0 0,00
0 0,00
Tilaukset lähetetään maanantaina ja torstaina.
Ilmainen toimitus yli 800 kg painaville ostoksille
Turvallinen maksu luottokortilla

Leinöl

Kylmäpuristettu ja täysin luonnollinen

  • 50 % omega-3-rasvahappoja
  • arvokas kylmäpuristuksen ansiosta
  • paras laatu hellävaraisen sedimentaatioprosessin ansiosta


Pakkaus

Pullo 750 ml
Kanisteri 2,5 litra

Alkaen 17,94

0,12 per 100 kg elopainoa päivittäin
Laske päivähintasi tästä
Syötä hevosen paino (kg)

Poista

Leinöl

Kylmäpuristettu ja täysin luonnollinen

Valmistettu pellavansiemenistä, jotka on viljelty luonnonmukaisesti Kraichgaussa Saksassa St. Hippolytille

  • 50 % omega-3-rasvahappoja
  • arvokas kylmäpuristuksen ansiosta
  • paras laatu hellävaraisen sedimentaatioprosessin ansiosta

 

St. Hippolytin pellavansiemenöljy (Leinöl) on luonnollinen ja rikas elintärkeiden monityydyttymättömien rasvahappojen lähde. Pellavansiemenissä on kaikista tunnetuista kasviöljyistä korkein omega-3-rasvahappopitoisuus, ja siksi ne ovat erittäin herkkiä kuumuudelle ja mekaaniselle käsittelylle. Hellävarainen kylmäpuristus varmistaa optimaalisen hapettumisstabiliteetin (alhaiset peroksidiarvot) ja vähäisen määrän vapaita rasvahappoja. Tämän ansiosta kyseessä on korkealaatuinen tuote.

Pellavansiemenöljyssämme on korkea pitoisuus omega-3-rasvahappoja, jotka tukevat solukalvojen muodostumista ja ovat tästä syystä tärkeitä iho- ja hermosolujen uusiutumisen kannalta. Myös immuuniaktiivisten prostaglandiinien muodostuminen kehossa riippuu alfalinoleenihapon riittävästä saannista. Öljy ei sisällä tärkkelystä tai proteiineja, joten se sopii erityisen hyvin urheiluhevosille ja ikääntyneille hevosille. Kraichgaun kylmäpuristettu pellavansiemenöljy pullotetaan hellävaraisen sedimentaation jälkeen niin, että se ei joudu kosketuksiin hapen kanssa. Näin kaikki öljyn sisältämät arvokkaat aineet pystytään säilyttämään.

 

ÖLJYT
Arvokas täydennys

Arvokkaiden kasviöljyjen monityydyttymättömät rasvahapot parantavat verenkiertoa, antavat kiiltävän karvan ja parantavat kavioiden rakennetta.
Monityydyttymättömät rasvahapot ovat osa kaikkia soluseiniä ja siksi tärkeitä hermo-, iho- ja elinsolujen uusiutumisen kannalta. Elimistön oma immunologisesti tehokkaiden prostaglandiinien tuotanto on riippuvaista monityydyttymättömän rasvahapon, alfalinoleenihapon, läsnäolosta.

Laadukkaat kasviöljyt toimivat tärkkelystä, sokeria ja proteiinia sisältämättöminä energianlähteinä hevosille, joilla on herkkä vatsa, jotka kärsivät lihashaasteista tai jotka eivät siedä viljaa.

Kentucky Equine Research Instituten saavuttamien tutkimustulosten mukaan kasviöljyt alentavat viljaa sisältävien annosten glykeemistä indeksiä ja parantavat siten suorituskykyä.

Hellävarainen uuttaminen
St. Hippolytin kasviöljyt ovat erityisen korkealaatuisia. Ne kylmäpuristetaan alle 40 °C:ssa erittäin alhaisessa paineessa. Ennen pullotusta ne käyvät läpi hellävaraisen sedimentaatioprosessin, jonka aikana kuumennus, kemialliset aineet tai mekaaninen rasitus eivät tuhoa herkkiä rasvahappoja.
Öljyjen luonnonmukaisesti viljellyt raaka-aineet ovat peräisin valvotuilta sopimusviljelijöiltämme. Lähtötuotteiden korkea laatu yhdistettynä hellävaraiseen käsittelyyn ja suodattamattomuuteen antavat öljyillemme aivan erityisen luonteen. Runsaasti elintärkeitä aineita sisältävät suspensioaineet sekä arvokkaat öljyperäiset aineet säilyvät näin alkuperäisessä muodossaan.

Rehuopas

5-25 ml per 100 kg elopainoa kohti päivittäin normaaliruokinnan yhteydessä. Pellavansiemenöljy otetaan käyttöön vähitellen kolmen viikon aikana, kunnes toivottu päivittäinen annos on saavutettu. Kuormittavan työn yhteydessä voidaan antaa enintään 200 g raakarasvaa päivittäin. Sedimentaatiota saattaa esiintyä eikä se ole merkki huonosta laadusta. Ravista pulloa/säiliötä hyvin ennen käyttöä mahdollisten saostumien sekoittamiseksi.

TUOTESELOSTE
Raakavalkuainen
1.00 %
Raakarasva
99.00 %
Raakakuitu
1.00 %
Tuhka
1.50 %
Sokeri ja tärkkelys
0.00 %
Sulava raakavalkuainen
<1 g/kg
Sulava energia
35,8 MJ/kg
Muuntokelpoinen energia
35,7 MJ/kg

Koostumus

Kylmäpuristettu pellavansiemenöljy

Ehkä olet kiinnostunut myös näistä
Ostoskori
Your cart is emptyTilbage til shop
Hae tuotetta tai artikkelia
Hippolyt logo
Jälleenmyyjän kirjautuminen

Kirjaudu sisään alla olevilla kirjautumistiedoillasi

Onko ongelmia? Ota yhteyttä