Vastuullisuus

Kestävä kehitys on meille tärkeää, ja siksi käytämme raaka-aineita ja ainesosia, jotka ovat peräisin pääasiassa alueellisesta sopimusviljelystä.

Regionale råstoffer

Alueelliset ja elintärkeät raaka-aineet

Käytämme korkealaatuisia ja kestävästi tuotettuja raaka-aineita ja ainesosia, jotka on tuotettu pääasiassa alueellisesti sopimuksella. Henkilökohtainen vuoropuhelu raaka-ainetoimittajiemme kanssa on meille tärkeää, jotta voimme taata tasaisen laadun.

Kraichgaun jäätiköiden jättämä erittäin hedelmällinen lössimaa on johtanut siihen, että aluetta kutsutaan usein – eikä syyttä – Saksan viljamakasiiniksi. Ilmasto-olosuhteet ovat myös suhteellisen lämpimät ja sademäärät kohtuulliset, koska alue sijaitsee Kraichgaun laaksossa, mikä tekee siitä erityisen ihanteellisen maanviljelylle.

Viljan (ohra, maissi, kaura) lisäksi alueen viljelijät viljelevät Kurpfalzissa ja Kraichgaussa noin 4 000 hehtaarin alueella auringonkukkia ja erikoiskasveja, kuten hirssiä, pellavansiemeniä, ohran- ja vehnänversoja, linssejä ja muita palkokasveja, joita käytetään korkealaatuisten St Hippolyt -tuotteiden valmistukseen.

Lisäksi erilaisia vihanneksia, kuten porkkanoita, toimitetaan kaikkien viljahiutaleiden jalostukseen läheiseltä Reinin tasangolta. Samoin saamme alueellisia, muuntogeenittömiä soijapapuja, jotka oman innovatiivisen jalostuksen ja käsittelyn avulla tehdään maukkaammiksi ja joita käytetään korkealaatuisen proteiinin lähteenä tehokkaissa sekoituksissamme, kuten Champions Claimissa.

Maantieteellinen läheisyys ja jatkuva vuoropuhelu maanviljelijöidemme kanssa mahdollistavat sen, että voimme taata erityisen ekologisesti suuntautuneen rehun ainesosavalikoiman.

Alueellisen sopimusviljelyn ansiosta voimme vaikuttaa raaka-aineiden viljelyyn täysin kohdennetusti. Siksi pidämme erittäin tärkeänä, että raaka-aineemme altistuvat mahdollisimman vähän kemiallisille aineille. Tällä tavoin saavutamme aivan erityistä laatua ja samalla suojelemme ympäristöä kaikilla viljelyalueilla ja mahdollistamme kasvien monimuotoisuuden kehittymisen koko Kraichgaun alueella.

Alueelliset sopimuskumppanimme varmistavat tuotteiden laadun ja turvallisuuden ympäristössä, jossa vastuullisuus on korkealla tasolla luonnon, asiakkaidemme ja heidän hevostensa hyväksi.

Alueellinen sopimusviljely merkitsee meille:

Arvokkaat raaka-aineet, joiden laatu on taattu
Vakaat raaka-ainehinnat
Raaka-aineet, joiden kemiallinen kuormitus on vähäinen
Alueellisten maatalousrakenteiden tukeminen
Lyhyet kuljetusreitit
Valitsemme rehuaineemme erityisten ekologisten periaatteiden mukaisesti ja yhdistämme ne yksinomaan luonnollisiin säilöntäaineisiin, kuten etikkaan.

Regionale råstoffer

Täyden arvon periaate

Perustamme tuotteidemme koostumuksen luonnon Täyden arvon -periaatteeseen. Luonnon ravinteikkaat ainesosat takaavat kattavan ravintoainetarjonnan hevosillesi.

Regionale råstoffer

Tuotanto Mühle Ebertissä

Tuotamme rehumme elävässä organismissa, jossa perinteet kohtaavat nykyaikaisuuden. Kaikki pelletit ja öljyt kylmäpuristetaan alle 40 °C:ssa, mikä suojaa vitamiineja, rasvahappoja ja entsyymejä ja säilyttää niiden sulavuuden.

Regionale råstoffer

Glyx-tekijä

Glyx-tekijän avulla kaikkien tuotteidemme tärkkelys- ja sokeripitoisuus pidetään kohtuullisella tasolla. Glyx-erikoisvalikoimassa tuotteemme ovat myös melassittomia, gluteenittomia, viljattomia ja matalan glykeemisen indeksin tuotteita.

Regionale råstoffer

GMO-vapaa

Voimme taata, että emme käytä tuotteissamme muuntogeenisiä raaka-aineita. Tällaiset sopimukset tehdään alueellisten sopimusviljelijöidemme kanssa. Ei kuitenkaan voida täysin sulkea pois sitä, että ympäristövaikutukset, kuten tuuli, sade, linnut tai hyönteiset, edistävät geneettisesti muunnettujen organismien leviämistä viljapelloille ja muille viljelyalueille, jotka näin ollen kärsivät luonnollisesta “ympäristön saastumisesta”. Olemme ylpeitä sitoutumisestamme GMO-vapaisiin tuotteisiin.

Regionale råstoffer

Tutkimus ja kehittäminen

Tutkimus- ja kehitystoimintamme on korkeimmalla tasolla. Kansainvälinen tiimimme, joka koostuu tutkijoista, insinööreistä ja eläinlääkäreistä, keskittyy jatkuvasti uusimpiin ravitsemustieteen tuloksiin. Näin tuotteitamme kehitetään ja optimoidaan jatkuvassa vuoropuhelussa hevosasiantuntijoiden ja omistajien kanssa.

Regionale råstoffer

Kestävä energia

Kestävä tuotanto on meille erittäin tärkeää. Kestävä biomassa tuottaa hiilidioksidipäästöjä vähentävää energiaa St. Hippolyt -rehutuotteiden tuotantoon. Mühle Ebert on riippumaton energian hinnanvaihteluista ja fossiilisista polttoaineista. Itse rakennettu bioenergiavoimalaitoksemme tuottaa samanaikaisesti sähköä, höyryä ja lämpöenergiaa 90 prosentin kokonaishyötysuhteella. Sähköä tuotetaan 35 prosentin hyötysuhteella. Lämpöä tuotetaan ja käytetään viljan käsittelyssä ja muissa tuotantoprosesseissa. Tätä lämpöä käytetään myös ympäröivien toimistorakennusten ja työntekijöiden asuntojen lämmittämiseen tehtaan ympäristössä. Näin asiakkaamme osallistuvat aktiivisesti ympäristönsuojeluun jokaisella ostetulla säkillä St. Hippolyt -rehua.

Regionale råstoffer

Ekologiset periaatteet

Laadukkaat tuotteemme valmistetaan erittäin monipuolisista raaka-aineista, jotka sisältävät luonnostaan runsaasti ravinto- ja elintärkeitä aineita. Tärkeä panos tähän on ammattitaitoisilla ja luotettavilla maanviljelijöillämme Badenin alueella, jossa suurin osa tuotannon raaka-aineista viljellään. Sopimusviljelyllä varmistetaan oikea viljelykierto ja se, että kemiallisia lisäaineita vältetään suurelta osin.

Ympäristönsuojelu on myös tärkeä osa tuotantoa. Tämä näkyy omassa bioenergiavoimalaitoksessamme, joka takaa raaka-aineiden lähes CO2-neutraalin tuotannon.