Ruokinnan webinaarisarja toiveaiheista

Suomen alueelliset Hevosjalostusliitot ja St. Hippolyt Finland järjestävät maksuttoman ruokinnan webinaarisarjan aiheista, joita meiltä on useasti toivottu.

Päivät ja aiheet ovat seuraavat:
  • 15.11.2023  Rehuyliherkkien hevosten ruokinta
  • 13.12.2023  Pihattohevosten ruokinta
  • 17.01.2024  Raviponien ruokinta
  • 14.02.2024 Hevosrehut ja ruokintasuunnittelu
  • 20.03.2024  Kysy ruokinnasta – vastauksia kysymyksiin

Onko hevosellasi rehuyliherkkyyksiä tai -allergioita? Tai onko hevosesi pihatossa, jossa se altistuu vaihteleville sääolosuhteille? Entä miten ruokkia oikein raskasta työtä tekevää raviponia, joka on rotunsa puolesta altis aineenvaihduntasairauksille? Vai tarvitsetko apua heinän rehuanalyysin tai teollisten rehujen tuoteselosteiden tulkinnassa, tai niiden soveltamisessa käytännön ruokintaan? Tai onko mielessäsi joku muu ruokintakysymys, johon kaipaisit vastausta?

Neuvonta hevosenomistajille

Jos vastasit johonkin kysymykseen kyllä, tämä webinaarisarja on sinua varten!

Mikäli et vielä saa vastausta kysymyksiisi näistä aiheista, voit lähettää meille ruokintaan liittyviä kysymyksiä 3.3.2024 saakka, joihin vastaamme anonyymisti viimeisessä webinaarissa 20.3. Valitsemme kysymyksistä webinaariin parhaiten soveltuvat.

Webinaarit järjestetään keskiviikkoisin kello 19:00-20:00 Microsoft Teams alustalla.

Muistathan ilmoittautua jokaiseen erikseen. Ilmoittautuminen päättyy edellisenä päivänä ennen tapahtumaa. Saat ilmoittautumisen jälkeen sähköpostiisi linkin Teams luennolle. Webinaarit ovat maksuttomia.

Luennoitsija:
Elena Autio, eläintieteen tohtori, St. Hippolyt Finland

St. Hippolyt Elena Autio

Tervetuloa!

St. Hippolyt Finland ja Suomen alueelliset Hevosjalostusliitot

St. Hippolyt