Tutkimus ja kehittäminen

St. Hippolytin oma tutkimusosasto.

Oma tutkimusosasto

Tavoitteena on tarjota merkityksellisiä tuotteita ja ratkaisuja, ja teemme työtä ja tutkimusta korkeimmalla tieteellisellä tasolla. Keskeisellä sijalla ovat luonnollisten ravintoaineiden vaikutustapa ja kohdennetut sovellukset rehutuotteissa. Rehun välityksellä tarttuvien tautien intensiivinen tutkimus johtaa näin ollen usein uusien tuotteiden ja tuotesarjojen kehittämiseen. Tieteelliset tutkimukset dokumentoivat nämä tulokset.

Yhteistyökumppanit

Yhteistyö KER:n kanssa

Yhteistyö Lexingtonissa (Yhdysvallat) sijaitsevan Kentucky Equine Research Instituten kanssa on taannut St. Hippolytille pääsyn urheilulääketieteelliseen tutkimukseen. Yhdistämällä tieteellinen osaaminen ja St. Hippolytin tunnettu laatu (mukaan lukien täyden arvon periaate) on luotu tuotteita, jotka ovat antaneet St. Hippolytille pääsyn kilpaurheilun korkeimmalle tasolle.

KER
university Wroclaw

Yhteistyö Wroclawin yliopiston kanssa

Tohtori Krzystof Marycz työskentelee biologina Breslaun biotieteellisessä yliopistossa ja johtaa St. Hippolytin tutkimusosastoa. Yhdessä tohtori Christine Brøknerin (Kööpenhaminan yliopisto) ja eläinlääkäri ja hevoskiropraktikko Claudia Kleiberin (†) kanssa löydetään päivittäin uusia tapoja ja mahdollisuuksia hevosten ruokinnan alalla. Aikaisempaan työhön sisältyi yhteistyössä tohtori Eberhardt Mollin (†) kanssa ruokintakokeita herkkyyksistä, ekseemasta, kavion vakaudesta, nivelistä ja tuki- ja liikuntaelimistöstä sekä insuliiniresistenssistä.