Tavoite

Olemme ottaneet tavoitteeksemme tarjota hevosille monipuolisuutta ja vaihtelua rehumme kautta.

Meidän tavoite: ruokkia kuin luonto itse

Hevosen ja ihmisen välinen kumppanuus juontaa juurensa tuhansien vuosien taakse, ja se on edelleen yksi harvoista pysyvistä arvoista hektisessä ja materialistisessa maailmassa.

Hevosenomistajana haluat, että eläimesi on terve, motivoitunut ja suorituskykyinen.

Hevosen hyvinvoinnin ulkoisia merkkejä ovat kiiltävä karva, terve iho ja vahvat kaviot. Ratsastettavuus, oppimishalukkuus ja vakaus ovat muita tärkeitä näkökohtia. Kaikkiin näihin tekijöihin voidaan vaikuttaa yksilöllisesti mukautetulla ja räätälöidyllä ravinnolla.

Autamme mielellämme ...

St. Hippolyt tukee sinua varmistamaan hevosellesi tarveperusteisen ja tasapainoisen ravitsemuksen.

Jos sinulla on ongelmia hevosesi kanssa, tarjoamme nopeaa ja asiantuntevaa neuvontaa. Onneksi monia vaikeuksia voidaan lieventää tai jopa ratkaista oikein mukautetulla ruokinnalla.

... koska me teemme aina parhaamme!

St. Hippolyt on ottanut tehtäväkseen tarjota hevosille kestävää, terveellistä ja elinvoimaista ravintoa.

Edellytyksenä on korkea ammattitaito ja asiantuntemus. Kehitämme tarvelähtöisiä ratkaisuja ja tuotteita, jotka on täysin kohdennettu hevosten erilaisiin ruokintaan liittyviin ongelmiin.

Vuosien empiirisen kokemuksen lisäksi tiimillämme on käytössään molekyylibiologian, ravitsemustieteen ja urheilulääketieteen asiantuntemusta.

Neuvonta hevosenomistajille

Tavoitteena on antaa hevosenomistajille mahdollisimman paljon tietoa ja tietämystä hevosten ravitsemuksesta asiantuntevan neuvonnan avulla.

Dielheimissä sijaitsevassa St. Hippolyt Mühle Ebertissä hevosten rehut valmistetaan kokonaisvaltaisen ja luonnollisen ravitsemuksen periaatteen mukaisesti käyttäen täyden arvon prosessia.

Luonto, tiede, teknologia ja kaupankäynti kulkevat käsi kädessä, kun on kyse huippuluokan hevosrehun kehittämisestä ja tuotannosta.

Hippolyt hest

Lue lisää raaka-aineista, laadusta, vastuullisuudesta sekä tutkimuksesta ja kehityksestä.