0 0,00
0 0,00
Tilaukset lähetetään maanantaina ja torstaina.
Ilmainen toimitus yli 800 kg painaville ostoksille
Turvallinen maksu luottokortilla

Gastro Relief Beet ruoansulatuksen optimoimiseksi ja siten hevosen hyvinvoinnin tukemiseksi

Hevonen on suunniteltu syömään jopa 18 tuntia päivässä. Siksi mahalaukun alaosa erittää jatkuvasti tietyn määrän mahahappoa, joka auttaa sulattamaan syödyn ravinnon. Pureskelu karkearehun nielemisen yhteydessä tuottaa sylkeä, joka vaikuttaa myönteisesti mahahappoon. Karkearehu on siksi tärkeä tekijä hevosesi kannalta.

Useat hevoset kärsivät vatsa- ja suolistohaasteista

Tutkimukset osoittavat, että noin 50 % kaikista harrastehevosista kärsii jossain määrin vatsanlimakalvojen oireista. Tila voi vaikuttaa merkittävästi hevosten terveyteen ja suorituskykyyn.

Ruokinta ja hoito vaikuttavat suuresti vatsa-suolisto-ongelmiin. Hevonen tarvitsee sylkeä mahalaukkuuns, jotta mahahappo toimii mahdollisimman positiivisesti hevosen ruoansulatuksessa.

 

Mahahappo voi olla haitallinen limakalvolle, jos hevonen ei tuota tarpeeksi sylkeä

Mahalaukun limakalvon voi jakaa kahteen osaan: ylempään, joka tuottaa limaa, ja alempaan, joka tuottaa sekä limaa että mahahappoa. Mahalaukun limakalvon rakenne on monimutkainen ja erikoistunut vastaamaan hevosen erityisiä ravinnon ja ruoansulatusprosessin tarpeita.

Hevonen on suunniteltu syömään jopa 18 tuntia päivässä. Siksi mahalaukun alaosa erittää jatkuvasti tietyn määrän mahahappoa, joka auttaa sulattamaan syödyn ravinnon. Pureskelu karkearehun nielemisen yhteydessä tuottaa sylkeä, joka vaikuttaa myönteisesti mahahappoon. Karkearehu on siksi tärkeä tekijä hevosesi kannalta.

Jos hevosesi joutuu olemaan ilman karkearehua pidempään (yli 6 tuntia), sillä on epäsopiva ruokinta tai se kokee stressaavan jakson, kuten kuljetuksen, suorituksen tai ympäristönmuutoksen, limakalvo voi heikentyä.

Tämä voi johtaa käytösmuutoksiin ja suorituskyvyn heikentymiseen hevosellasi.

 

Suosituksemme ovat siksi seuraavat:

  • Vältä yli 6 tunnin paastoja.
  • Jaa karkearehu päivän aikana – tutkimus suosittelee vähintään 3 ruokintakertaa vuorokaudessa.
  • Varmista, että hevosellasi on vapaa pääsy laadukkaaseen juomaveteen.
  • Älä anna hevoselle yli 2 grammaa tärkkelystä kiloa kohden päivässä.
  • Anna ruokaa, jotka edistävät liman muodostumista. Limakalvo reagoi hyvin ruoka-aineisiin, jotka limaavat.
  • Anna aineita, joilla on suuri antioksidanttivaikutus. Ne tukevat myös limakalvoa.

 

Eritoten suosittelemme Gastro Relief Beet -tuotetta, joka voi tukea positiivisesti hevosesi mahalaukun limakalvoa.

Gastro Relief Beetin ainesosat työskentelevät yhdessä harmoniassa tukemaan hevosesi mahalaukun limakalvoa, ruoansulatusta ja edistämään terveellistä suoliston toimintaa. Gastro Relief Beet sisältää muun muassa juurikaskuitua, omenakuitua, pellavansiemeniä ja tyrnimaseraattia.

 

 

Ainesosien uudelleen luomiseksi

Sokerijuurikaskuidut

Sokerijuurikaskuidut muodostavat yhden pääkomponentin Gastro Relief Beet -tuotteessa. Sokerijuurikaskuidut ovat runsaita sulavia kuituja, joilla on edullinen vaikutus ruoansulatukseen. Nämä kuidut auttavat säätämään suoliston liikkeitä ja voivat edistää ruoan oikeanlaista kuljetusta suolistossa. Näiden kuitujen hitaassa hajoamisessa suolistossa voi myös tapahtua energian asteittaista ja tasapainoista vapautumista.

Samaan aikaan sokerijuurikaskuitujen pektiinikuitupitoisuus tunnetaan geelimäisen massan muodostumisesta, kun ne joutuvat kosketuksiin nesteen kanssa. Tämä geeli ja lima voivat suojata herkkää limakalvoa, ja hevonen voi siten tuntea olonsa paremmaksi.

Pektiinikuidut ovat myös hyvä lähde prebioottisille kuiduille, ja siten ne edistävät paksusuolen mikroflooraa ja sen toimintaa.

 

Omenakuidut

Omenakuidut ovat sekä sulavia että ei-sulavia kuituja, ja samalla ne sisältävät pektiiniä, kuten sokerijuurikaskuidut. Ne voivat siksi myös muodostaa suojaavan hyytelömäisen liman vatsassa, mikä on hyvä herkälle mahalaukun limakalvolle.

Sulavat kuidut edistävät myös terveellistä suoliston toimintaa lisäämällä hyvän mikroflooran määrää.

 

Pellavansiemenet

Pellavansiemenet sisältävät runsaasti omega-3-rasvahappoja ja proteiineja. Omega-3-rasvahapoilla on erinomaisia ominaisuuksia, ja ne voivat edistää terveellistä suoliston toimintaa, erityisesti jos vatsa ja suolisto altistuvat stressin eri muodoille.

Pellavansiementen proteiinit muodostavat yhdistettynä veden tai ruoansulatusnesteiden kanssa myös limaa. Itse asiassa pellavansiemenet ovat kasviperäinen lähde, joka tuottaa eniten limaa grammaa kohti, jos otetaan pois psyllium-kuitujen kaltaiset kuidut.

Kuten aiemmin mainittiin, tämä lima on todella hyvä suojaamaan mahalaukun limakalvoa mahahapoilta.

Jos haluat lukea lisää pellavansiemenistä, meillä on niille omistettu koko blogikirjoitus täällä:

 

Tyrnimaseraatti

Tyrnimaseraatti on murskattuja tyrnimarjoja, jotka sisältävät runsaasti antioksidantteja, joilla on suoliston limakalvoja suojaava vaikutus.

Marjojen hedelmäliha sisältää öljyä, joka koostuu karotenoideista ja eri tyyppisistä monityydyttymättömistä rasvahapoista. Marjoissa on paljon arvokkaita kasviyhdisteitä, kuten kasvisteroleja, flavonoideja ja polyfenoleja.

Nämä aineet kuuluvat tärkeisiin sekundaarisiin kasviaineisiin, ja ne edistävät eri tavoin kehon ja sen solujen suojaamista sekä immuniteetin vahvistamista.

Tutkimus vuodelta 2012 on osoittanut, että tyrnimaseraatilla voi olla merkittävä vaikutus mahalaukun punaisen osan limakalvon uusiutumiseen.

 

Tuotteen vaikutus hevosen mahalaukun limakalvoon

Gastro Relief Beetilla on siten kohdennettu vaikutus suojata ja uudistaa hevosen mahalaukun limakalvoa. Mahalaukun limakalvo on elintärkeä terveelliselle ruoansulatukselle, koska se suojaa vatsaa voimakkaalta mahahapolta. Gastro Relief Beetin ainesosat voivat auttaa suojaamaan ja vahvistamaan mahalaukun limakalvon eheyttä.

Gastro Relief Beet ei ole vain apu mahalaukun limakalvolle, vaan tuote on myös kohdennettu tuki hevosen muulle suolistojärjestelmälle. Ainesosat, mukaan lukien sokerijuurikaskuidut, omenakuidut, pellavansiemenet ja tyrnimaseraatti, toimivat yhdessä suojatakseen, vahvistaakseen ja ylläpitääkseen mahalaukun limakalvon terveyttä, mutta ne toimivat myös prebioottisina kuituina hyvän mikroflooran hyvinvoinnille.

Lisäämällä tämän kuitulisän hevosesi ruokintaan voit aktiivisesti tukea ja vahvistaa hevosesi herkkää mahalaukun limakalvoa optimaalisen hyvinvoinnin ylläpitämiseksi.

 

Del denne artikel:
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Sisällysluettelo

Relaterede indlæg
Hyönteissuihke – mikä oikeasti toimii?

Usein käytetään erilaisten eteeristen öljyjen yhdistelmää, kuten laventelia, sitronellaa, sitruunaeukalyptusta ja teepuuöljyä. On kuitenkin tärkeää mainita, että hyönteiset käyttävät hajuaistiaan, joten karkotteet eivät vaikuta hyönteisiin, kuten paarmaan, joilla ei ole hajuaistia.

Læs indlæg
Ostoskori
Your cart is emptyTilbage til shop
Hae tuotetta tai artikkelia
Hippolyt logo
Jälleenmyyjän kirjautuminen

Kirjaudu sisään alla olevilla kirjautumistiedoillasi

Onko ongelmia? Ota yhteyttä