0 0,00
0 0,00
Tilaukset lähetetään maanantaina ja torstaina.
Ilmainen toimitus yli 800 kg painaville ostoksille
Turvallinen maksu luottokortilla

EquiMall forte

Mallas-hiivatiiviste yrteillä

 • ruokahalua, ruoansulatusta ja suorituskykyä edistävä
 • maukasta ja ravitsevaa ilman lisättyä sokeria
 • ikääntyneille hevosille, toipilaille hevosille ja siitoshevosille

 

Pakkaus
Pullo 500 ml

0,18 per 100 kg elopainoa päivittäin
Laske päivähintasi tästä
Syötä hevosen paino (kg)

15,79

EquiMall forte

Mallas-hiivatiiviste yrteillä

EquiMall forte on viidestä eri mallaslajikkeesta valmistettu tiivistetty nestemäinen mallashiivauute, jossa on mukana yrttejä ja hajotettua hiivaa.
Mallasta on vuosisatojen ajan käytetty ruokahalua stimuloivana aineena – myös hevosten ruokinnassa. Lisäksi EquiMall forte tukee erittäin tehokkaasti suorituskykyä.

 • ruokahalua, ruoansulatusta ja suorituskykyä edistävä
 • maukasta ja ravitsevaa ilman lisättyä sokeria
 • ikääntyneille hevosille, toipilaille hevosille ja siitoshevosille

 

Tuotteella on korkea oluthiivapitoisuus ja se sisältää runsaasti luonnollisia B-vitamiineja. Tästä syystä sitä suositellaan vaurioituneen suolistomikrobiomin tasapainottamiseen. Päivittäistä käyttöä suositellaan urheiluhevosille, varsoille, siitoshevosille sekä ikääntyneille hevosille.

 

Näin mallas syntyy
Maltaat ovat jyviä, jotka on idätetty tiukassa valvonnassa ja ilmakuivattu alkion poistamisen jälkeen. Itämisprosessin aikana muodostuu useita entsyymejä, jotka muuttavat jyvän sisältämät ravintoaineet liukenevaan muotoon. Nämä ravintoaineet ovat kasvavan alkion ravintoa.
Kuivauksen jälkeen vihreä mallas on täysin varastoinnin kestävää ja sen entsyymiaktiivisuus on säilytetty kokonaisuudessaan. Pitkän ja hellävaraisen kuivauksen jälkeen saavutetaan kultainen tai ruskea väri ja tyypillinen paahteinen aromi.

Uute hienoimmista mallaslajikkeista
Viisi erilaista mallaslajiketta jauhetaan ja sekoitetaan veteen. Huolellinen lämpötilan hallinta aktivoi entsyymejä, ja hidas prosessi edistää monenlaisten elintärkeiden ja aktiivisten ravintoaineiden muodostumista.
Prosessin aikana syntyy muun muassa useita ravitsevia maltoosiyhdisteitä, primaarisia makuaineita, erilaisia haihtuvia orgaanisia happoja, polyfenoleja ja proteiiniyhdisteiden ja nukleotidiyhdisteiden pilkkoutumistuotteita.

Yrttejä, entsyymejä ja antioksidantteja
Tuotteeseen lisätyt mausteet ja yrtit antavat erittäin hyvän maun, ja ne tukevat ruoansulatusta yhdessä aktiivisten mallasentsyymien kanssa. EquiMall forte sisältää useita luonnollisia fenoliyhdisteitä, joilla on korkea antioksidanttinen vaikutus ja jotka siten osaltaan suojaavat koko elimistöä.

Puhdas luonnontuote
EquiMall forte on puhdas luonnontuote. Sen tumma väri ja makea maku ovat peräisin sen sisältämästä maltaasta. Lisätty nestemäinen oluthiiva edistää muiden elintärkeiden aineiden muodostumista. Valmistusprosessin lopuksi tuotteen sisältämä vesi poistetaan hellävaraisesti alhaisessa lämpötilassa. Tämä prosessi varmistaa tuotteen pitkän säilyvyyden myös ilman säilöntäaineita.
Luonnollisesti korkean B-vitamiinipitoisuutensa ansiosta EquiMall forte on erityisen hyödyllinen vaurioituneen suoliston mikrobiomin palauttamiseen ja omiaan hevosille, jotka kärsivät alentuneesta suorituskyvystä.

 

EquiMall forte sopii erityisen hyvin:

 • kaikille huippusuorituskykyisille ja hermostuneille hevosille
 • siitostammoille ja vieroitetuille varsoille
 • toipilaille ja ikääntyneille hevosille
 • ruokahalun heikkenemisen ja rehun vaihdon yhteydessä
 • heikentyneen vastustuskyvyn vahvistamiseen
 • ruoansulatushäiriöiden yhteydessä
 • karvanvaihdon aikana

Rehuopas

Käyttöohje
7-20 ml per 100 kg elopainoa kohti päivittäin normaaliruokinnan yhteydessä. Suositellaan annettavaksi päivittäisen mash-annoksen kanssa.

TUOTESELOSTE
Raakavalkuainen
7.00 %
Tuhka
1.40 %
Natrium
0.20 %
Kokonaissoker
78.00 %

Koostumus

Maseroitu mallas, oluthiiva, kurkuma, inkivääri, yrtit (rosmariini, piparminttu)

Ehkä olet kiinnostunut myös näistä
Ostoskori
Your cart is emptyTilbage til shop
Hae tuotetta tai artikkelia
Hippolyt logo
Jälleenmyyjän kirjautuminen

Kirjaudu sisään alla olevilla kirjautumistiedoillasi

Onko ongelmia? Ota yhteyttä