0 0,00
0 0,00
Tilaukset lähetetään maanantaina ja torstaina.
Ilmainen toimitus yli 800 kg painaville ostoksille
Turvallinen maksu luottokortilla

Seitsemän syytä, miksi GlucoGard vaikuttaa niin hyvin hevosesi insuliin­iaineenvaihduntaan!

Ensimmäinen ainesosa on oluthiiva, jota seuraa laaja valikoima yrttejä, kuten kehäkukka, mustikan lehdet, mesiangervo, maitohorsma, sarviapilan siemenet, anis, fenkoli, kaneli ja artisokka. Eikä unohdeta pellavansiemenistä ja auringonkukasta saatavia tärkeitä eteerisiä öljyjä - tietysti kylmäpuristettuina!

Lupasimme itsellemme, että uutiskirjeemme eivät käsittele tuotteitamme, vaan enemmänkin upeiden hevostemme ruokintaa.

GlucoGard on kuitenkin tuote, josta olemme hyvin ylpeitä ja jolla olemme nähneet paljon hyviä tuloksia vuosien varrella. Samalla se on tuote, jonka takana on paljon tutkimustietoa.

Mutta syy siihen, miksi GlucoGard toimii niin tehokkaasti, on tietenkin sen sisältö!

Se vaihtelee yrteistä mineraaleihin, vitamiineihin ja sekundaarisiin kasviaineisiin!

Ensimmäinen ainesosa on oluthiiva, jota seuraa laaja valikoima yrttejä, kuten kehäkukka, mustikan lehdet, mesiangervo, maitohorsma, sarviapilan siemenet, anis, fenkoli, kaneli ja artisokka. Eikä unohdeta pellavansiemenistä ja auringonkukasta saatavia tärkeitä eteerisiä öljyjä – tietysti kylmäpuristettuina!

Lisäksi GlucoGard on vahvistettu mineraaleilla, kuten sinkillä ja magnesiumilla orgaanisessa muodossa, sekä vitamiineilla, kuten B- ja E-vitamiinilla, luonnollisessa muodossa. Kaikki ainesosien ja ravintoaineiden yhdistelmät ovat kehitetty hevosille, joilla on veren ja sokeriaineenvaihdunnan epätasapaino!

 

Panimohiiva

tunnetaan myös nimellä Saccharomyces cerevisiae, ja se on eräänlainen hiiva, jota käytetään usein ravintolisänä monenlaisille kotieläimille, mm. hevosille ravitsemuksellisten ominaisuuksiensa vuoksi.

Panimohiiva on raaka-aine, joka sisältää erilaisia ​​ravintoaineita, kuten proteiineja, B-vitamiineja (B1, B2, B3, B5, B6, B9 ja B12), kivennäisaineita kuten seleeniä, sinkkiä ja kromia sekä monia aminohappoja.

Kaikilla näillä ravintoaineilla on keskeinen rooli hevosen aineenvaihdunnassa. Esimerkiksi seleeni on tärkeä antioksidantti, joka auttaa suojaamaan elimistön soluja esimerkiksi kavioissa, kun taas sinkki on erityisen tärkeä immuunijärjestelmälle, insuliiniaineenvaihdunnalle ja iholle.

 

Sinkkiä

käyttävät TODELLA monet kehon entsyymit. Itse asiassa sinkki on osa lähes 200 entsyymiä, ja siksi se on erittäin tärkeä kivennäisaine, vaikka hevosen päiväannos onkin pieni.

Sinkkiä kulutetaan pääasiassa proteiini- ja sokeriaineenvaihdunnassa. Suurimman osan sinkin kokonaismäärästä hevosen kehossa löydät kavioista.

Tutkimukset ovat osoittaneet, että sinkin puute voi johtaa veren insuliinipitoisuuden laskuun, mikä heikentää hevosen sokerien sietokykyä. Samalla kudoksen insuliiniresistenssi lisääntyy.

 

Kromi

on mineraali, jolle ei ole asettu ravintoarvorajaa, mutta jota hevonen tarvitsee hieman päivittäin.

Tämä ei kuitenkaan tarkoita, etteikö mineraali olisi tärkeä hevosellesi, koska sitä se on!

Kromista tekee kiinnostavan ja mikä lisää kiinnostusta hevosista puhuttaessa, on se, että kivennäisaine auttaa elimistöä hyödyntämään rehusta saatavia hiilihydraatteja ja rasvaa.

Tämä tarkoittaa muun muassa sitä, että kromi tehostaa hevosen kehon insuliinia siirtämään verensokeria verestä soluihin.

 

Rohtovuohenjuuri

on monivuotinen noin metrin korkuinen pensas, jossa on onttovarret ja kauniit siniset kukat. Löydät sitä pääasiassa kosteilta niityiltä ja sen juuri näyttää punajuurelta.

Tämän kauniin kasvin erikoisuus on, että se sisältää suuren määrän sekundäärisiä kasviaineita, kuten alkaloideja, glykosideja, saponiineja, tanniineja ja katkeria aineita.

Kaikki nämä toissijaiset aineet antavat kasville hienoja ominaisuuksia tukemaan hevosen insuliiniaineenvaihduntaa ja siten edistämään glukoosin imeytymistä soluihin. Tietyt kokeet ovat jopa osoittaneet, että se voi estää sokerin imeytymistä suolistossa!

 

Sarviapilan siemenet

ovat erittäin ravitsevia, ja niiden öljypitoisuus on 8 % ja proteiinipitoisuus 20 %. Mutta siemenistä löytyy myös A-, B-, C- ja E-vitamiineja. Ei pidä unohtaa myöskään hyviä, hyödyllisiä lima-aineita, joita siemenistä löytyy n. 20-45 %.

Erikoista on kuitenkin se, että siemenet sisältävät saponiineja monien muiden karvaiden aineiden ja flavonoidien lisäksi. Saponiinit ovat erityisen mielenkiintoisia, sillä niiden on osoitettu vaikuttavan positiivisesti hevosen verensokeriaineenvaihduntaan.

 

Maitosavikan siemenet

sisältävät silymariinia, jonka tiedetään puhdistavan maksan erilaisista jätetuotteista.

Hevosilla näemme erityisen hyvän vaikutuksen ylipainoisilla hevosilla, sillä näiden hevosten maksa tekee tyypillisesti ylitöitä rasvakudoksen lisääntyneen kuona-ainemäärän vuoksi.

 

On olemassa monia erilaisia ​​B-vitamiineja, jotka kaikki tavalla tai toisella osallistuvat energia-aineenvaihduntaan. Toisin sanoen rasvan/hiilihydraatin muuntaminen energiaksi solun sisällä. Siksi ne ovat tärkeitä myös ylipainoiselle hevoselle laihduttaessa. Hevosen energia-aineenvaihdunnassa käytetään erityisesti B1- ja B2-vitamiineja.

Oli siis seitsemän syytä, miksi GlucoGard on niin tehokas. Kuten näet, ravintoaineiden yhdistelmä ja erityinen tasapaino toimii!

Epäiletkö, olisiko GlucoGardista hyötyä hevosellesi? Tai haluaisitko lukea tuotteen taustalla olevan tutkimuksen? Ota yhteyttä meihin tarkempaa keskustelua varten tai tutkimustiedon lähettämiseksi.

Saat meihin yhteyttä suoraan tai täytät ruokintasuunnitelmalomakkeemme verkkosivuilla, niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian!

 

Lähteet

https://sund-forskning.dk/artikler/galega-officinalis/

Equine Applied and Clinical nutrition, Raymon Geor, Patricia Harris, Menfred, Coenen, 2013,

https://pchorse.se/index.php/da/articles/microminerales/zinc

https://thehorse.com/19784/trace-mineral-basics-zinc-and-copper/

Del denne artikel:
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Sisällysluettelo

Relaterede indlæg
Ostoskori
Your cart is emptyTilbage til shop
Hae tuotetta tai artikkelia
Hippolyt logo
Jälleenmyyjän kirjautuminen

Kirjaudu sisään alla olevilla kirjautumistiedoillasi

Onko ongelmia? Ota yhteyttä