0 0,00
0 0,00
Tilaukset lähetetään maanantaina ja torstaina.
Ilmainen toimitus yli 800 kg painaville ostoksille
Turvallinen maksu luottokortilla

Fohlengold BoneCare

SKU 50501002 Categories , ,

Vahvat luut alusta alkaen

  • kohdennettua tukea luuston muodostumiselle ja kasvulle
  • parantaa luiden tiheyttä, lujuutta ja kimmoisuutta
  • luuston ja nivelten kasvuun liittyviin kehityshäiriöihin

 

Pakkaus
Purkki 1 kg

0,87 per 100 kg elopainoa päivittäin
Laske päivähintasi tästä
Syötä hevosen paino (kg)

50,88

Fohlengold BoneCare

Vahvat luut alusta alkaen

Varsat ja hevoset tarvitsevat mahdollisimman optimaalista ravintoa kasvun ja luuston kehityksen aikana. Fohlengold BoneCare tarjoaa kasvavalle varsalle optimaalisesti koordinoitua ja sen erityiset tärkeiden ravintoaineiden tarpeet täyttävää ravintoa, joka tukee ja edistää luuston vakaata ja hallittua kasvua.

  • kohdennettua tukea luuston muodostumiselle ja kasvulle
  • parantaa luiden tiheyttä, lujuutta ja kimmoisuutta
  • luuston ja nivelten kasvuun liittyviin kehityshäiriöihin

 

Fohlengold BoneCare tarjoaa kasvavalle varsalle ja nuorelle hevoselle arvokkaita solujen rakennusosia nukleotidien muodossa. Nämä tukevat myös tärkeiden rakenteellisten molekyylien muodostumista luu- ja rustomatriisissa.

Luuston optimaalinen kehitys edellyttää, että kehitystä tukevien ravintoaineiden saantiin kiinnitetään erityistä huomiota tärkeiden kasvukausien aikana. Fohlengold BoneCare tarjoaa erityisiä ravintoaineita, jotka tukevat luiden, ruston ja nivelten optimaalista kehitystä.

 

Liikuntaelinten tuki
Varsan kehitys ja kasvu, sekä erityisesti sen luiden ja rustokudoksen kehitys ja kasvu, ovat herkkiä prosesseja, joilla on ratkaiseva merkitys hevosen luuston vahvuuden kannalta. Ennen kaikkea nivelillä on tässä ratkaiseva rooli. Erityisesti nivelruston hyaliininen osa on tärkeässä asemassa, koska se varmistaa nivelten ongelmattoman liikkeen ja tukee puristuslujuutta ja joustavuutta. Nämä ominaisuudet ovat riippuvaisia tiettyjen hiilihydraattikompleksien (glykosaminoglykaanit, GAG:t) kyvystä imeä ja sitoa suuria määriä nestettä sienen tavoin. Ne muodostavat siten iskuja vaimentavan pintarakenteen, joka on koostumukseltaan geelimäistä. Kaikki keskeiset signaalimolekyylit ja elintärkeät ravintoaineet toimitetaan nivelrustoon nivelnesteestä. Nuorten hevosten rustokudoksessa on hyvin vähän verenkiertoa, ja aikuisten hevosten rustokudoksessa ei ole lainkaan verisuonia. Rustokudoksella on siksi vain vähän uusiutumispotentiaalia, ja se on tästä syystä täysin riippuvainen ruokinnan kautta saatavista ravintoaineista.

 

Parasta tukea kasvulle
Fohlengold BoneCare tarjoaa kasvavalle varsalle optimaalisesti koordinoituja ja sen erityiset tärkeiden ravintoaineiden tarpeet täyttävää ravintoa ja rakennusaineita, jotka tukevat ja edistävät luuston vakaata ja hallittua kasvua.
Nukleotidit tukevat myös tärkeiden rakenteellisten molekyylien muodostumista luu- ja rustomatriisissa. Suojaavat antioksidantit puolestaan parantavat kasvavan kudoksen vastustuskykyä oksidatiivista stressiä vastaan.

 

Tutkimus vahvistaa
Wroclaw University of Environmental and Life Sciences -yliopiston tekemä tutkimus on vahvistanut Fohlengold BoneCaren positiiviset vaikutukset tuki- ja liikuntaelimistön kasvuprosesseihin epigeneettisellä alueella.
Tutkimuksessa nuoret hevoset jaettiin kahteen ryhmään, joista toista ruokittiin Fohlengold BoneCarella. Koeryhmälle annettiin päivittäin perusannos rehua sekä Fohlengold BoneCarea, kun taas kontrolliryhmä sai ainoastaan perusannoksen rehua.
Tulokset osoittivat, että koeryhmän nuorilla hevosilla veren seerumin sisältämien, luuston kasvuprosessiin osallistuvien signaalimolekyylien pitoisuus oli korkeampi. Kontrolliryhmään verrattuna koeryhmä osoitti erilaisten ja osaltaan ruston kasvuun osallistuvien geenien lisääntynyttä aktiivisuutta.
Samalla tutkimuksessa pystyttiin osoittamaan kahden luuta muodostavien solujen kypsymisprosesseihin negatiivisesti vaikuttavan proteiinin vähentynyt geeniaktiivisuus koeryhmässä verrattuna kontrolliryhmään.
Tulokset vahvistettiin myös röntgentutkimuksissa. Testiryhmän röntgenkuvat osoittivat luun tiheyden lisääntyneen merkittävästi Fohlengold BoneCare -ruokinnan jälkeen.
Tutkimus pystyi siten osoittamaan, että optimaalisesti koordinoitu, ravinto- ja rakenneaineita sisältävä ruokinta edistää ja tukee varsan vakaata ja hallittua luuston kasvua.

Rehuopas

Kuuden kuukauden iästä alkaen ponille n. 15 g päivässä / hevoselle n. 30 g päivässä. Voidaan käyttää niin kauan kuin ongelmaa esiintyy, mutta suosittelemme käyttöä, kunnes varsa on 18 kuukautta. HUOM! Ei kata hevosen peruskivennäistarvetta.

Sisältää simpukkajauhoa, joten sitä ei saa antaa märehtijöille.

1 mitta = n. 15 g

TUOTESELOSTE
Raakavalkuainen
19.00 %
Raakarasva
11.00 %
Raakakuitu
7.00 %
Tuhka
13.50 %
Kalsium
1.50 %
Fosfori
0.60 %
Magnesium
0.30 %
Natrium
0.90 %
Lysiini
1.10 %
Metioniini
1.60 %
Metioniini + Kysteiini
1.80 %
Uusiseelantilaiset viherhuulisimpukat
56.000 mg/kg
D-Glukosamiini
9.000 mg/kg
MSM
4.500 mg/kg
Kondroitiinisulfaatti
3.000 mg/kg
Hyaluronihappo
500 mg/kg
RAVITSEMUKSELLIS-FYSIOLOGISET LISÄAINEET / KG
A-vitamiini 3a672a
69.000 IE
D3-vitamiini 3a671
7.700 IE
E-vitamiini 3a700
5.100 mg
C-vitamiini 3a300
1.800 mg
B1-vitamiini 3a821
70 mg
B2-vitamiini 3a825i
100 mg
B6-vitamiini 3a831
50 mg
B12-vitamiini / Cyanocobalamin
160 mcg
Biotiini 3a880
770 mcg
kalsium-D-pantotenaatti 3a841
77 mg
Koliinikloridi 3a890
1.500 mg
Niasiini 3a314
150 mg
Foolihappo 3a316
20 mg
HIVENAINEET / KG
Rauta rauta(II)sulfaattimonohydraatti 3b103 + glysiinin rauta(II)kelaattihydraatti 3b108
250 mg
Sinkkisulfaattimonohydraatti 3b605 + glysiinin sinkkikelaattihydraatti (kiinteä) 3b607
970 mg
Mangaani mangaani(II)sulfaattimonohydraatti 3b503 + glysiinin mangaani(II)kelaattihydraatti 3b506
800 mg
Kupari(II)sulfaattipentahydraatti 3b405 + glysiinin kupari(II)kelaattihydraatti (kiinteä) 3b413
260 mg
Koboltti päällystetty koboltti(II)karbonaattirae 3b304
3 mg
Seleeni natriumseleniitti 3b801
2 mg
Jodi kalsiumjodaatti vedetön 3b202
3,1 mg
TEKNOLOGISET LISÄAINEET
Piimaa (diatomimassa, puhdistettu) E551c
5.600 mg
Sedimenttiperäinen klinoptiloliitti 1g568
190 mg

Koostumus

Hiivatuotteet (sisältää runsaasti RNA:ta, nukleotideja ja beetaglukaaneja), maissinjyvän alkio, yrtit (fenkoli-anis, piparminttu, korianteri, peltokorte, rosmariini, timjami, nokkonen, kamomilla) 9 %, mallas  (entsyymi aktiivinen), juurikaskuitu, öljysiemenkakut (pellava, auringonkukka), kollageenihydrolysaatti (pienimolekyylipainoinen), simpukkajauho uusiseelantilaisesta vihersimpukasta (GLME), riisilese, kalsiumkarbonaatti (meri ja kivennäis), kylmäpuristetut öljyt (pellava, auringonkukka), hedelmäkuitu (omenat, rypäleet), valkosipuli, suola, PalaSyrup (Isomaltuloosi mol.), merileväjauhe, kasviperäinen D-glukosamiini HCL, porkkana, MSM, magnesiumfumaraatti/-sulfaatti, kalsiumvetyfosfaatti, inkivääri, kondroitiinisulfaatti, sertifioitu kasviperäinen rehuhiili, etikka, sikurin inuliini, hyaluronihappo

Ehkä olet kiinnostunut myös näistä
Ostoskori
Your cart is emptyTilbage til shop
Hae tuotetta tai artikkelia
Hippolyt logo
Jälleenmyyjän kirjautuminen

Kirjaudu sisään alla olevilla kirjautumistiedoillasi

Onko ongelmia? Ota yhteyttä