0 0,00
0 0,00
Tilaukset lähetetään maanantaina ja torstaina.
Ilmainen toimitus yli 800 kg painaville ostoksille
Turvallinen maksu luottokortilla

Gastro Relief Oil

Öljy, joka tukee mahalaukun herkkää limakalvoa

  • luonnollista tukea mahalaukun limakalvolle
  • suojaa mahalaukun ja suoliston limakalvoa ja tukee sen uusiutumista erityisesti hevosen mahalaukun rauhasosan limakalvoille
  • ihanteellinen käytettynä yhdessä Gatsrointestinalin kanssa


Pakkaus

Pullo 1 litra

0,41 per 100 kg elopainoa päivittäin
Laske päivähintasi tästä
Syötä hevosen paino (kg)

23,68

Gastro Relief Oil

Öljy, joka tukee mahalaukun herkkää limakalvoa

Tyrnimarjat sisältävät erityisen koostumuksen monityydyttymättömiä rasvahappoja, A- ja E-vitamiineja sekä lukuisia fytoravinteita. Marjoista valmistettu maseraatti huoltaa ja ravitsee vatsan limakalvoja tehokkaasti.

  • luonnollista tukea mahalaukun limakalvolle
  • suojaa mahalaukun ja suoliston limakalvoa ja tukee sen uusiutumista erityisesti hevosen mahalaukun rauhasosan limakalvoille
  • ihanteellinen käytettynä yhdessä Gatsrointestinalin kanssa

 

Gastro Relief Oil on öljy, joka koostuu hellävaraisesti kylmäpuristetuista öljyistä ja yrteistä. Koostumukseen on lisätty myös tyrnimaseraattia ja inkivääriä.

Tämä erityinen öljyseos tukee mahalaukun limakalvon uusiutumista ja vahvistaa suoliston vastustuskykyä. Yrtit ja inkivääri tukevat öljyn vaikutuksia.
Maissinjyvänalkio-, pellavansiemen-, vehnänjyvänalkio-, auringonkukansiemen- ja mustakuminaöljyt sisältävät runsaasti omega-3-rasvahappoja ja lesitiiniä, joka auttaa ylläpitämään solukalvojen hyvinvointia.

Miksi me käytämme tyrnimaseraattia tuotteissamme?
Tyrnimaseraatti valmistetaan murskatuista tyrnimarjoista, jotka sisältävät runsaasti suoliston limakalvon hyvinvointia edistäviä aineita.
Marjojen hedelmäliha sisältää runsaasti karotenoideja ja erilaisia monityydyttymättömiä rasvahappoja sisältävää öljyä. Tyrnimarjoissa on lisäksi runsaasti arvokkaita fytoravinteita, kuten kasvisteroleja, flavonoideja ja polyfenoleja.
Nämä aineet kuuluvat toissijaisiin kasviaineisiin, ja ne tukevat monin tavoin kehon suojamekanismeja ja vahvistavat sen vastustuskykyä.

 

Gastro-sarja
Pohjoismainen, tyrnimaseraattia sisältävä tuotesarja

Gastro-sarja koostuu kuitupitoisesta Gastro Relief Beet -rehusta, Gastro Relief Oil -öljystä ja ruoansulatuksen toimintaa tukevasta GastroIntestinal-lisärehusta.

Sarja on kehitetty tukemaan hevosen ruoansulatuksen toimintaa, ja se on suunnattu hevosille, joilla on herkkä vatsan limakalvo.
Tuotteiden sisältämät kuidut ja öljyt hoitavat samalla, kun niiden sisältämät muut ainesosat, erityisesti tyrnimaseraatti, vahvistavat ja uudistavat mahalaukun limakalvoja.

Tyrnin hyötyjä on testattu tieteellisesti hyväksytyssä kokeessa vuonna 2012. Tutkimus on nimeltään ”Effect of Sea Buckthorn Berries and Pulp in a Liquid Emulsion on Gastric Ulcer Scores and Gastric Juice pH in Horses”.

Kaksi kertaa viisi viikkoa kestäneeseen tutkimukseen osallistui kahdeksan hevosta. Välissä oli kahden viikon tauko. Hevosia ruokittiin pellettimuotoisella rehulla ja toisen tutkimusjakson aikana myös tyrnillä. Kummankin jakson viidennellä viikolla hevosten ruokintaan liittyvää stressitasoa lisättiin ruokkimalla niitä vain joka toinen päivä. Ne saivat kuitenkin tyrniä joka päivä toisen tutkimusjakson viidennellä viikolla.

Hevosille tehtiin mahalaukun tähystys tutkimuspäivinä 0, 28 ja 35, stressiruokintaviikon jälkeen. Tähystyksessä mitattiin mahanesteen pH-arvo ja limakalvoärsytysten aste sekä mahalaukun valkoisesta että punaisesta osasta.

Tulokset, erityisesti havainnot limakalvoärsytyksestä mahan punaisessa osassa, olivat varsin yllättäviä. Tutkimukset osoittivat, että kokeen alussa ilmaantuneet ärsytykset hävisivät sen neljän viikon aikana, jolloin hevosille annettiin tyrniä päivittäin, ja pysyivät poissa myös seuraavan stressiruokintajakson aikana.

Kokeella osoitettiin, että tyrnillä on suuri vaikutus mahalaukun limakalvoon. Gastro-sarjan tuotteet ovat siis aivan erityisiä niihin lisätyn tyrnimaseraatin ansiosta. Muut tuotteisiin valitut ainesosat edistävät ruoansulatuksen tasapainoista toimintaa ja optimoivat aineenvaihduntaa.

Sarjan tuotteet tukevat ruoansulatuksen toimintaa yksittäin tai yhdessä käytettyinä – myös muiden St. Hippolytin tuotteiden kanssa.

 

Gastro Relief Beet & Oil + Gastrointestinal FI

Rehuopas

N. 15 ml per 100 kg elopainoa kohti päivittäin normaaliruokinnan yhteydessä.

TUOTESELOSTE
Raakavalkuainen
1.00 %
Raakarasva
99.00 %
Raakakuitu
1.00 %
Tuhka
1.50 %
Tärkkelys
0.00 %
Sokeri
0.00 %
Natrium
0.10 %
Sulava raakavalkuainen
<1 g/kg
Sulava energia
36 MJ/kg
Muuntokelpoinen energia
35,5 MJ/kg

Koostumus

Kylmäpuristetut öljyt (maissinjyvän alkio, pellava, vehnänjyvän alkio, auringonkukka, mustakumina ja yrtit), tyrnimaseraatti, inkivääri

Ehkä olet kiinnostunut myös näistä
Ostoskori
Hae tuotetta tai artikkelia
Hippolyt logo
Jälleenmyyjän kirjautuminen

Kirjaudu sisään alla olevilla kirjautumistiedoillasi

Onko ongelmia? Ota yhteyttä