0 0,00
0 0,00
Tilaukset lähetetään maanantaina ja torstaina.
Ilmainen toimitus yli 800 kg painaville ostoksille
Turvallinen maksu luottokortilla

Muscle Protein

Kuitupohjainen proteiinirehu pellettimuodossa

  • sopii erityisen hyvin proteiineja ja suojaa soluille tarvitseville sekä helposti laihtuville hevosille, myös ikääntyneille hevosille
  • hevosille, joilla on lihasaineenvaihdunnan haasteita
  • riittävä vitamiinien ja kivennäisaineiden saanti varmistetaan käyttämällä tuotteita yhdessä Muscle Gardin kanssa


Pakkaus

Säkki 25 kg
1/2 lavat 450 kg

Alkaen 72,50

0,29 per 100 kg elopainoa päivittäin
Laske päivähintasi tästä
Syötä hevosen paino (kg)

Poista

Muscle Protein

Kuitupohjainen proteiinirehu pellettimuodossa

  • sopii erityisen hyvin proteiineja ja suojaa soluille tarvitseville sekä helposti laihtuville hevosille, myös ikääntyneille hevosille
  • hevosille, joilla on lihasaineenvaihdunnan haasteita
  • riittävä vitamiinien ja kivennäisaineiden saanti varmistetaan käyttämällä tuotteita yhdessä Muscle Gardin kanssa

 

Muscle Protein on kuitupohjainen proteiinirehu pellettimuodossa. Tuotteella on korkea proteiinipitoisuus ja kohtuullinen energiapitoisuus. Tuotteen sisältämä proteiini on peräisin Saksassa yksinomaan St. Hippolytin käyttöön kasvatetusta soijasta sekä välttämättömistä aminohapoista, kuten lysiinistä ja metioniinista.

Muscle Protein ei sisällä lisättyjä kivennäisaineita, joten se soveltuu käytettäväksi yhdessä muun perusravinnon kanssa kivennäisainetasapainoa häiritsemättä.
Muscle Protein ei sisällä sinimailasta, viljoja, oluthiivaa eikä lisättyä sokeria, joten tuote sopii myös herkille hevosille.

 

Tuotevalikoima on kehitetty kilpahevosille, ja sen tuotteet tukevat lihasten aineenvaihduntaa toimittamalla niille korkealaatuisia proteiineja, jotka sisältävät runsaasti välttämättömiä aminohappoja lysiiniä, metioniinia ja treoniinia.

Muscle Range -sarjan tuotteet eivät sisällä viljoja, sinimailasta tai oluthiivaa, ja niiden sokeri- ja tärkkelyspitoisuus on alhainen. Samalla ne tarjoavat hevoselle ylimääräisen annoksen tiettyjä kivennäisaineita ja vitamiineja, jotka tutkimusten ja kokemusten mukaan ovat välttämättömiä erityisesti erilaisista lihasaineenvaihdunnan häiriöistä kärsiville hevosille.

Tuotteissa on kiinnitetty erityistä huomiota myös lihaksia ja hermoja tukevan magnesiumin, lihasjännitystä helpottavan mangaanin ja soluja suojaavan E-vitamiinin saantiin. Turhien lihaskramppien välttämiseksi tuotteiden kalsiumtaso on tavallista alhaisempi.

Muscle Range -sarjan tuotteita voidaan yhdistellä sopiviksi kokonaisuuksiksi hevosille, jotka tarvitsevat lisää lihasmassaa, voimaa työsuoritusta varten tai pitkäkestoista energiaa kovasta suorituksesta selviytyäkseen. Tuotteista on paljon hyötyä myös hevosille, joiden lihasvoima on jostakin syystä heikko ja jotka kärsivät jäykistä ja jännittyneistä lihaksista.

Sarjan tuotteita on mahdollista yhdistellä erilaisiksi kokonaisuuksiksi, jotta helposti lihovat tai laihtuvat hevoset, joilla on ongelmia lihasaineenvaihdunnan kanssa, voivat onnistua harjoittelussa ja elää hyvää arkea haasteistaan huolimatta.

Lihaksiin liittyvien haasteidensa vuoksi nämä hevoset saattavat olla lisäksi herkkävatsaisia. Tämä on otettu huomioon erityisesti Muscle Gardin koostumuksessa, joka sisältää tyrnimaseraattia.

Rehuopas

100-200 g per 100 kg elopainoa kohti päivittäin tai tarpeen mukaan.
Vitamiinien ja kivennäisaineiden riittävyys voidaan varmentaa käyttämällä tuotetta yhdessä Muscle Gardin kanssa.

1 litra = n. 670 g

TUOTESELOSTE
Raakavalkuainen
25.00 %
Raakarasva
10.00 %
Raakakuitu
15.00 %
Tuhka
4.70 %
Kalsium
0.40 %
Fosfori
0.10 %
Natrium
0.10 %
Sulava raakavalkuainen
202 g/kg
Sulava energia
12,1 MJ/kg
Muuntokelpoinen energia
9,8 MJ/kg
RAVITSEMUKSELLIS-FYSIOLOGISET LISÄAINEET / KG
L-Lysiini-monohydrokloridi (teknisesti puhdas) 3c322
14.000 mg
DL-Metioniini (teknisesti puhdas) 3c301
3.000 mg
TEKNOLOGISET LISÄAINEET
Piimaa (diatomimassa, puhdistettu) E551c
10 mg

Koostumus

Soijahiutale hydrotermisesti esikäsitelty*, leikattu lämminilmakuivattu alppiheinä, juurikaskuitu, herneen valkuainen, isomaltuloosi

*alueellisesti Saksassa St. Hippolytille viljelty soija

Ehkä olet kiinnostunut myös näistä
Ostoskori
Your cart is emptyTilbage til shop
Hae tuotetta tai artikkelia
Hippolyt logo
Jälleenmyyjän kirjautuminen

Kirjaudu sisään alla olevilla kirjautumistiedoillasi

Onko ongelmia? Ota yhteyttä