0 0,00
0 0,00
Tilaukset lähetetään maanantaina ja torstaina.
Ilmainen toimitus yli 800 kg painaville ostoksille
Turvallinen maksu luottokortilla

Muscle Fiber

Ruohokuitupohjainen mysli, joka sisältää kohtuullisesti proteiineja

  • sopii erityisesti helposti lihoville hevosille, jotka tarvitsevat paljon proteiinia
  • hevosille, joilla on lihasaineenvaihdunnan haasteita
  • riittävä vitamiinien ja kivennäisaineiden saanti varmistetaan käyttämällä tuotteita yhdessä Muscle Gardin kanssa


Pakkaus

Säkki 15 kg
1/2 lavat 315 kg

Alkaen 40,00

0,27 per 100 kg elopainoa päivittäin
Laske päivähintasi tästä
Syötä hevosen paino (kg)

Poista

Muscle Fiber

Ruohokuitupohjainen mysli, joka sisältää kohtuullisesti proteiineja

  • sopii erityisesti helposti lihoville hevosille, jotka tarvitsevat paljon proteiinia
  • hevosille, joilla on lihasaineenvaihdunnan haasteita
  • riittävä vitamiinien ja kivennäisaineiden saanti varmistetaan käyttämällä tuotteita yhdessä Muscle Gardin kanssa

 

Muscle Fiber on ruohokuitupohjainen mysli ilman lisättyjä vitamiineja tai kivennäisaineita. Tuotteen koostumuksessa on kiinnitetty erityistä huomiota kohtuulliseen proteiinitasoon, vähäiseen energiamäärään ja monipuolisiin suoliston hyvää bakteerikantaa prebioottisilla vaikutuksilla vahvistaviin aineksiin. Tuote sisältää erityisen paljon yrttejä, joten se on maultaan erittäin maukasta.
Muscle Fibre ei sisällä sinimailasta, lisättyä sokeria tai oluthiivaa, joten se sopii hyvin myös herkille hevosille. Riittävä kivennäisaineiden saanti varmistetaan käyttämällä tuotetta yhdessä Muscle Gardin kanssa.

 

Tuotevalikoima on kehitetty kilpahevosille, ja sen tuotteet tukevat lihasten aineenvaihduntaa toimittamalla niille korkealaatuisia proteiineja, jotka sisältävät runsaasti välttämättömiä aminohappoja lysiiniä, metioniinia ja treoniinia.

Muscle Range -sarjan tuotteet eivät sisällä viljoja, sinimailasta tai oluthiivaa, ja niiden sokeri- ja tärkkelyspitoisuus on alhainen. Samalla ne tarjoavat hevoselle ylimääräisen annoksen tiettyjä kivennäisaineita ja vitamiineja, jotka tutkimusten ja kokemusten mukaan ovat välttämättömiä erityisesti erilaisista lihasaineenvaihdunnan häiriöistä kärsiville hevosille.

Tuotteissa on kiinnitetty erityistä huomiota myös lihaksia ja hermoja tukevan magnesiumin, lihasjännitystä helpottavan mangaanin ja soluja suojaavan E-vitamiinin saantiin. Turhien lihaskramppien välttämiseksi tuotteiden kalsiumtaso on tavallista alhaisempi.

Muscle Range -sarjan tuotteita voidaan yhdistellä sopiviksi kokonaisuuksiksi hevosille, jotka tarvitsevat lisää lihasmassaa, voimaa työsuoritusta varten tai pitkäkestoista energiaa kovasta suorituksesta selviytyäkseen. Tuotteista on paljon hyötyä myös hevosille, joiden lihasvoima on jostakin syystä heikko ja jotka kärsivät jäykistä ja jännittyneistä lihaksista.

Sarjan tuotteita on mahdollista yhdistellä erilaisiksi kokonaisuuksiksi, jotta helposti lihovat tai laihtuvat hevoset, joilla on ongelmia lihasaineenvaihdunnan kanssa, voivat onnistua harjoittelussa ja elää hyvää arkea haasteistaan huolimatta.

Lihaksiin liittyvien haasteidensa vuoksi nämä hevoset saattavat olla lisäksi herkkävatsaisia. Tämä on otettu huomioon erityisesti Muscle Gardin koostumuksessa, joka sisältää tyrnimaseraattia.

Rehuopas

100-200 g per 100 kg elopainoa kohti päivittäin.
Vitamiinien ja kivennäisaineiden riittävyys voidaan varmistaa käyttämällä tuotetta yhdessä Muscle Gardin tai Gemüse-Kräuter-Mineralien Nordicin kanssa.

1 litra = n. 280 g.

TUOTESELOSTE
Raakavalkuainen
15.00 %
Raakarasva
6.30 %
Raakakuitu
18.00 %
Tuhka
6.00 %
Fruktaani (oligofruktoosi)
4.90 %
Tärkkelys
3.30 %
Sokeri
5.40 %
Kalsium
0.60 %
Fosfori
0.25 %
Magnesium
0.20 %
Natrium
0.05 %
Sulava raakavalkuainen
110 g/kg
Sulava energia
10,2 MJ/kg
Muuntokelpoinen energia
8,6 MJ/kg

Koostumus

Leikattu lämminilmakuivattu alppiheinä, soijahiutale hydrotermisesti esikäsitelty*, ruiskaunokinlehti, kehäkukan terälehti, yrtit, omenakuitu, auringonkukansiemen, murskattu pellavansiemen, hapatettu porkkana

*alueellisesti Saksassa St. Hippolytille viljelty soija

Ehkä olet kiinnostunut myös näistä
Ostoskori
Your cart is emptyTilbage til shop
Hae tuotetta tai artikkelia
Hippolyt logo
Jälleenmyyjän kirjautuminen

Kirjaudu sisään alla olevilla kirjautumistiedoillasi

Onko ongelmia? Ota yhteyttä