Yritys ja arvot

St. Hippolyt on ottanut tehtäväkseen tarjota hevosille kestävää, terveellistä ja elinvoimaista ravintoa.

Ympäristö ja ilmasto

Kestävä tuotanto on meille erittäin tärkeää. Kestävä biomassa tuottaa hiilidioksidipäästöjä vähentävää energiaa St. Hippolyt -rehutuotteiden tuotantoon. Mühle Ebert on riippumaton energian hinnanvaihteluista ja fossiilisista polttoaineista. Itse rakennettu bioenergiavoimalaitoksemme tuottaa samanaikaisesti sähköä, höyryä ja lämpöenergiaa 90 prosentin kokonaishyötysuhteella. Sähköä tuotetaan 35 prosentin hyötysuhteella. Lämpöä tuotetaan ja käytetään viljan käsittelyssä ja muissa tuotantoprosesseissa. Tätä lämpöä käytetään myös ympäröivien toimistorakennusten ja työntekijöiden asuntojen lämmittämiseen tehtaan ympäristössä. Näin asiakkaamme osallistuvat aktiivisesti ympäristönsuojeluun jokaisella ostetulla säkillä St. Hippolyt -rehua.

CO2-neutraalin tuotannon

Laadukkaat tuotteemme valmistetaan erittäin monipuolisista raaka-aineista, jotka sisältävät luonnostaan runsaasti ravinto- ja elintärkeitä aineita. Tärkeä panos tähän on ammattitaitoisilla ja luotettavilla maanviljelijöillämme Badenin alueella, jossa suurin osa tuotannon raaka-aineista viljellään. Sopimusviljelyllä varmistetaan oikea viljelykierto ja se, että kemiallisia lisäaineita vältetään suurelta osin. Ympäristönsuojelu on myös tärkeä osa tuotantoa. Tämä näkyy omassa bioenergiavoimalaitoksessamme, joka takaa raaka-aineiden lähes CO2-neutraalin tuotannon.
Laadukkaat raaka-aineet
Ensiluokkaiset raaka-aineet - korkealaatuinen rehu - terveet hevoset
Rehutuotteemme valmistetaan luonnon mallin mukaan tiukimpien ravitsemuksellisten kriteerien mukaisesti.
Tutkimus ja kehittäminen
Oma tutkimusosasto
Omalla voimalla tuotetun virran ja biologisiin raaka-aineisiin pohjautuvan ylijäämälämmön kierrättämisen ansiosta St. Hippolytin rehuja on mahdollista tuottaa täysin CO2-neutraalisti. Tällä tavalla kaikki asiakkaat, jotka ostavat St. Hippolytin rehuja, ovat jokaisen säkin kautta mukana suojelemassa ympäristöä.
Vastuu
St. Hippolytin kestävän kehityksen periaate
Olemme ylpeitä sitoutumisestamme GMO-vapaisiin tuotteisiin.