0 0,00
0 0,00
Tilaukset lähetetään maanantaina ja torstaina.
Ilmainen toimitus yli 800 kg painaville ostoksille
Turvallinen maksu luottokortilla

GlyxWiese Senior Fiber

SKU 50722 Categories , , ,

Monipuolinen valikoima yrttejä ja ruohoja

  • ei sisällä viljaa eikä melassia
  • tukee ikääntyneen hevosen suoliston toimintaa
  • voidaan antaa pureskeluajan pidentämiseksi
  • on täydennettävä kattavalla kivennäisainevalmisteella, kuten Gemüse-Kräuter-Mineralien Nordicilla


Pakkaus
Säkki 15 kg
1/2 lavat 315 kg
1/1 lavat 630 kg

Alkaen 33,99

Poista

GlyxWiese Senior Fiber

Monipuolinen valikoima yrttejä ja ruohoja

GlyxWiese Senior Fiber on hyvin hienonnetussa muodossa, ja se sopii siksi hevosille, joilla on hammas- tai purentaongelmia. Tuote tarjoaa hevoselle ruoansulatuksen optimaalisen toiminnan kannalta elintärkeitä kuituja. Raaka-aineiden koostumus tarjoaa hevoselle hellävaraista energiaa.

  • ei sisällä viljaa eikä melassia
  • tukee ikääntyneen hevosen suoliston toimintaa
  • voidaan antaa pureskeluajan pidentämiseksi
  • on täydennettävä kattavalla kivennäisainevalmisteella, kuten Gemüse-Kräuter-Mineralien Nordicilla

Hellävaraisen sadonkorjuun ja valmistuksen ansiosta Senior Fiber ei sisällä pölyä tai likaa. Huolellisesti hienonnettu rakenne soveltuu hyvin hammas- tai purentaongelmista kärsiville hevosille. Hevonen pystyy helposti hyödyntämään pienet hiukkaset samalla, kun ne stimuloivat syljen eritystä ja rehun imeytyminen tehostuu. Vaikka hevonen ei enää pystyisikään itse pureskelemaan pitkiä heiniä, sen elintärkeitä kuituja sisältävän karkearehun saanti voidaan silti varmistaa. Senior Fiber voidaan annostella kuivana tai vedessä liotettuna.

 

GlyxWiese
Ensiluokkaista kuitua toimivan ruoansulatuksen ja hyvän työmotivaation saavuttamiseksi

Kaikki GlyxWiese-sarjan tuotteet perustuvat Bodenseen läheisyydessä suojellulla alueella viljeltyihin ruohoihin ja yrtteihin. Bodenseen lähellä sijaitsevat vesisuojatut maa-alueet ovat erittäin ravinteikkaita, ja alueella vallitsevat vakaat ilmasto-olosuhteet. Kaikessa viljelyssä noudatetaan kestävän kehityksen mukaisia periaatteita. Tämä takaa laajan lajikirjon, ja alueella myös huolehditaan siitä, että nopeakasvuiset heinät eivät vie kasvutilaa muilta lajeilta. Yli 25 erilaista yrttiä ja 15 ruoholajia varmistavat GlyxWiese-sarjan tuotteiden täyteläisyyden ja niiden sisältämien ravintoaineiden monipuolisuuden.
Sato kuivataan hellävaroen lämpimällä ilmalla välittömästi sadonkorjuun jälkeen. Tällä tavoin vältetään maaperän pölyn ja lian pääsy sadon joukkoon ja minimoidaan haitallisten mikro-organismien kehittyminen. Hellävarainen esikäsittely ja kuivaus heti sadonkorjuun jälkeen takaavat hygieeniset ja toimivat tuotteet.

Rehuopas

1,2-1,5 kg per 100 kg elopainoa kohti päivittäin vaihtoehtona karkearehulle. Karkearehun lisäksi: suhteuta määrä pääasiallisen karkearehun määrään. Otetaan käyttöön asteittain. Liotetaan hevosille, joilla heikentynyt pureskelukyky (1 kg per 1,5-3 litraa vettä). GlyxWiese Senior Fiber soveltuu myös heinä- tai säilöheinäruokinnan parantamiseen. Kivennäis- ja hivenaineiden tarpeen kattamiseksi tulisi antaa myös kivennäisainelisää kuten Gemüse-Kräuter-Mineralienia Nordicia. 1 kg GlyxWiese Senior Fiber korvaa 1 kg heinää.

1 litra = n. 340 g

TUOTESELOSTE
Raakavalkuainen
10.50 %
Raakarasva
4.00 %
Raakakuitu
25.00 %
Tuhka
9.00 %
Fruktaani (oligofruktoosi)
5.50 %
Tärkkelys
3.40 %
Sokeri
7.00 %
Kalsium
0.90 %
Fosfori
0.30 %
Magnesium
0.28 %
Natrium
0.10 %
Sulava raakavalkuainen
69 g/kg
Sulava energia
7,7 MJ/kg
Muuntokelpoinen energia
6,3 MJ/kg
Nativt indhold af sporstoffer (gennemsnitlige værdier) / kg
Sinkki
60 mg
Mangaani
100 mg
Kupari
9 mg
Seleeni
0,07 mg

Koostumus

Monipuolinen ruohokasvien ja yrttien sekoitus paikallisilta viljelyksiltä, kylmäpuristetut öljyt (pellava, auringonkukka), yrtit (kamomilla, fenkoli, piparminttu), etikka, auringonkukan lehdet, ruiskaunokinlehti, kevyesti valssatut öljysiemenet (pellava, auringonkukka)

Ehkä olet kiinnostunut myös näistä
Ostoskori
Your cart is emptyTilbage til shop
Hae tuotetta tai artikkelia
Hippolyt logo
Jälleenmyyjän kirjautuminen

Kirjaudu sisään alla olevilla kirjautumistiedoillasi

Onko ongelmia? Ota yhteyttä