0 0,00
0 0,00
Tilaukset lähetetään maanantaina ja torstaina.
Ilmainen toimitus yli 800 kg painaville ostoksille
Turvallinen maksu luottokortilla

St. Hippolyt LIQUIDs liposomaalisella kapseloinnilla

Uutettu kokonaisista kasveista - Vitamiinien ja kivennäisaineiden lisäksi myös kasvien luonnollisia aineita saadaan paremmin saataville avaamalla kasvien soluseinät kavitaatioksi kutsutulla menetelmällä, joka vapauttaa kasviaineet paineen alaisena. Esimerkiksi yrttien ja mausteiden terveyttä edistävät ominaisuudet saadaan paremmin hyödynnettyä ja kasviaineet käytetään resursseja säästävällä tavalla.

Liposomaalinen kapselointi tai misellisointi ja täyden spektrin uuttaminen

St. Hippolyt® LIQUIDs ovat innovatiivisia ja erittäin tehokkaita nestemäisiä tuotteita. Välttämättömät mikroravintoaineet, kuten hivenaineet, vitamiinit tai sekundaariset kasviperäiset aineet kapseloidaan liposomaalisesti tai miselloidaan, jotta ne pääsevät suojattuna määränpäähänsä elimistössä. Nanodispersion avulla valmistetaan nestemäisiä tuotteita, nanoemulsioita, joissa on stabiileja liposomeja tai misellejä, joihin ravintoaineet on kapseloitu.

Tällaisella esikäsittelyllä saavutetaan paljon suurempi teho kyseiselle ravintoaineelle, koska sekä biologinen hyötyosuus että imeytymisnopeus ovat moninkertaiset.

Tuotteidemme tehokkuus nousee aivan uudelle tasolle.

 

Ravintoaineiden hyödyt NESTEIDEN kautta:

  • lisääntynyt biologinen hyötyosuus ja imeytymisnopeus
  • helpompi imeytyminen limakalvojen läpi
  • ravintoaineet ovat suojassa ruoansulatukselta vatsassa
  • arvokkaiden kasviaineiden parempi hyödyntäminen
  • suurempi tehokkuus pienemmillä ravintoaineannoksilla

 

Fosfolipidit

 

Lipidikaksoiskerros solukalvosta

 

Mitä ovat liposomit ja misellit?

Misellit ja liposomit muodostuvat lipidikerroksista, jotka koostuvat pääasiassa fosfolipideistä.

Fosfolipideillä on rasvaliukoinen häntä ja vesihakuinen pää. Ne muodostavat muun muassa solukalvoissa suojaavan kaksoiskerroksen.

Misellit

 

Misellin muoto on pallomainen, ja se koostuu yhdestä fosfolipidikerroksesta, jonka vesihakuiset päät osoittavat ulospäin väliaineeseen päin ja hännät sisäänpäin.

Misellit voivat kuljettaa rasvaliukoisia aineita vesipitoisessa ympäristössä.

 

Liposomi

 

Liposomi on vesikkeli (kalvorakkula), joka koostuu kaksinkertaisesta fosfolipidikerroksesta, jonka keskellä on ontelo – ydin – jossa vesiliukoisia aineita voidaan kuljettaa.

Liposomien avulla voidaan esimerkiksi kapseloida vesiliukoisia mikroravinteita siten, että ne ovat suojassa hajoamiselta ruoansulatuksen aikana ja imeytyvät paremmin elimistön omiin soluihin.

Liposomi sisältää siis mikroravinteita sisältävän vesipisaran, joka on siten suojassa ympäröivältä, useimmiten vesipitoiselta väliaineelta.

Liposomien halkaisija vaihtelee 20 nanometristä (nm) muutamaan mikrometriin (µm), mikä vastaa 0,02-0,1 millimetriä eli 100-1 000 kertaa hiuksen halkaisijaa pienempää.

 

Liposomeja on erityyppisiä, jotka luokitellaan koon ja sisempien solujen määrän mukaan. On esimerkiksi mahdollista erottaa toisistaan niin sanotut “unilamellaariset” (joissa on yksi solu) ja “multilamellaariset” (joissa on useita soluja samassa liposomissa) rakenteet.

 

 

Nanoemulsioiden toiminta

Suojaamaton ravintoaine (tässä sinkki) proteiinikompleksissa verrattuna suojattuun ravintoaineeseen liposomissa, josta imeytyy paljon suurempi määrä

 

Nanoemulsioiden toimintaperiaate

Tämä osoittaa, miten ravintoaineet otetaan soluun kahdella eri tavalla: fuusio ja endosytoosi. Molemmilla tavoilla kaikki mikroravintoaineet imeytyvät helposti soluun

 

Biologinen hyötyosuus moninkertaistuu

Koska ruoansulatuskanava ja verisuonet ovat vesipitoisia ympäristöjä, ruoansulatuksen aikana rasvaa vaativat aineet kulkeutuvat luonnollisen biokemiallisen prosessin, niin sanotun miselloitumisen kautta, jossa ne “kapseloituvat” stabiileihin miselleihin. Vesiliukoiset aineet “kääritään” liposomien sisään liposomaalisella kapseloinnilla, jolloin ne ovat suojassa hajoamiselta.

St. Hippolyt® käyttää elimistön omia periaatteita tehden hivenaineiden, vitamiinien tai sekundaaristen kasviaineiden kaltaisista hivenaineista helpommin kulkeutuvia tai parantaakseen tai nopeuttaakseen imeytymistä. Samalla ravintoaineet suojataan hajoamiselta. Liposomien, misellien ja kehon solukalvon rakenteellinen suhde helpottaa kuljetusvesikkelien (ravintoainevesikkelien) imeytymistä solun sisälle endosytoosin (solukalvon läpi tapahtuvan imeytymisen) avulla ilman kalvoon sitoutuneita kuljetusproteiineja ja energiaa.

 

 

Nanodispersio

Liposomien ja misellien koko vaihtelee. Innovatiivisen prosessin (nanodispersion) avulla misellit ja liposomit muutetaan mikroskooppisen pieniksi pisaroiksi. Mitä pienempi liposomi tai miselli on, sitä vakaampi on kuljetusvesikkeli ja sitä tehokkaampi on kapseloitu hivenaine. Tämä lisää biologista hyötyosuutta entisestään.

 

Uutettu kokonaisista kasveista

Vitamiinien ja kivennäisaineiden lisäksi myös kasvien luonnollisia aineita saadaan paremmin saataville avaamalla kasvien soluseinät kavitaatioksi kutsutulla menetelmällä, joka vapauttaa kasviaineet paineen alaisena. Esimerkiksi yrttien ja mausteiden terveyttä edistävät ominaisuudet saadaan paremmin hyödynnettyä ja kasviaineet käytetään resursseja säästävällä tavalla.

 

Säästä resursseja – ympäristön vuoksi

St. Hippolyt® LIQUIDsin huomattavasti paremman biologisen hyötyosuuden, nopean imeytymisen ja turvallisen tehon ansiosta voimme säästää planeettamme arvokkaita luonnonvaroja. Saavutamme korkeimman mahdollisen fyysisen tehokkuuden ja voimme siten vähentää kulutusta. Mottomme Feeding like nature® edellyttää myös meiltä vastuullista suhtautumista luontoon ja ympäristöön. Tämä LIQUIDS-uudistus on toinen resursseja säästävä aloite.

 

Tuotteidemme optimointi ja jatkokehittäminen

Hyväksi todettujen tuotteiden, kuten Hesta Plus® -sarjan, Makor®:n ja monien muiden tuotteiden, tehokkuus kasvaa huomattavasti liposomikapseloinnin ja misellöinnin ansiosta.

Nestemäisten tuotteiden myötä St. Hippolyt® -tuotevalikoima sisältää innovatiivisia tuotteita, jotka tukevat aineenvaihduntaa ja elintoimintoja, hermoston joustavuutta ja suorituskykyä erittäin tehokkaasti.

Vajaukset hivenaineiden saannissa, todetut puutteet ja terveysongelmista johtuva suurempi hivenaineiden tarve voidaan korvata entistä nopeammin uusilla St. Hippolyt® LIQUIDs -tuotteilla.

Del denne artikel:
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Sisällysluettelo

Relaterede indlæg
Hevosille tarkoitetut leseet, suola ja pellavansiemenet

Usein keskitytään paljon hevosten vitamiineihin/kivennäisaineisiin ja karkearehuun perusasioina, mikä on erittäin tärkeää. On kuitenkin paljon muitakin ainesosia/raaka-aineita, joilla on myös valtava vaikutus hevosiin. Vaikutuksia, jotka voivat olla ratkaisevia niiden hyvinvoinnin ja hyvinvoinnin kannalta.

Læs indlæg
Ostoskori
Your cart is emptyTilbage til shop
Hae tuotetta tai artikkelia
Search
Hippolyt logo
Jälleenmyyjän kirjautuminen

Kirjaudu sisään alla olevilla kirjautumistiedoillasi

Onko ongelmia? Ota yhteyttä