0 0,00
0 0,00
Tilaukset lähetetään maanantaina ja torstaina.
Ilmainen toimitus yli 800 kg painaville ostoksille
Turvallinen maksu luottokortilla

Fohlengold LifeStart

SKU 50501001 Categories , ,

Luonnollinen apu hyvän elämän aloitukseen

  • ainutlaatuinen luonnollinen aloitusapu 3. elinpäivästä 2 viikon ikään intensiivikuurina
  • määrittelemättömiin ruoansulatusongelmiin ja yleiseen heikkouteen
  • tukee suoliston limakalvon, mikrobiomin (prebioottinen) ja immuunijärjestelmän kehittymistä
  • sisältää nukleotideja, beetaglukaaneja, välttämättömiä aminohappoja, antioksidantteja ja erilaisia yrttiuutteita

 

Pakkaus
Purkki 100 g

2,45 per 100 kg elopainoa päivittäin
Laske päivähintasi tästä
Syötä hevosen paino (kg)

42,98

Fohlengold LifeStart

Luonnollinen apu hyvän elämän aloitukseen

Puhtaana, mutta ilman kehittynyttä mikroflooraa ja toimivaa immuunijärjestelmää, vastasyntynyt varsa on täysin suojaton uutta elinympäristöään vastaan. Varsa saattaa kärsiä usein erityisesti ensimmäisinä elinpäivinään määrittelemättömistä ruoansulatusongelmista tai yleisestä heikkoudesta.

  • ainutlaatuinen luonnollinen aloitusapu 3. elinpäivästä 2 viikon ikään intensiivikuurina
  • määrittelemättömiin ruoansulatusongelmiin ja yleiseen heikkouteen
  • tukee suoliston limakalvon, mikrobiomin (prebioottinen) ja immuunijärjestelmän kehittymistä
  • sisältää nukleotideja, beetaglukaaneja, välttämättömiä aminohappoja, antioksidantteja ja erilaisia yrttiuutteita

 

Innovatiivinen ravitsemuskonsepti, joka sisältää toiminnallisia solujen rakennusosia, luonnollisia mikroravintoaineita ja toissijaisia kasviaineita, tarjoaa kohdennettua tukea nuorelle varsalle sen ensimmäisinä elinpäivinä.
Fohlengold LifeStart – tehokas apu elämän ensi hetkiin, suojaa vastasyntynyttä varsaa sen ensimmäisinä kriittisinä elinpäivinä.

 

Alku on aina vaikea
Yksi hevosen suurimmista haasteista on sen elämän alkutaival. Tasapainotettu Fohlengold LifeStart -konsepti on räätälöity vastasyntyneen varsan tarpeisiin ja tarjoaa arvokkaita bioaktiivisia ainesosia, jotka tukevat varsan kehoa.
Varsan heikko kunto johtuu muun muassa mik­ro-organismien kolonisaatiosta sen kehossa ja suolistossa. Tämä biologinen prosessi – elimistön oman mikrobiomin kehittyminen – kestää viikoista kuukausiin ja on tärkeä edellytys ehjälle symbioosille mikro-organismien ja hevosen välillä ja siksi välttämätön suoliston vahvan immuunijärjestelmän kannalta. Korkea bakteeripaine aiheuttaa kuitenkin suuren haasteen nuoren hevosen elimistölle, sillä se ei altistu pelkästään ”hyville” vaan myös haitallisille mikro-organismeille. Tämän lisäksi varsan vastustuskyvyn on ensin rakennuttava asteittain ja vahvistuttava erityisten immuunisolujen muodostumisen ja lisääntymisen kautta.
Fohlengold LifeStartin sisältämät mikroravintoaineet tukevat juuri tätä prosessia. Tuote on tehokas apu varsan elämän ensi hetkiin ja auttaa varsaa selviämään kriittisistä ensimmäisistä päivistä.

Luonnollinen starttiapu
Nukleotidit, DNA:n rakennuspalikat, ovat välttämättömiä solujen uusiutumisen ja siten kudosten rakentumisen ja kaikkien kehon elinten uudistumisen kannalta.
Fohlengold LifeStart edistää PSB®-kompleksin nukleotidien, suoliston nukkalisäkkeiden ja toiminnallisten immuunisolujen muodostumista. Tämä optimoi ravintoaineiden imeytymistä ja vahvistaa suolistoon liittyvää immuunijärjestelmää. Pienimolekyyliset peptidit, kuten glutationi ja muut di- ja tripeptidit, lisäävät raudan imeytymistä punasoluissa ja parantavat siten hapen kuljetusta. Nukleotidien ja pienimolekyylisten peptidien positiiviset vaikutukset on vahvistettu tieteellisillä tutkimuksilla.
Beetaglukaanit ja prebioottiset polysakkaridit (hiivasta) tukevat immuunijärjestelmän toimintaa stimuloimalla makrofagien (bakteereja syövien syöjäsolujen) muodostumista.
Antioksidanttiset mikroravinteet, B-vitamiinit ja biologisesti arvokkaat välttämättömät aminohapot suojaavat ja vahvistavat elimiä, optimoivat solujen aineenvaihduntaa ja edistävät immuunijärjestelmän toimintaa.

Mukana on myös yhdistelmä bioaktiivisia mauste- ja yrttiuutteita, jotka on valikoitu 30 vuoden kokemuksella. Näiden mausteiden ja yrttien hyödylliset ominaisuudet on tiedetty muinaisista ajoista lähtien ja vahvistettu lukuisissa tieteellisissä tutkimuksissa.
Esimerkiksi kasvitanniinit ”kyllästävät” suolen limakalvoa ja estävät siten haitallisten bakteerien kiinnittymisen, kun taas katkeroaineilla on ruoansulatusta edistäviä ominaisuuksia.
Yhdessä nämä tasaavat, tukevat ja ylläpitävät suolen fysiologista toimintaa, jolloin ruoansulatusongelmat saadaan nopeasti korjattua.
Fohlengold LifeStart – vallankumouksellinen uutuus varsojen hoidossa.

Rehuopas

2 viikon tehokuuri:

Kolmannesta elinpäivästä alkaen n. 5 g veteen liuotettuna, annostellaan suuruiskulla. Annos voidaan antaa varsalle ilman ongelmia, vaikka varsa alkaa syömään muuta ruokaa. Tässä se voidaan edullisesti sekoittaa pienempään mäskiannokseen.

TUOTESELOSTE
Raakavalkuainen
40.00 %
Raakarasva
2.50 %
Raakakuitu
1.00 %
Tuhka
2.00 %
Sokeri
0.10 %
Kalsium
0.10 %
Natrium
0.04 %
Sulava raakavalkuainen
340 g/kg
Sulava energia
13,7 MJ/kg
Muuntokelpoinen energia
10,5 MJ/kg
RAVITSEMUKSELLIS-FYSIOLOGISET LISÄAINEET / KG
A-vitamiini 3a672a
4.600 IE
D3-vitamiini 3a671
500 IE
E-vitamiini 3a700
20 mg
B1-vitamiini 3a821
2,6 mg
B2-vitamiini 3a825i
2,6 mg
B6-vitamiini 3a831
1,3 mg
B12-vitamiini / Cyanocobalamin
10,4 mcg
Biotiini 3a880
52 mcg
kalsium-D-pantotenaatti 3a841
5,2 mg
Niasiini 3a314
10 mg
Foolihappo 3a316
1,3 mg
TEKNOLOGISET LISÄAINEET
Sedimenttiperäinen klinoptiloliitti 1g568
2.100 mg

Koostumus

Hiivatuotteet (sisältää runsaasti RNA:ta, nukleotidit ja beetaglukaaneja), lyhytketjuiset peptidit, riisiproteiini, heraproteiini, yrtti- ja maustesekoitus (galangal juuri, kuminasiemen, fenkolinsiemen), sikurin inuliini, dekstroosi, rapsiöljy

Ehkä olet kiinnostunut myös näistä
Ostoskori
Your cart is emptyTilbage til shop
Hae tuotetta tai artikkelia
Hippolyt logo
Jälleenmyyjän kirjautuminen

Kirjaudu sisään alla olevilla kirjautumistiedoillasi

Onko ongelmia? Ota yhteyttä