä, olosuhteista ja sen käyttämästä karkearehusta. Tietenkin tämäkin palvelu on täysin maksuton.

Del denne artikel:
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Sisällysluettelo

Relaterede indlæg
Ostoskori
Your cart is emptyTilbage til shop
Hae tuotetta tai artikkelia
Hippolyt logo
Jälleenmyyjän kirjautuminen

Kirjaudu sisään alla olevilla kirjautumistiedoillasi

Onko ongelmia? Ota yhteyttä