Hippomun forte
Vastustuskyvyn tueksi
Kehon oman vastustuskyvyn vahvuus riippuu immuunisolujen reaktioherkkyydestä ja lisääntymisnopeudesta. Hippomun forte tarjoaa ravintoaineita ja funktionaalisia ainesosia, kuten beetaglukaaneja, nukleotideja, lysiiniä ja viinirypäleensiemenjauhoa, jotka vahvistavat immuunijärjestelmää. Hevosen vastustuskyky vahvistuu, suorituskyky kasvaa ja se on psyykkisesti vakaampi.
- vahvistaa elimistön omaa vastustuskykyä immuunisoluille tarkoitetuilla ravintoaineilla
- erityisen tarpeellinen lisääntyneen stressin aikana, kuten karvanvaihdon, tallin vaihtamisen tai vieroituksen yhteydessä
- toipumis-, kilpailu- ja lisääntymiskauden aikana
Immuunijärjestelmän tueksi
Hevoset, joiden immuunijärjestelmä on heikentynyt, ovat alttiimpia erilaisille terveyteen ja hyvinvointiin vaikuttaville haasteille. Rokotukset ja stressaavat tilanteet lisäävät immuunijärjestelmän kuormitusta. Vieroituksen aikana varsan immuunijärjestelmä on kovan kuormituksen alaisena. Haastavia tilanteita ovat myös tallin vaihtaminen, kilpailuihin osallistuminen, kuljetukset sekä lisääntymiskausi. Immuunisoluja voidaan aktivoida ja stimuloida tiettyjen mikroravintoaineiden avulla. Tämä tehostaa vastustuskykyä.
Immuunijärjestelmää aktivoiva koostumus
Hippomun forten kasviskomponentit, kuten inkivääri, tukevat immuunijärjestelmää. Taigan juurella (Siperian ginseng) on puolestaan immunomoduloivia ja antioksidanttisia ominaisuuksia. Nukleotidit, DNA:n rakennuspalikat, edistävät immuuni- ja suolistoepiteelisolujen jakautumista ja lisäävät siten immuunijärjestelmän tehokkuutta. Hiivasolujen uutteesta ja hapatetuista porkkanoista peräisin olevat beetaglukaanit stimuloivat makrofageja (elimistön syöjäsoluja) ja lisäävät niiden tietoisuutta ja herkkyyttä tuholaisille. Välttämättömiin hivenaineisiin kuuluva sinkki osallistuu tiettyihin aineenvaihduntaprosesseihin ja stimuloi immuunisolujen lisääntymistä ja reaktioaikaa.
Öljyisistä siemenistä, levistä ja oluthiivasta peräisin oleva korkealaatuinen proteiini tarjoaa rakennusaineita immuunisolujen muodostamiseen. Lisäksi pellavansiemenöljystä ja pellavansiemenistä peräisin olevat omega-3-rasvahapot edistävät makrofagien ja imusolujen suojausta. Makrofagit hajottavat vaurioituneita soluja ja imusolut toimivat osana immuunijärjestelmää.