0 0,00
0 0,00
Tilaukset lähetetään maanantaina ja torstaina.
Ilmainen toimitus yli 800 kg painaville ostoksille
Turvallinen maksu luottokortilla

Gold Medal

SKU 50207 Categories , ,

Tehoa lihaksille

  • tukee lihasten muodostumista ja parantaa lihasten suorituskykyä
  • sopii sekä urheilu- että vapaa-ajan hevosille
  • voidaan käyttää myös kilpailukaudella
  • optimaalista ravintoa lihaksille

 

Pakkaus
Ämpäri 10 kg
Refill 5 kg

Alkaen 58,50

0,51 per 100 kg elopainoa päivittäin
Laske päivähintasi tästä
Syötä hevosen paino (kg)

Poista

Gold Medal

Tehoa lihaksille

St. Hippolytin Gold Medal on tehokas yhdistelmä rakentavia, toiminnallisia ja suojaavia ravinteita täysin kehittyneen ja suorituskykyisen lihaksiston muodostamiseksi.
Lihasmassan muodostumiseen tarvitaan ennen kaikkea korkealaatuista proteiinia. Gold Medal sisältää erikoiskäsiteltyä oluthiivaa, Spirulina-levää sekä fermentoitua mallashiivauutetta, merilevää ja lisättyä lysiiniä. Tästä syystä Gold Medal on erinomainen lisärehu lihasmassan rakentamiseen.

  • tukee lihasten muodostumista ja parantaa lihasten suorituskykyä
  • sopii sekä urheilu- että vapaa-ajan hevosille
  • voidaan käyttää myös kilpailukaudella
  • optimaalista ravintoa lihaksille

 

Ravitut lihakset
Hyvät lihakset ovat hevosen voiman, nopeuden ja kauneuden tunnusmerkki. Tehokkaat ja kuormitusta kestävät lihakset muodostavat perustan urheiluhevosen loistaville suorituksille – ja hyvälle ratsastuskokemukselle vapaa-ajan hevosen kanssa. Oikeaan paikkaan kohdistetuilla ravintoaineilla lihasten muodostumista ja kasvua voidaan tukea aktiivisesti.

Kaikki hevoset voivat yksilöllisen geneettisen rakenteensa perusteella rakentaa hyvin kehittyneen lihaksiston, joka kestää työtä. Päivittäisen, oikein kohdistetun ja hyvin suunnitellun harjoittelun lisäksi lihasten kasvua tuetaan tarjoamalla riittävä määrä niiden rakennusaineeksi soveltuvia toiminnallisia ravintoaineita.

Proteiinit, aminohapot ja rasvahapot
Lihasten rakentamiseen tarvitaan ennen kaikkea korkealaatuista proteiinia. Erityisesti kehitetyn olut­hiivan, Spirulina-levän, fermentoidun mallashiivauutteen, merilevän ja lisätyn lysiinin ansiosta Gold Medal sisältää erittäin hyvin imeytyviä aineita, jotka tukevat lihasmassan muodostumista. Viljanjyvien alkioista ja öljysiemenistä peräisin olevat rasvat edistävät myös luonnollista kasvua. Tämän lisäksi kylmäpuristetun pellavansiemenöljyn sisältämät välttämättömät rasvahapot edistävät lihasten joustavuutta.

Ravinteita lihaksia kasvattavaan aineenvaihduntaan
Lihasfilamentit rakentuvat, nivoutuvat ja liittyvät yhteen stabiloivien sidekudoskuitujen kanssa tiettyjen entsyymien avustuksella. Nämä entsyymit tarvitsevat toiminnallisia ravintoaineita suoriutuakseen tehtävästään. Näitä ravintoaineita ovat kaikki B-vitamiinit ja sinkin, mangaanin, kuparin ja piin kaltaiset hivenaineet, joita kaikkia on lisätty Gold Medaliin. Hyvän imeytyvyyden ja optimaalisen toiminnan varmistamiseksi hivenaineet on lisätty orgaanisina sidoksina.

Lihasten kasvattaminen vaatii suojaa lihaksille
Lihaksia kasvattavan harjoittelun ja urheilullisen kuormituksen aikana aineenvaihdunta toimii huippunopeudella. Samalla muodostuu vapaita radikaaleja, jotka hyökkäävät lihaskudokseen ja voivat osaltaan johtaa kudoksen hajoamiseen. Suojatakseen kudoksia vapailta radikaaleilta kehon omat erikoistuneet entsyymijärjestelmät neutraloivat niitä. Nämä entsyymijärjestelmät ovat täysin riippuvaisia sinkin, kuparin, mangaanin ja seleenin kaltaisten hivenaineiden läsnäolosta. Näiden mikroravinteiden lisäksi Gold Medal sisältää kudosta suojaavia aineita levien, yrttien, oluthiivan, porkkanoiden ja luonnollisen E-vitamiinin muodossa. Gold Medal on tehokas yhdistelmä fysiologisesti yhdessä toimivia rakentavia, toiminnallisia ja suojaavia ravinteita, jotka auttavat muodostamaan täysin kehittyneen ja suorituskykyisen lihaksiston.

Rehuopas

N. 40 g per 100 kg elopainoa kohti päivittäin normaaliruokinnan ohessa. Ylläpitoon n. 20 g per 100 kg elopainoa kohti päivittäin. HUOM! Ei sovellu kaikenkattavaksi kivennäisainelisäksi.

HUOM! Tämä lisärehu sisältää tavallista korkeampia pitoisuuksia vitamiineja ja hivenaineita ja saa siksi kattaa enintään 40 % hevosen päivittäisestä ruokinnasta (sis. heinän). Noudata ruokintasuositusta.

1 mitta = n. 115 g

TUOTESELOSTE
Raakavalkuainen
24.00 %
Raakarasva
20.00 %
Raakakuitu
8.40 %
Tuhka
9.00 %
Tärkkelys
10.00 %
Sokeri
2.00 %
Kalsium
0.60 %
Fosfori
1.50 %
Magnesium
0.10 %
Natrium
0.10 %
Lysiini
1.60 %
Metioniini
1.10 %
Metioniini + Kysteiini
1.20 %
Sulava raakavalkuainen
193 g/kg
Sulava energia
14,8 MJ/kg
Muuntokelpoinen energia
12,7 MJ/kg
RAVITSEMUKSELLIS-FYSIOLOGISET LISÄAINEET / KG
E-vitamiini 3a700
1.900 mg
B1-vitamiini 3a821
55 mg
B2-vitamiini 3a825i
67 mg
B6-vitamiini 3a831
35 mg
B12-vitamiini / Cyanocobalamin
163 mcg
Biotiini 3a880
1.000 mcg
kalsium-D-pantotenaatti 3a841
80 mg
Koliinikloridi 3a890
500 mg
Niasiini 3a314
160 mg
Foolihappo 3a316
20 mg
HIVENAINEET / KG
Rauta rauta(II)sulfaattimonohydraatti 3b103 + glysiinin rauta(II)kelaattihydraatti 3b108
92 mg
Sinkkisulfaattimonohydraatti 3b605 + glysiinin sinkkikelaattihydraatti (kiinteä) 3b607
300 mg
Mangaani mangaani(II)sulfaattimonohydraatti 3b503 + glysiinin mangaani(II)kelaattihydraatti 3b506
285 mg
Kupari(II)sulfaattipentahydraatti 3b405 + glysiinin kupari(II)kelaattihydraatti (kiinteä) 3b413
40 mg
Koboltti päällystetty koboltti(II)karbonaattirae 3b304
2 mg
Seleeni natriumseleniitti 3b801 + Seleenihiiva leivinhiivasta CNCM I-3060, inaktivoitu 3b810
0,7 mg

Koostumus

Riisilese, soijahiutale hydrotermisesti esikäsitelty*, Spirulina levä 5 %, mallashiivauute (vierre), yrtit (maarianohdakesiemen, fenkoli) 2,5 %, oluthiiva 2,5 %, maissinjyvän alkio, kevyesti valssattujen öljysiementen  ja öljykakkujen seos (pellava, auringonkuka), juurikaskuitu, porkkana, inkivääri, merileväkalkki, vehnälese, magnesiumfumaraatti/-sulfaatti, kaneli, isomaltuloosi, kylmäpuristetut öljyt (pellava, auringonkukka) 0,1 %, suola, valkosipuli, hernehiutalejauhe, hedelmäkuitu (omenat, rypäleet), hiivatuotteet (sisältää runsaasti RNA:ta ja nukleotidit)
*alueellisesti Saksassa St. Hippolytille viljelty soija

Ehkä olet kiinnostunut myös näistä
Ostoskori
Your cart is emptyTilbage til shop
Hae tuotetta tai artikkelia
Hippolyt logo
Jälleenmyyjän kirjautuminen

Kirjaudu sisään alla olevilla kirjautumistiedoillasi

Onko ongelmia? Ota yhteyttä