Laadukkaat raaka-aineet

Hevosten ruokintaan on kiinnitettävä erityistä huomiota. Tasapainoinen ruokavalio on elinvoiman, työnilon ja hermoston vahvuuden perusta. Laadukkaan ravinnon ja hevosten terveyden välinen yhteys on osoitettu monissa tutkimuksissa maailmanlaajuisesti.

Ansvarlighed_Hippolyt

Laatua tutkimuksen avulla

Tutkimuksella on vaikutusta hevosten suorituskykyyn, erityisesti voiman ja kestävyyden osalta. Nuorilla hevosilla tehdyt viimeaikaiset tutkimukset osoittavat myös, että varhainen ja kohdennettu ruokinta vaikuttaa ihon vastustuskykyyn iho-ongelmia vastaan.

Rehutuotteemme valmistetaan luonnon mallia käyttäen tiukimpien ravitsemuksellisten kriteerien mukaisesti. Hevosten suorituskyvyn heikkenemiseen tai sairauksiin johtavat ravintoainepuutokset voidaan ehkäistä tai korjata tieteellisesti optimoiduilla ruokintaratkaisuilla.

Erityinen, ekologisesti suuntautunut rehuraaka-aineiden valinta ja käytettyjen tehoaineiden monipuolisuus tekevät hevosten rehustamme niin tehokkaan ja ainutlaatuisen. Monet olympiaurheilijat ja tunnetut urheiluhenkilöt ovat myös kokeneet tämän ja ovat siksi vakuuttuneita St. Hippolytin tuotteiden käyttäjiä.

Græs

Hevosen ruoansulatus vaatii erityisiä prosesseja.

Hevoset ovat valikoivia karkearehun syöjiä, mikä tarkoittaa, että ne kulkevat päivittäin pitkiä matkoja etsiessään haluamiaan ruohoja ja yrttejä. Koska hevoset kesytettiin työ- ja ratsastuseläimiksi, niillä on vähemmän aikaa ruohon syömiseen.

Energian puute on perinteisesti katettu viljalla. Hevosen ruoansulatus on kuitenkin erittäin herkkä, ja se on sopeutunut tasaiseen karkearehun saantiin. Vilja ja erityisesti ohra ja maissi esikäsitellään siksi erityisesti, jotta ne voivat sulaa hevosen ohutsuolessa aiheuttamatta ongelmia.

Urter

Yrtit vaihtuvat vuodenaikojen mukaan

Lähes kaikki rehuseoksemme sisältävät laajan valikoiman erilaisia hienoravinteisia yrttejä, joita käytetään vuorotellen ympäri vuoden.

Yrtit ovat löytäneet paikkansa hevosten ruokinnassa ravitsemustason parantamiseksi ja hyvän makunsa vuoksi. Yrtit eivät ole farmakologisten vaikutustensa vuoksi, vaan sekundaaristen kasviyhdisteiden ja harvinaisten hivenaineiden suuren osuuden vuoksi välttämättömiä ainesosia onnistuneissa seoksissa. Hevonen hyötyy hyvin toimivasta aineenvaihdunnasta, suorituskyvystä ja hyvinvoinnista.

Viljan erityinen esikäsittely

Tuotteissamme käytettävä vilja on luonnonmukaista tai sopimusviljeltyä ja luonnollisesti viimeisimmästä sadosta. Tämä lisää varmuutta siitä, että tuotteissamme ei ole hyönteismyrkkyjen tai muuntogeenisten raaka-aineiden jäämiä.

Vilja puhdistetaan huolellisesti ja pestään perusteellisesti. Ytimiin tarttunut lika poistetaan, jotta käytetty raaka-aine on elintarvikelaatua.

Kuivassa viljassa “uinuvat” elintoiminnot heräävät henkiin liotuksen aikana haaleassa vedessä. Tämä tuottaa entsymaattisia aktiivisia aineita ja tekee viljasta helpommin saatavilla olevan hevosen herkälle ruoansulatusjärjestelmälle.

Tämän jälkeen vilja esigelatinoidaan hydrotermisesti ja valssataan. Erityinen paahtamisprosessi vapauttaa luonnolliset aromit, jotka antavat ainutlaatuisen makuelämyksen. Näin varmistetaan erittäin maukkaiden viljahiutaleiden korkein laatu.

Luonnollinen säilöntä

Pilaantumiselta ja hapettumiselta suojaamiseen käytetään vitamiineja, yrttejä, rikkipitoisia valkosipuleita ja kasveja, joilla on suuri antioksidanttinen potentiaali (esim. viinirypäleiden siemenet), sekä luonnollisesti käymisteitse valmistettua etikkaa. Lisäksi ravintoarvoa säilyttävä tuotantoprosessi varmistaa, että kasvien suojakuoret säilyvät ehjinä.