0 0,00
0 0,00
Tilaukset lähetetään maanantaina ja torstaina.
Ilmainen toimitus yli 800 kg painaville ostoksille
Turvallinen maksu luottokortilla

GastroIntestinal

Normalisoimaan vatsan ja suoliston toimintaa

  • vatsaongelmista kärsiville hevosille
  • edistää mahalaukun ja suolen limakalvon uusiutumista
  • sisältää oluthiivaa, PSB®-kompleksia, pellavansiemeniä ja beetaglukaaneja
  • ihanteellinen yhdessä EquiGardin ja GlyxWiese Müslin kanssa

 

Pakkaus
Ämpäri 3 kg

0,88 per 100 kg elopainoa päivittäin
Laske päivähintasi tästä
Syötä hevosen paino (kg)

131,58

GastroIntestinal

Normalisoimaan vatsan ja suoliston toimintaa

GastroIntestinal auttaa pitämään vatsan ja suoliston limakalvon vahingoittumattomana, edistää ravintoaineiden imeytymistä suolistossa ja tukee tasapainoisen suoliston bakteerikannan rakentamista. GastroIntestinalin sisältö on mukautettu pohjoismaiseen karkearehuun.

  • vatsaongelmista kärsiville hevosille
  • edistää mahalaukun ja suolen limakalvon uusiutumista
  • sisältää oluthiivaa, PSB®-kompleksia, pellavansiemeniä ja beetaglukaaneja
  • ihanteellinen yhdessä EquiGardin ja GlyxWiese Müslin kanssa

 

Suoliston päätehtäviä ovat toisaalta ruoan sulattaminen ja ravintoaineiden kerääminen, toisaalta sulamattomien ainesten ja kuona-aineiden poistaminen elimistöstä. Tämän lisäksi suolisto on yksi niistä harvoista elimistä, jotka ovat suorassa yhteydessä ulkomaailmaan. Suoliston vastustuskyvyllä on siis varsin tärkeä rooli hevosen hyvinvoinnin kannalta. Tämän elinjärjestelmän keskeinen merkitys selittää, miksi suoliston limakalvon ja suolistomikrobiomin vaurioilla voi olla kauaskantoisia seurauksia koko elimistön kannalta.

Erityisen stressaavissa tilanteissa, kuten varsomisen, stressin ja lisääntyneen kuormituksen yhteydessä, hevosen mahan ja suoliston monimutkaiset tehtävät saattavat joutua epätasapainoon. Haasteet voivat ilmetä monella eri tavalla: haukotteluna, hampaiden narskutteluna, ruokahaluttomuutena, laihtumisena, vatsavaivoina, suorituskyvyn huonontumisena ja huonona ratsastettavuutena.

GastroIntestinal tukee elimistön kykyä pitää suolen limakalvoa tasapainossa, parantaa suoliston nukkalisäkkeiden uusiutumista ja varmistaa siten ravinteiden imeytymisen suolistossa ja tukee tasapainoisen suolistomikrobiomin muodostumista.

Innovatiivisen teknisen esikäsittelyn (misellien) avulla vaikuttavat aineet kapseloidaan puhtaaseen lesitiiniin, jolloin ne imeytyvät nopeammin suolistossa ja kulkeutuvat nopeammin määränpäähänsä. PSB®-kompleksi (toiminnalliset solujen rakennuspalikat) toimittaa solujen uusiutumiseen tarvittavia aineita, mikä edistää vaurioituneiden kudosten uusiutumista.

Hellävaraisesti valssattujen pellavansiementen luonnolliset lima-aineet suojaavat mahan ja suolen seinämiä haitallisilta aineilta. Prebiootit, kuten beetaglukaanit ja elävä hiiva, stimuloivat ruoansulatusjärjestelmän luonnollista toimintaa.

 

Gastro-sarja
Pohjoismainen, tyrnimaseraattia sisältävä tuotesarja

Gastro-sarja koostuu kuitupitoisesta Gastro Relief Beet -rehusta, Gastro Relief Oil -öljystä ja ruoansulatuksen toimintaa tukevasta GastroIntestinal-lisärehusta.

Sarja on kehitetty tukemaan hevosen ruoansulatuksen toimintaa, ja se on suunnattu hevosille, joilla on herkkä vatsan limakalvo.
Tuotteiden sisältämät kuidut ja öljyt hoitavat samalla, kun niiden sisältämät muut ainesosat, erityisesti tyrnimaseraatti, vahvistavat ja uudistavat mahalaukun limakalvoja.

Tyrnin hyötyjä on testattu tieteellisesti hyväksytyssä kokeessa vuonna 2012. Tutkimus on nimeltään ”Effect of Sea Buckthorn Berries and Pulp in a Liquid Emulsion on Gastric Ulcer Scores and Gastric Juice pH in Horses”.

Kaksi kertaa viisi viikkoa kestäneeseen tutkimukseen osallistui kahdeksan hevosta. Välissä oli kahden viikon tauko. Hevosia ruokittiin pellettimuotoisella rehulla ja toisen tutkimusjakson aikana myös tyrnillä. Kummankin jakson viidennellä viikolla hevosten ruokintaan liittyvää stressitasoa lisättiin ruokkimalla niitä vain joka toinen päivä. Ne saivat kuitenkin tyrniä joka päivä toisen tutkimusjakson viidennellä viikolla.

Hevosille tehtiin mahalaukun tähystys tutkimuspäivinä 0, 28 ja 35, stressiruokintaviikon jälkeen. Tähystyksessä mitattiin mahanesteen pH-arvo ja limakalvoärsytysten aste sekä mahalaukun valkoisesta että punaisesta osasta.

Tulokset, erityisesti havainnot limakalvoärsytyksestä mahan punaisessa osassa, olivat varsin yllättäviä. Tutkimukset osoittivat, että kokeen alussa ilmaantuneet ärsytykset hävisivät sen neljän viikon aikana, jolloin hevosille annettiin tyrniä päivittäin, ja pysyivät poissa myös seuraavan stressiruokintajakson aikana.

Kokeella osoitettiin, että tyrnillä on suuri vaikutus mahalaukun limakalvoon. Gastro-sarjan tuotteet ovat siis aivan erityisiä niihin lisätyn tyrnimaseraatin ansiosta. Muut tuotteisiin valitut ainesosat edistävät ruoansulatuksen tasapainoista toimintaa ja optimoivat aineenvaihduntaa.

Sarjan tuotteet tukevat ruoansulatuksen toimintaa yksittäin tai yhdessä käytettyinä – myös muiden St. Hippolytin tuotteiden kanssa.

 

Gastro Relief Beet & Oil + Gastrointestinal FI

Rehuopas

N. 20 g per 100 kg elopainoa kohti päivittäin (tai eläinlääkärin suosituksen mukaan) normaaliruokinnan yhteydessä. HUOM! Ei sovellu kaikenkattavaksi kivennäisainelisäksi.

HUOM! Tämä lisärehu sisältää tavallista korkeampia pitoisuuksia vitamiineja ja hivenaineita ja saa siksi kattaa enintään 1,3 % hevosen päivittäisestä ruokinnasta (sis. heinän). Noudata ruokintasuositusta.

1 mitta = n. 100 g

TUOTESELOSTE
Raakavalkuainen
22.50 %
Raakarasva
16.00 %
Raakakuitu
10.00 %
Tuhka
7.00 %
Kalsium
0.60 %
Fosfori
0.65 %
Magnesium
0.40 %
Natrium
0.15 %
Sulava raakavalkuainen
179,1 g/kg
Sulava energia
13,9 MJ/kg
Muuntokelpoinen energia
11,9 MJ/kg
RAVITSEMUKSELLIS-FYSIOLOGISET LISÄAINEET / KG
B1-vitamiini 3a821
600 mg
B2-vitamiini 3a825i
1.200 mg
B6-vitamiini 3a831
600 mg
B12-vitamiini / Cyanocobalamin
100 mcg
HIVENAINEET / KG
Rauta rauta(II)sulfaattimonohydraatti 3b103 + glysiinin rauta(II)kelaattihydraatti 3b108
500 mg
Sinkki glysiinin sinkkikelaattihydraatti (kiinteä) 3b607
1.000 mg
Mangaani glysiinin mangaani(II)kelaattihydraatti 3b506
65 mg
Kupari glysiinin kupari(II)kelaattihydraatti (kiinteä) 3b413
150 mg
Koboltti päällystetty koboltti(II)karbonaattirae 3b304
80 mg
TEKNOLOGISET LISÄAINEET
Lesitiini 1c322i
23.000 mg
Sedimenttiperäinen klinoptiloliitti 1g568
230 mg

Koostumus

Oluthiiva, öljykakkujen seos (pellava, auringonkukka), kylmäpuristetut öljyt (pellava, maissinjyvän alkio, rapsi), hedelmäkuitu (omenat, rypäleet), hiivatuotteet (sisältää runsaasti RNA:ta, nukleotidit ja beetaglukaaneja), riisilese, soijapapuproteiinitiiviste (maitohappofermentoitu), mallashiivauute (vierre), lyhytketjuiset peptidit, magnesiumfumaraatti/-sulfaatti, inkivääri, hernehiutalejauhe, merileväjauhe, etikka, sertifioitu kasviperäinen rehuhiili, fenkoli, sikurin inuliini, tyrnimaseraatti

Ehkä olet kiinnostunut myös näistä
Ostoskori
Your cart is emptyTilbage til shop
Hae tuotetta tai artikkelia
Search
Hippolyt logo
Jälleenmyyjän kirjautuminen

Kirjaudu sisään alla olevilla kirjautumistiedoillasi

Onko ongelmia? Ota yhteyttä