0 0,00
0 0,00
Tilaukset lähetetään maanantaina ja torstaina.
Ilmainen toimitus yli 800 kg painaville ostoksille
Turvallinen maksu luottokortilla

Qelan

SKU 50208001 Categories , ,

Nestemäinen tehoannos energiaa

  • tehoannos energiaa ennen kilpailun alkua
  • nopeavaikutteinen – anna 30-45 minuuttia ennen suoritusta
  • suorituskyvyn säilyttämiseen ja palauttamiseen
  • hyvä imeytyvyys lesitiinisolujen läpi


Pakkaus

Pullo 500 ml

2,09 per 100 kg elopainoa päivittäin
Laske päivähintasi tästä
Syötä hevosen paino (kg)

48,68

Qelan

Nestemäinen tehoannos energiaa

Lihasten työkyky riippuu elimistön miljoonien mitokondrioiden energiantuotannosta (energiantuotanto soluissa). Toiminnalliset ravintoaineet kuten B-vitamiinit ja L-karnitiini voivat antaa uutta energiaa väsyneille lihaksille.

  • tehoannos energiaa ennen kilpailun alkua
  • nopeavaikutteinen – anna 30-45 minuuttia ennen suoritusta
  • suorituskyvyn säilyttämiseen ja palauttamiseen
  • hyvä imeytyvyys lesitiinisolujen läpi

 

Qelan sisältää antioksidantteja, kuten luonnollista E-vitamiinia, C-vitamiinia ja seleeniä, jotka suojaavat kehon soluja. Imeytyäkseen juuri sinne, missä niitä tarvitaan, tuotteen sisältämät ravintoaineet ovat lesitiinimisellien muodossa. Tämä varmistaa niiden ”turbotehon”.

 

Pitkät kuljetukset kilpailuihin, voimia kuluttavat lämpötilat, hermoja rasittava kuormitus – nämä ovat tilanteita, jotka saavat treenatuimmankin nelijalkaisen urheilijan kuluttamaan viimeisetkin energiansa. Silloin nestemäinen suorituskyvyn tehostaja tulee todellakin tarpeeseen.

Mitokondriot energiavoimalaitoksena
Lihasten ja elinten työkyky riippuu täysin elimistön miljoonien mitokondrioiden energiantuotannosta. Nämä soluissa sijaitsevat miniatyyrikokoiset voimalaitokset muuntavat rehun ravintoaineista energiaa hapen avulla. Vasta tällä tavoin rakentuu riittävästi ATP:tä, joka on lihastoiminnan ja aineenvaihdunnan liikkeellepaneva voima.
ATP (adenosiinitrifosfaatti) on molekyyli, joka toimittaa energiaa kaikkiin energiaa vaativiin prosesseihin pilkkomalla irti uloimman fosfaatin. ATP:n on uusiuduttava jatkuvasti mitokondrioissa.
Kilpahevoselle ei siis kannata antaa runsaasti energiaa sisältävää rehua, jos sen mitokondriot eivät toimi optimaalisesti. Mitokondrioihin suuntautuvat B-vitamiinin ja L-karnitiinin kaltaiset toiminnalliset ravintoaineet voivat siksi antaa uutta energiaa uupuneille hevosille.

 

Paras mahdollinen imeytyvyys lesitiinimisellien ansiosta ja liposomaalinen kapselointi
Mitokondriot prosessoivat suuria määriä happiyhdisteitä tuottaakseen energiaa. Tästä syystä ne ovat erityisen alttiita vapaiden happiradikaalien hyökkäyksille. Jos radikaaleja neutraloivia antioksidantteja ei ole elimistössä riittävästi, osa mitokondrioista tuhoutuu. Qelan sisältää tästä syystä runsaasti antioksidantteja, kuten luonnollista E-vitamiinia, C-vitamiinia ja seleeniä. Antioksidantit on lisätty tuotteeseen lesitiinimisellien muodossa, joten niiden biosaatavuus eli imeytyvyys on varsin korkea. Tämä optimoi tuotteen vaikutuksen ja varmistaa sen ”turbotehon”.

Solujen suojaksi
Urheilun ja siitoksen aikana tapahtuvien intensiivisten aineenvaihduntaprosessien aikana muodostuu monia soluja vahingoittavia happiradikaaleja. Ilman antioksidanttien tarjoamaa suojaa kudokset ovat vaarassa kulua ennenaikaisesti.
Qelanin sisältämät antioksidantit edistävät kaikkien elimistön solujen toimintaa. Qelan voi tästä syystä olla tärkeässä roolissa ennenaikaisen kulumisen, uupumuksen, hermostuneisuuden, suorituskyvyn heikkenemisen, heikentyneen hedelmällisyyden, kudosten rappeutumisen ja ennenaikaisen ikääntymisen ehkäisyssä. Myös aikuiset urheilu- ja siitoshevoset voivat hyötyä suuresti Qelanin sisältämistä ravintoaineista.

Rehuopas

Suurille hevosille suositellaan n. 30 ml päivässä. Intensiivisessä työssä enintään n. 50 ml päivässä. Annetaan 30-45 min. ennen suoritusta. Tarpeellinen määrä voidaan antaa suoraan suuruiskulla suuhun tai yhdessä pienen rehumäärän seassa.

TUOTESELOSTE
Raakavalkuainen
4.00 %
Raakarasva
3.50 %
Raakakuitu
1.20 %
Tuhka
2.00 %
Sokeri
35.00 %
Kalsium
0.20 %
Fosfori
0.15 %
Natrium
0.60 %
Sulava energia
13 MJ/kg
Muuntokelpoinen energia
12,7 MJ/kg
RAVITSEMUKSELLIS-FYSIOLOGISET LISÄAINEET / KG
E-vitamiini 3a700
40.000 mg
C-vitamiini 3a300
760 mg
B1-vitamiini 3a821
15 mg
B2-vitamiini 3a825i
15 mg
B6-vitamiini 3a831
8 mg
B12-vitamiini / Cyanocobalamin
60 mcg
Biotiini 3a880
300 mcg
kalsium-D-pantotenaatti 3a841
30 mg
Niasiiniamidi 3a315
2.000 mg
Foolihappo 3a316
7,6 mg
L-Karnitiini 3a910
20.000 mg
TEKNOLOGISET LISÄAINEET
Lesitiini 1c322i
25.000 mg

Koostumus

Mallashiivauute (vierre), fruktoositiiviste, etikka, suola, piparminttu

Ehkä olet kiinnostunut myös näistä
Ostoskori
Your cart is emptyTilbage til shop
Hae tuotetta tai artikkelia
Search
Hippolyt logo
Jälleenmyyjän kirjautuminen

Kirjaudu sisään alla olevilla kirjautumistiedoillasi

Onko ongelmia? Ota yhteyttä