0 0,00
0 0,00
Tilaukset lähetetään maanantaina ja torstaina.
Ilmainen toimitus yli 800 kg painaville ostoksille
Turvallinen maksu luottokortilla

Schwarzkümmelöl

Itämaista korkealaatuista öljyä

  • sisältää runsaasti gammalinoleenihappoa ja muita harvinaisia öljyfraktioita
  • yli 100 toissijaista kasviainetta
  • hellävaraisesti kylmäpuristettu

 

Pakkaus
Pullo 250 & 750 ml

Alkaen 26,10

0,16 per 100 kg elopainoa päivittäin
Laske päivähintasi tästä
Syötä hevosen paino (kg)

Poista

Schwarzkümmelöl

Itämaista korkealaatuista öljyä

Mustakuminaa on käytetty itämaissa yli 2 000 vuoden ajan sekä mausteena että lääkkeenä (Schwarzkümmelöl tarkoittaa mustakuminaöljyä).
Schwarz­kümmelöl sisältää erittäin korkean pitoisuuden monityydyttymättömiä rasvahappoja sekä eteeristä mustakuminaöljyä, joilla on merkittävä tehtävä prostaglandiinien muodostumisessa.

  • sisältää runsaasti gammalinoleenihappoa ja muita harvinaisia öljyfraktioita
  • yli 100 toissijaista kasviainetta
  • hellävaraisesti kylmäpuristettu

 

Elintärkeät hyödyt
Prostaglandiinit ovat pieniä molekyylejä, jotka vaikuttavat hormonien tavoin. Välittäjäaine prostaglandiini E1 edistää verenkiertoa ja harmonisoi immuunijärjestelmää. Elimistön oma prostaglandiini E1 -tuotanto riippuu monityydyttymättömien rasvahappojen ja hivenaineiden, kuten sinkin, läsnäolosta.
Siksi suosittelemme käyttämään runsaasti hivenaineita sisältäviä perusrehuja, kuten Hesta Mix, Struktur-E, NaturMüsli SENIOR.

 

ÖLJYT
Arvokas täydennys

Arvokkaiden kasviöljyjen monityydyttymättömät rasvahapot parantavat verenkiertoa, antavat kiiltävän karvan ja parantavat kavioiden rakennetta.
Monityydyttymättömät rasvahapot ovat osa kaikkia soluseiniä ja siksi tärkeitä hermo-, iho- ja elinsolujen uusiutumisen kannalta. Elimistön oma immunologisesti tehokkaiden prostaglandiinien tuotanto on riippuvaista monityydyttymättömän rasvahapon, alfalinoleenihapon, läsnäolosta.

Laadukkaat kasviöljyt toimivat tärkkelystä, sokeria ja proteiinia sisältämättöminä energianlähteinä hevosille, joilla on herkkä vatsa, jotka kärsivät lihashaasteista tai jotka eivät siedä viljaa.

Kentucky Equine Research Instituten saavuttamien tutkimustulosten mukaan kasviöljyt alentavat viljaa sisältävien annosten glykeemistä indeksiä ja parantavat siten suorituskykyä.

Hellävarainen uuttaminen
St. Hippolytin kasviöljyt ovat erityisen korkealaatuisia. Ne kylmäpuristetaan alle 40 °C:ssa erittäin alhaisessa paineessa. Ennen pullotusta ne käyvät läpi hellävaraisen sedimentaatioprosessin, jonka aikana kuumennus, kemialliset aineet tai mekaaninen rasitus eivät tuhoa herkkiä rasvahappoja.
Öljyjen luonnonmukaisesti viljellyt raaka-aineet ovat peräisin valvotuilta sopimusviljelijöiltämme. Lähtötuotteiden korkea laatu yhdistettynä hellävaraiseen käsittelyyn ja suodattamattomuuteen antavat öljyillemme aivan erityisen luonteen. Runsaasti elintärkeitä aineita sisältävät suspensioaineet sekä arvokkaat öljyperäiset aineet säilyvät näin alkuperäisessä muodossaan.

Rehuopas

1,5-3 ml per 100 kg elopainoa kohti päivittäin normaaliruokinnan yhteydessä. Ruskea pullo suojaa valolta ja takaa korkean laadun. Kun tuotetta säilytetään alle 7°, pulloon voi muodostua sakkautunutta ainetta. Tämä ei vaikuta laatuun.

TUOTESELOSTE
Raakavalkuainen
1.00 %
Raakarasva
99.00 %
Raakakuitu
1.00 %
Tuhka
1.50 %
Sokeri ja tärkkelys
0.00 %
Sulava raakavalkuainen
<1 g/kg
Sulava energia
35,8 MJ/kg
Muuntokelpoinen energia
35,7 MJ/kg

Koostumus

Kylmäpuristettu nigellaöljy

Ehkä olet kiinnostunut myös näistä
Ostoskori
Your cart is emptyTilbage til shop
Hae tuotetta tai artikkelia
Hippolyt logo
Jälleenmyyjän kirjautuminen

Kirjaudu sisään alla olevilla kirjautumistiedoillasi

Onko ongelmia? Ota yhteyttä