Kierrätettävät ja ympäristöystävälliset pakkaukset

Pakkauksilla on tärkeä rooli pyrkimyksissämme kestävään kehitykseen. Kaikki tuotteet pakataan kierrätettävään materiaaliin. St. Hippolyt työskentelee jatkuvasti optimoidakseen tuotteidensa pakkaukset jätteen ja ympäristövaikutusten minimoimiseksi.

Ämpärit

Ämpärit voidaan luonnollisesti käyttää uudelleen eri tarkoituksiin tallissa ja kotitaloudessa. Koska ämpärit ovat valmistettu kierrätettävästä muovista, ne voidaan myös lajitella kierrätyskeskuksessa muoviosastolle, jolloin materiaalia voidaan uusiokäyttää. Yhä useammat tuotteemme pakataan nykyään täyttöpusseihin, jotka ovat myös tehty kierrätettävästä muovista ja voidaan helposti ottaa uusiokäyttöön uuden kierroksen osana, kunhan ne lajitellaan oikein.

Paperisäkit

Jotta rehut olisivat mahdollisimman hyvin suojattuja, paperipussit vuorataan ohuella muovipussilla. Sekä paperi että muovi ovat kierrätettäviä. Kun pussi on tyhjä, materiaali lajitellaan poistamalla ohut muovipussi paperipussista ja laittamalla se kierrätysmuoviin, kun taas paperipussi laitetaan paperikeräykseen. Näin nämäkin materiaalit pääsevät kiertoon ja säästävät maapallon resursseja.