0 0,00
0 0,00
Tilaukset lähetetään maanantaina ja torstaina.
Ilmainen toimitus yli 800 kg painaville ostoksille
Turvallinen maksu luottokortilla

Miksi kannattaa valita St. Hippolyt

St. Hippolyt Mühle Ebert on asettanut tehtäväkseen kehittää ja tutkia hevosen ravitsemusta sen kaikissa elämänvaiheissa mottomme ”ruokkia kuten luonto itse” mukaisesti. Hyödynnämme tuotekehittelyssämme tuoreimpia tieteellisiä tutkimustuloksia.

Hevoset antavat meille voimaa, tasapainoa ja rauhaa. Tämä tekee hevosista niin erityisiä ja meille ihmisille hyvin tärkeitä kumppaneita.

Meidän velvollisuutemme hevosenomistajina, hevosalan ammattilaisina, rehuntuottajina jne. on varmistaa, että yhteiset ystävämme hevoset voivat mahdollisimman hyvin.

Päivittäisen laitumella oleskelun lisäksi ravinnolla on hevosen hyvinvoinnin kannalta erityisen tärkeä rooli.

St. Hippolyt Mühle Ebert on asettanut tehtäväkseen kehittää ja tutkia hevosen ravitsemusta sen kaikissa elämänvaiheissa mottomme ”ruokkia kuten luonto itse” mukaisesti. Hyödynnämme tuotekehittelyssämme tuoreimpia tieteellisiä tutkimustuloksia.

Monipuolinen luonnollisten ravintoaineiden koostumus, rakenne, kuten mysli, pelletit tai nestemäiset tuotteet , sekä hienojen yrttien miellyttävä tuoksu tekevät tuotteistamme jotakin aivan ainutlaatuista jo ensi silmäyksellä.

Mutta todellinen salaisuus piilee niissä monissa käsittelyprosesseissa, joihin et ehkä aluksi tule kiinnittäneeksi huomiota.

Kaikki käyttämämme yksittäiset ainesosat käyvät läpi erityisen hellävaraisen ja kestävän kehityksen mukaisen käsittelyprosessin ennen kuin ne päätyvät tehokkaaksi osaksi tuotteitamme. Sillä ainoastaan huolellisesti ja kestävän kehityksen mukaisesti valmistetut tuotteet voivat edistää hevosesi hyvinvointia oikealla tavalla.

 

Siksi toimimme vastuullisesti ja noudatamme rehutuotteidemme valmistuksessa seuraavia periaatteita:

  1. Käytämme korkealaatuisia ja kestävän kehityksen mukaisia raaka-aineita ja ainesosia, jotka on kasvatettu meitä varten sopimusperusteisesti. Käymme jatkuvaa vuoropuhelua raaka-ainetoimittajiemme kanssa tasaisen laadun varmistamiseksi. Jaamme jatkuvasti tietoa toimittajillemme ja teemme kohdennettuja kokeita ”omilla” viljelyksillämme.
  2. Valitsemme mahdollisimman ekologisia rehuraaka-aineita. Meille on tärkeää, että käyttämämme raaka-aineet altistuvat mahdollisimman pienille kemikaalimäärille. Sopimusviljelyn avulla pystymme vaikuttamaan rehutuotteissa käyttämiemme raaka-aineiden viljelyyn.
  3. Käytämme ainoastaan luonnollisia säilöntäaineita. Yrtit, valkosipuli, vitamiinit, etikat, kylmäpuristetut öljyt ja juurikkaan varret säilyttävät tuotteiden laadun luonnollisesti.
  4. Kiinnitämme huomiota raaka-aineiden käsittelyyn: Helposti sulava vilja ja orgaaninen fermentointi eli hapattaminen. Hellävaraiset tuotantoprosessit tukevat hevosen ruoansulatuksen toimintaa ja parantavat sen suorituskykyä. Viljanjyvien esi-idättäminen ja hapattaminen käynnistävät prosessin, jonka aikana osa niiden sisältämistä sokereista ja tärkkelyksestä muuntuu lyhytketjuisiksi rasvahapoiksi. Tämä aktivoi entsyymejä, jotka vaikuttavat erittäin positiivisesti hevosen ruoansulatuksen toimintaan.
  5. Kaikkien pellettien ja öljyjen hellävarainen kylmäpuristus. Tällä tavoin suojaamme lämmölle herkkiä proteiineja, vitamiineja, entsyymejä, rasvahappoja ja luonnollisia kasviaineita. Laadukkaat kylmäpuristetut pellettimme turpoavat vain vähän, eivätkä siksi aiheuta haasteita ruokatorvelle tai ruoansulatuskanavalle.

 

Meille asiakas ja hänen hevosensa on kaikkein tärkein.

Del denne artikel:
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Sisällysluettelo

Relaterede indlæg
Hyönteissuihke – mikä oikeasti toimii?

Usein käytetään erilaisten eteeristen öljyjen yhdistelmää, kuten laventelia, sitronellaa, sitruunaeukalyptusta ja teepuuöljyä. On kuitenkin tärkeää mainita, että hyönteiset käyttävät hajuaistiaan, joten karkotteet eivät vaikuta hyönteisiin, kuten paarmaan, joilla ei ole hajuaistia.

Læs indlæg
Ostoskori
Your cart is emptyTilbage til shop
Hae tuotetta tai artikkelia
Hippolyt logo
Jälleenmyyjän kirjautuminen

Kirjaudu sisään alla olevilla kirjautumistiedoillasi

Onko ongelmia? Ota yhteyttä