Lamin forte
Kudosten uusiutumiseen
Tärkeiden ravintoaineiden kuten sinkin sekä C- ja E-vitamiinien puute voi vaikuttaa haitallisesti vastustuskykyyn ja elimistön uusiutumiskykyyn. Näiden ravitsemuksellisten rakennusaineiden lisäksi Lamin® forte sisältää ruskeita merileviä (levää), joiden soluseinät ovat rikkaita glykosiravinteita sekä luonnollisia mineraaleja, vitamiineja ja aminohappoja, jotka vahvistavat kehoa kohdennetusti.
Monet hevoset kamppailevat ontumisen, lihasjännityksen sekä iho- ja ruoansulatushäiriöiden kaltaisten ongelmien kanssa. Usein kyse on ravintoaineiden puutteesta, joka aiheuttaa kudosten liian nopeaa kulumista. Ravinteikkaalla rehulla, jossa on korkea pitoisuus elintärkeitä aineita, on mahdollista edistää kehon elintärkeiden solujen säilymistä.
Lamin® forte on ravitsemuksellisia rakennusaineita, jotka on suunnattu ravitsemukseen liittyviin ongelmiin nivelissä, selässä, kaulassa, nenässä, kavioissa, ruoansulatuskanavassa ja sukuelimissä sekä heikentyneessä elinvoimaisuudessa.
- ravintoaineet solujen suojaukseen ja immuunijärjestelmään
- tärkeitä ravintoaineita ruskeista merilevistä
- korkea antioksidanttien pitoisuus
- suojaa ja tukee kuormittuneita niveliä ja jänteitä
Aineenvaihdunnan puutteiden seuraukset
Aineenvaihdunta ja immuunijärjestelmä heikkenevät, kun elintärkeitä aineita puuttuu pitkään.
Erityisen herkässä asemassa ovat urheiluhevoset, siitoshevoset, ikääntyneet hevoset sekä hevoset, joita ruokitaan yksinomaan heinällä ja kauralla. Välttämättömien rasvahappojen, antioksidanttien, glykoproteiinien ja hivenaineiden puute voi aiheuttaa hevosille haasteita.
Meren aarteita
Ruskolevien soluseinä sisältää erityisiä hiilihydraattiyhdisteitä (glykoravinteita), jotka ovat hyvin samankaltaisia kuin nisäkkäiden solukalvon pinnalla esiintyvät ns. glykoproteiinit. Niiden korkea luonnollisten mineraalien, vitamiinien, aminohappojen ja hiilihydraattien pitoisuus vaikuttaa myönteisesti aineenvaihduntaan ja immuunijärjestelmään.
Mikroravinteita hedelmistä ja yrteistä
Hedelmät ja monet yrtit sisältävät erilaisia antioksidantteja, jotka ehkäisevät radikaalien aineiden haitallisia vaikutuksia. Yhdessä kasviöljyjen E-vitamiinin, omega-3-rasvahappojen ja hivenaineiden kanssa ne edistävät tehokkaasti vapaiden radikaalien torjuntaa kudoksissa ja koko organismissa.