0 0,00
0 0,00
Tilaukset lähetetään maanantaina ja torstaina.
Ilmainen toimitus yli 800 kg painaville ostoksille
Turvallinen maksu luottokortilla

NutriStar

Tarkkuutta, kestävyyttä ja viileyttä

Tämä rehu soveltuu hevosille, joilla on runsaasti lihasmassaa, mutta jotka eivät siedä liikaa energiaa. NutriStar sopii myös lämminverisille hevosille, jotka tarvitsevat ylimääräisiä ravintoaineita lihaksilleen. Tämän rehun sisältämä energia on pääosin peräisin pektiineistä – kuitutyypistä, joka vapauttaa energiaa tavallista hitaammin.

  • lihasten kehityksen kannalta hyvä aminohappoprofiili
  • lännenratsastukseen kasvatetuille hevosille sekä muille erikoisroduille
  • erinomainen nuorille hevosille ratsutuksen ja lihasten rakentamisen yhteydessä

 

Pakkaus
Säkki 20 kg
1/2 lavat 420 kg
1/1 lavat 840 kg

Alkaen 40,35

0,61 per 100 kg elopainoa päivittäin
Laske päivähintasi tästä
Syötä hevosen paino (kg)

Poista

NutriStar

Tarkkuutta, kestävyyttä ja viileyttä

Tämä rehu soveltuu hevosille, joilla on runsaasti lihasmassaa, mutta jotka eivät siedä liikaa energiaa. NutriStar sopii myös lämminverisille hevosille, jotka tarvitsevat ylimääräisiä ravintoaineita lihaksilleen. Tämän rehun sisältämä energia on pääosin peräisin pektiineistä – kuitutyypistä, joka vapauttaa energiaa tavallista hitaammin.

  • lihasten kehityksen kannalta hyvä aminohappoprofiili
  • lännenratsastukseen kasvatetuille hevosille sekä muille erikoisroduille
  • erinomainen nuorille hevosille ratsutuksen ja lihasten rakentamisen yhteydessä

 

Ravitsemuskonsepti lännenratsastukseen kasvatetuille hevosroduille ja lihaksille
Tämä kuiturikas, vähähiilihydraattinen mysli sopii ravintokoostumuksensa ansiosta erityisen hyvin lännenratsastukseen kasvatetuille hevosroduille. Proteiini on erittäin korkealaatuista, mutta sen määrä on kohtalaisella tasolla. NutriStar soveltuu myös erityisesti nuorille koulutettaville hevosille sekä vähän lihasmassaa omaaville kaikenrotuisille hevosille.

Erityisille roduille
Lännenratsastukseen kasvatetut hevosrodut, kuten Quarter Horse, Appaloosa, Paint ja muut hevoset, jotka on alun perin kasvatettu työskentelemään nautakarjan kanssa, omaavat geneettisesti varsin suuren lihasmassan, joka muodostaa suuremman osan niiden kokonaispainosta muihin hevosrotuihin verrattuna. Nämä hevoset tarvitsevat yleensä vähemmän energiaa muihin rotuihin verrattuna, ja tästä syystä niille tarkoitetun erikoisrehun tulisi sisältää vain rajallinen määrä energiaa mutta samalla varmistaa lihasten kannalta tärkeiden ravintoaineiden riittävä saanti. Jos ruokavalio ei kata näitä erityistarpeita riittävällä tavalla, hevosen luut, jänteet, nivelsiteet ja nivelet joutuvat kilpailemaan samoista ravintoaineista. Tämän seurauksena hevonen voi kärsiä puutostiloista, jotka johtavat varhaisiin kulumisen merkkeihin. Myös muiden hevosrotujen joukosta voi löytyä yksilöitä, jotka tarvitsevat laadukasta proteiinia ja kohtuullisesti hiilihydraattia sisältävää rehua. Tarkoin harkittu ruokavalio on samalla ehdottoman välttämätöntä luonteen vakauden, tasapainoisen hevosen ja toimivan ruoansulatuksen saavuttamiseksi.

Lihaksille tärkeitä ainesosia
NutriStar sisältää korkealaatuisia proteiineja samalla, kun tuotteen kokonaisproteiinipitoisuus pysyy kohtalaisena.
Tuotteen sisältämä energia perustuu käymiskykyisiin pektiineihin, öljysiemeniin ja öljyihin. Helposti sulavien hiilihydraattien alhainen osuus suojaa lihaksia liialliselta hapon muodostumiselta. Erilaiset antioksidantit, kuten vitamiinit, hivenaineet ja toissijaiset kasviaineet suojaavat lihassoluja vapailta radikaaleilta. Nämä kaikki varmistavat osaltaan tasaisen energiankulutuksen.

 

„Noin 80 hevosta käsittävän yrityksen omistajina olemme täysin tietoisia vastuustamme hevosten hyvinvoinnin ja elinvoiman suhteen. Suurin osa meillä majoittuvista hevosista on harjoittelevia kilpahevosia. Niiden tulee työskennellä väsymättä harjoituksissa ja tehdä parhaansa kilpailuissa. Tavoitteenamme on elinvoimainen ja suorituskykyinen hevonen!
Olemme käyttäneet hevostemme ruokinnassa St. Hippolyt® Mühle Ebertin tuot­teita jo usean vuoden ajan. Olemme vakuuttuneita siitä, että olemme tehneet parhaan mahdollisen päätöksen sekä hevostemme että asiakkaidemme kannalta. St. Hippolyt® Mühle Ebert GmbH on kumppani, joka työskentelee pienintäkin yk­sityiskohtaa myöten HorseAcademyn hyväksi!“

(Daniel & Denise Straumann, HorseAcademy)

Rehuopas

300-600 g per 100 kg elopainoa kohti päivittäin yhdessä karkearehun ja/tai laidunruohon kanssa kattaa vitamiinien ja kivennäisaineiden ylläpitotarpeen. Annostelun ollessa pienempi suosittelemme lisärehuksi Gemüse-Kräuter-Mineralien Nordicia.

HUOM! Tämä lisärehu sisältää tavallista korkeampia pitoisuuksia vitamiineja ja hivenaineita ja saa siksi kattaa enintään 54,6% hevosen päivittäisestä ruokinnasta (sis. heinän). Noudata ruokintasuositusta.

1 litra = n. 550 g

TUOTESELOSTE
Raakavalkuainen
10 %
Raakarasva
5 %
Raakakuitu
12 %
Tuhka
8.5 %
Tärkkelys
17.7 %
Sokeri
9.2 %
Kalsium
0.8 %
Fosfori
0.3 %
Magnesium
0.2 %
Natrium
0.3 %
Lysiini
0.5 %
Metioniini
0.25 %
Sulava raakavalkuainen
65 g/kg
Sulava energia
10,4 MJ/kg
Muuntokelpoinen energia
9,3 MJ/kg
RAVITSEMUKSELLIS-FYSIOLOGISET LISÄAINEET / KG
A-vitamiini 3a672a
13.000 IE
D3-vitamiini 3a671
1.400 IE
E-vitamiini 3a700
130 mg
B1-vitamiini 3a821
10 mg
B2-vitamiini 3a825i
10 mg
B6-vitamiini 3a831
7 mg
Biotiini 3a880
320 mcg
kalsium-D-pantotenaatti 3a841
22 mg
Koliinikloridi 3a890
850 mg
Nikotiinihappo 3a314
65 mg
Foolihappo 3a316
5 mg
HIVENAINEET / KG
Rauta yhteensä
256 mg
Rauta rauta(II)sulfaattimonohydraatti 3b103
20 mg
Rauta glysiinin rauta(II)kelaattihydraatti 3b108
236 mg
Sinkki yhteensä
227 mg
Sinkki sinkkisulfaattimonohydraatti 3b605
113 mg
Sinkki glysiinin sinkkikelaattihydraatti (kiinteä) 3b607
114 mg
Mangaani yhteensä
183 mg
Mangaani mangaani(II)sulfaattimonohydraatti 3b503
78 mg
Mangaani glysiinin mangaani(II)kelaattihydraatti 3b506
105 mg
Kupari yhteensä
31 mg
Kupari(II)sulfaattipentahydraatti 3b405
15 mg
Kupari glysiinin kupari(II)kelaattihydraatti (kiinteä) 3b413
16 mg
Koboltti päällystetty koboltti(II)karbonaattirae 3b304
1 mg
Seleeni yhteensä
0,6 mg
Seleeni natriumseleniitti 3b801
0,3 mg
Seleeni Seleenihiiva leivinhiivasta CNCM I-3060, inaktivoitu 3b810
0,3 mg
Jodi kalsiumjodaatti vedetön 3b202
0,5 mg
TEKNOLOGISET LISÄAINEET
Piimaa (diatomimassa, puhdistettu) E551c
8.600 mg

Koostumus

Ohrahiutale (maitohappofermentoidut), leikattu lämminilmakuivattu alppiheinä, leikattu sinimailanen, hedelmäkuitu (omenat, rypäleet), juurikkaan varsi, vehnälese, maissinjyvän alkio, maissihiutale (maitohappofermentoidut), PalaSyrup (Isomaltuloosi mol.), juurikaskuitu, kauralese, kevyesti valssattujen öljysiementen ja öljysiemenkakkujen seos (pellava, auringonkukka, fenkoli, mustakumina) 3 %, täysjyväkaurahiutale (maitohappofermentoidut) 2,3 %, kylmäpuristetut öljyt (pellava, auringonkukka, maissinalkio) 1,2 %, yrtit (piparminttu, timjami, korianteri, rosmariini, nokkonen, kamomilla, sarviapilansiemen) 1,8 %, kalsiumkarbonaatti (meri ja kivennäis), ohranjyvän alkio, suola, oluthiiva, riisijyvän alkio, valkosipuli, magnesiumoksidi/-fosfaatti/-sulfaatti, etikka, sertifioitu kasviperäinen rehuhiili, porkkana, hernehiutalejauhe

Ehkä olet kiinnostunut myös näistä
Ostoskori
Your cart is emptyTilbage til shop
Hae tuotetta tai artikkelia
Search
Hippolyt logo
Jälleenmyyjän kirjautuminen

Kirjaudu sisään alla olevilla kirjautumistiedoillasi

Onko ongelmia? Ota yhteyttä