Sponsorit

Täältä löydät listan sponsoreistamme, joiden kanssa tekemästämme yhteistyöstä olemme St. Hippolytillä ylpeitä

Sponsoripolitiikka

St. Hippolyt on kasvuun tähtäävä ja innovatiivinen yritys, joka työskentelee tavoitteellisesti luodakseen lisäarvoa asiakkailleen, hevosurheilulle ja konsernille.

Toimimme kansallisesti ja kansainvälisesti St. Hippolytin ja kaupallisten aktiviteettiemme lisäarvon luomiseksi. Sponsoroinnit ovat kaupallisia sopimuksia, joihin osallistumme luodaksemme näkyvyyttä sekä rakentaaksemme ja lisääksemme tietoisuutta St. Hippolytistä.

Sponsorointimme tukee arvojamme ja kaupallista kehitystämme sekä tuo konserniin lisää positiivisia ulottuvuuksia.

St. Hippolyt tekee yhteistyötä useiden eri partnereiden kanssa hevosurheilun parissa, silloin kun St. Hippolyt, arvomme ja sponsoroitava sopivat yhteen.

Käsittelemme sponsorointihakemuksia kerran vuodessa. Lähetä motivoitu hakemuksesi meille osoitteeseen medie@hippolyt.dk viimeistään 31.3.

Kirjallisen hakemuksen tulee sisältää seuraavat tiedot:
Nimi
Osoite
Postinumero ja paikkakunta
Sähköpostiosoite
Puhelinnumero
Seuran/yhdistyksen nimi

Hakemuksesi tulee sisältää lyhyen kuvauksen siitä, miksi haet sponsorointia ja mitä odotat yhteistyöstä St. Hippolytin kanssa. Sinun tulisi myös kertoa, minkä tyyppistä sponsorointia ensisijaisesti toivoisit ja mikä sen arvo olisi, sekä mitä näkyvyyttä St. Hippolyt voisi odottaa saavansa.

Valitettavasti emme voi taata sinulle sponsorointia vaikka hakemuksesi täyttäisi kriteerimme.