0 0,00
0 0,00
Tilaukset lähetetään maanantaina ja torstaina.
Ilmainen toimitus yli 800 kg painaville ostoksille
Turvallinen maksu luottokortilla

Lamin forte

Kudosten uusiutumiseen

  • sisältää ruskolevästä saatavia tärkeitä ravintoaineita
  • korkea antioksidanttipitoisuus
  • suojaa ja korjaa kuormittuneita niveliä ja jänteitä

 

Pakkaus
Ämpäri 3 og 10 kg

Alkaen 67,00

0,37 per 100 kg elopainoa päivittäin
Laske päivähintasi tästä
Syötä hevosen paino (kg)

Poista

Lamin forte

Kudosten uusiutumiseen

Tärkeiden ravintoaineiden kuten sinkin sekä C- ja E-vitamiinien puute voi vaikuttaa haitallisesti vastustuskykyyn ja elimistön uusiutumiskykyyn. Näiden ravitsemuksellisten rakennusosien lisäksi Lamin forte sisältää ruskolevää, jonka soluseinät sisältävät runsaasti glykoravinteita, sekä luonnollisia kivennäisaineita, vitamiineja, aminohappoja ja toissijaisia kasviaineita, joita elimistö voi käyttää immuunijärjestelmän vahvistamiseen.

Monet hevoset kamppailevat ontumisen, lihasjännityksen sekä iho- ja ruoansulatushäiriöiden kaltaisten ongelmien kanssa. Usein kyse on ravintoaineiden puutteesta, joka aiheuttaa kudosten liian nopeaa kulumista. Runsaasti yrttejä ja muita elintärkeitä ravintoaineita sisältävällä ruokavaliolla voidaan suojata elintärkeitä soluja ja elimiä ja ehkäistä samalla ennenaikaista kulumista.
Lamin forte muodostaa ravitsemuksellisen rakennuspalikan, joka kohdistuu ravitsemuksesta johtuviin nivelten, selän, kaulan, nenän, ruoansulatuskanavan ja sukupuolielinten ongelmiin sekä elinvoimaan ja palautumiseen liittyviin ongelmiin.

 

  • sisältää ruskolevästä saatavia tärkeitä ravintoaineita
  • korkea antioksidanttipitoisuus
  • suojaa ja korjaa kuormittuneita niveliä ja jänteitä

 

Aineenvaihdunnallisia puutostiloja
Pitkään kestänyt ravintoaineiden puutteellinen saanti heikentää aineenvaihduntaa ja vastustuskykyä. Seurauksena voi olla erilaisia toimintahäiriöitä, kuten vähentynyttä motivaatiota tai palautumiseen liittyviä haasteita.
Erityisen herkässä asemassa ovat urheiluhevoset, siitoshevoset, ikääntyneet hevoset sekä hevoset, joita ruokitaan yksinomaan heinällä ja kauralla. Välttämättömien rasvahappojen, antioksidanttien, glykoproteiinien ja hivenaineiden puute voi johtaa kudosvaurioihin tai kudosten hidastuneeseen uusiutumiseen.

Meren aarteita
Ruskolevien soluseinä sisältää erityisiä hiilihydraattiyhdisteitä (glykoravinteita), jotka ovat hyvin samankaltaisia kuin nisäkkäiden solukalvon pinnalla esiintyvät ns. glykoproteiinit. Niiden korkea luonnollisten kivennäisaineiden, vitamiinien, aminohappojen, hiilihydraattien ja toissijaisten kasviaineiden pitoisuus vaikuttaa positiivisesti aineenvaihduntaan ja immuunijärjestelmään.

Mikroravinteita hedelmistä ja yrteistä
Hedelmät ja monet yrtit sisältävät erilaisia antioksidantteja, jotka ehkäisevät radikaalien aineiden haitallisia vaikutuksia. Antioksidantit tukevat yhdessä kasviöljyistä saatavan E-vitamiinin, omega-3-rasvahappojen ja hivenaineiden kanssa tehokkaasti kudosten ja koko elimistön vastustuskykyä.

Rehuopas

15-20 g per 100 kg elopainoa kohti päivittäin normaaliruokinnan yhteydessä. HUOM! Ei sovellu kaikenkattavaksi kivennäisainelisäksi.

 

HUOM! Tämä lisärehu sisältää tavallista korkeampia pitoisuuksia vitamiineja ja hivenaineita ja saa siksi kattaa enintään 7,1 % hevosen päivittäisestä ruokinnasta (sis. heinän). Noudata ruokintasuositusta.

1 mitta = n. 110 g

TUOTESELOSTE
Raakavalkuainen
16.00 %
Raakarasva
11.00 %
Raakakuitu
9.00 %
Tuhka
11.70 %
Tärkkelys
11.70 %
Kalsium
0.80 %
Fosfori
0.30 %
Natrium
0.70 %
RAVITSEMUKSELLIS-FYSIOLOGISET LISÄAINEET / KG
D3-vitamiini 3a671
330 IE
E-vitamiini 3a700
2.195 mg
C-vitamiini 3a300
1.000 mg
HIVENAINEET / KG
Rauta rauta(II)sulfaattimonohydraatti 3b103
76 mg
Sinkkisulfaattimonohydraatti 3b605 + glysiinin sinkkikelaattihydraatti (kiinteä) 3b607
1.700 mg
Mangaani mangaani(II)sulfaattimonohydraatti 3b503 + glysiinin mangaani(II)kelaattihydraatti 3b506
1.200 mg
Kupari(II)sulfaattipentahydraatti 3b405 + glysiinin kupari(II)kelaattihydraatti (kiinteä) 3b413
260 mg
Seleeni natriumseleniitti 3b801 + Seleenihiiva leivinhiivasta CNCM I-3060, inaktivoitu 3b810
4,7 mg
Jodi kalsiumjodaatti vedetön 3b202
2,8 mg
TEKNOLOGISET LISÄAINEET
Piimaa (diatomimassa, puhdistettu) E551c
9.500 mg

Koostumus

Ohrahiutale (maitohappofermentoidut), yrtit (kamomilla, maarianohdakesiemne, sarviapilansiemen) 14 %, öljysiemenkakut (pellava, auringonkukka, mustakumina), maissinjyvän alkio, hedelmäkuitu (omenat, rypäleet), oluthiiva, kylmäpuristetut öljyt (pellava, auringonkukka) 5 %, merileväjauhe, juurikkaan varsi, porkkana, indisk karviaismarja, merileväkalkki, inkivääri, suola

Ehkä olet kiinnostunut myös näistä
Ostoskori
Your cart is emptyTilbage til shop
Hae tuotetta tai artikkelia
Hippolyt logo
Jälleenmyyjän kirjautuminen

Kirjaudu sisään alla olevilla kirjautumistiedoillasi

Onko ongelmia? Ota yhteyttä