0 0,00
0 0,00
Tilaukset lähetetään maanantaina ja torstaina.
Ilmainen toimitus yli 800 kg painaville ostoksille
Turvallinen maksu luottokortilla

Seitsemän asiaa kestävän ja ympäristöystävällisen hevosenrehun varmistamiseksi!

Emme pyri vain tuottamaan laadukasta rehua hevosille, vaan noudatamme periaatetta "ruokkia kuten luonto". Meille on tärkeää tuottaa rehua, joka on kestävää ja ympäristöystävällistä, sillä uskomme, että nämä kaksi asiaa kulkevat käsi kädessä.

Kestävyys ja ympäristö eivät ehkä ole sinulle tärkeä asia. Mutta sinun tulisi tietää, että meille se on! Jos emme ota tätä huomioon rehumme tuotannossa, kuljetuksessa ja myynnissä, emme pysty toimittamaan laadukasta hevosrehua pitkällä aikavälillä. Maapallon resurssit yksinkertaisesti kuluvat loppuun!

Emme pyri vain tuottamaan laadukasta rehua hevosille, vaan noudatamme periaatetta “ruokkia kuten luonto”. Meille on tärkeää tuottaa rehua, joka on kestävää ja ympäristöystävällistä, sillä uskomme, että nämä kaksi asiaa kulkevat käsi kädessä.

Siksi esittelemme teille tänään ylpeänä peräti seitsemän (7) asiaa, jotka luovat kestävän, ympäristöystävällisen, luonnollisen ja lajinmukaisen laaturehun.

 

Tuotanto

Valmistusprosessimme on täysin hiilineutraali oman voimalaitoksemme ansiosta, joka tuottaa sähköä biologisista raaka-aineista ja ottaa hukkalämmön talteen. Itse asiassa pyrimme kuluttamaan enemmän hiilidioksidia kuin päästämme.
Tämä mahdollistaa hevosten rehun tuottamisen kuormittamatta ympäristöä.

 

Paikalliset ja luonnonmukaisesti suuntautuneet raaka-aineet

Suuri osa raaka-aineistamme viljellään 50 kilometrin säteellä tehtaasta Etelä-Saksassa. Tämä vähentää kuljetusmatkoja ja siten CO2-päästöjä. Lisäksi raaka-aineet viljellään nimenomaan meitä varten ja siten sopimuksen mukaan, mikä takaa hyvän vuoropuhelun viljelijän kanssa. Asetamme etusijalle sen, että raaka-aineemme viljellään luonnonmukaisten periaatteiden mukaisesti siten, että torjunta-aineiden käyttö on minimaalista ja keskitytään terveisiin maaperäolosuhteisiin. Näin suojellaan ympäristöä, eläimiä ja ihmisiä. Se tarkoittaa myös sitä, että emme käytä muuntogeenisiä tuotteita. Lisäksi hevoset hyödyntävät rehumme optimaalisesti, joten maapallolta ei viedä tarpeettomia resursseja.

 

Energiatehokkuus

Enintään 38°C tuotantolämpötilamme säästää energiaa ja säilyttää raaka-aineiden tärkeät ravintoaineet, kuten vitamiinit, rasvahapot ja entsyymit. Tämä tarkoittaa, että emme tarvitse yhtä paljon lisäaineita jos esimerkiksi öljyn uuttamisessa tai pelletin puristamisessa käytettäisiin korkeampaa lämpötilaa. Käyttämällä tuotannossa aikaa energian sijasta käytämme luontoa mallina ja varmistamme, että rehumme täyttää tiukimmat ravitsemukselliset kriteerit.

 

Kierrätettävät pakkaukset

Pakkauksilla on tärkeä rooli pyrkimyksissämme kestävään kehitykseen. Rehupakkauksemme on valmistettu materiaaleista, jotka voidaan kierrättää. Relax BioCare -hoitovalikoimamme täytetään kierrätysmuovista valmistettuihin pulloihin. Myös kuormalavakuoremme on valmistettu kierrätysmateriaalista.
On myös hyvin tiedossa, että vihreitä lisäainesämpäreitämme voidaan käyttää uudelleen kaikenlaisiin tarkoituksiin mm. hoitolaatikkoina, kukkaruukkuina, maaliämpäreinä, pyykkikoreina, erilaisina roskakoreina, saappaiden säilytysalustana, rikkaruohosankoina, vesiämpäreinä, ratsastuskentän kartioina ja monessa muussa – vain mielikuvitus on rajana! Sinun on myös hyvä tietää, että näissä ämpäreissä käytetty muovi on kestävintä, mitä voimme hankkia.

 

Kuljetus ja jakelu

Rehu kuljetetaan Etelä-Saksasta Tanskaan ja ympäri Pohjoismaita kuljetusyrityksillä, jotka keskittyvät hiilijalanjäljen minimoimiseen. Tavaroiden kuljetuksessa otetaan ympäristö huomioon, ja pyrimme aina löytämään kestävimmät kuljetusratkaisut.

 

Laatu ja tutkimus

Varmistaaksemme korkealaatuisen rehun terveille hevosille työskentelemme ja tutkimme korkeimmalla tieteellisellä tasolla. Oma tutkimusosastomme varmistaa, että voimme jatkuvasti tarjota mielekkäitä ja innovatiivisia tuotteita, jotka täyttävät hevosten ravitsemukselliset tarpeet. Tämä tekee tuotteista erittäin tehokkaita, ja voimme säästää maaperän resursseja esimerkiksi vähentämällä kivennäisainepitoisuutta, sillä imeytymisastetta on saatu nostettua. Esimerkkinä tästä on LIQUID-sarjamme, jossa kivennäisaineet on sidottu liposomaaliseen muotoon. Voit lukea tästä lisää blogikirjoituksestamme.

 

Vastuu

Tunnemme tässä yhteydessä suurta vastuuta, minkä vuoksi käytämme aikaa oikeiden raaka-aineiden valintaan ja viljelyyn, hellävaraisten ja tehokkaiden tuotantomenetelmien käyttöön sekä GMO-tuotteiden ja torjunta-aineiden välttämiseen.

Yksi viimeisimmistä yhteistyökumppaneistamme on erittäin suuri luomutila Slovakiassa. Sieltä saamme tulevaisuudessa valikoiman kestäviä, luonnonmukaisia ja ympäristöystävällisiä kuituraaka-aineita, kuten heinää, sinimailasta, esparsettia, rehun olkea ja serradellaa. Tätä työtä on tehty jo useita vuosia, mutta vasta kun oikeat ratkaisut löytyi, lanseerasimme ensimmäisen kuitutuotteen tältä tilalta talvella 2023/2024: GlyxWiese BIO Luzerne Mix.

 

Olemme ylpeitä ponnisteluistamme tällä alalla. Ja valitsemalla rehumme valitset vastuullisen ja ympäristöystävällisen ratkaisun, joka tukee planeettamme kestävää tulevaisuutta.
Toivomme, että ymmärrät nyt paremmin tuotteidemme taustalla olevaa työtä, ja kiitämme sinua sekä siitä, että olet lukenut tähän asti että siitä, että luotat työhömme ja tuotteisiimme kaikenlaisten hevostyyppien osalta.
Yhdessä teemme sen eron, joka turvaa tulevaisuutta meille ja hevosille.

Del denne artikel:
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Sisällysluettelo

Relaterede indlæg
Hevosille tarkoitetut leseet, suola ja pellavansiemenet

Usein keskitytään paljon hevosten vitamiineihin/kivennäisaineisiin ja karkearehuun perusasioina, mikä on erittäin tärkeää. On kuitenkin paljon muitakin ainesosia/raaka-aineita, joilla on myös valtava vaikutus hevosiin. Vaikutuksia, jotka voivat olla ratkaisevia niiden hyvinvoinnin ja hyvinvoinnin kannalta.

Læs indlæg
Ostoskori
Your cart is emptyTilbage til shop
Hae tuotetta tai artikkelia
Search
Hippolyt logo
Jälleenmyyjän kirjautuminen

Kirjaudu sisään alla olevilla kirjautumistiedoillasi

Onko ongelmia? Ota yhteyttä