2- 4 päivän toimitus
Ilmainen toimitus täyslavan ylittäville ostoksille
Glade og tilfredse kunder
5/5

Rehuopas lihasten aineenvaihdunta

Proteiinin laatu ja aminohappoprofiili ovat tärkeitä

Ruokinta vaikuttaa suurten ja vahvojen lihasten kehittymiseen, mutta ne eivät tule luonnostaan. Lihaksia on käytettävä, jotta ne kasvaisivat, ja tässä harjoittelulla on tärkeä rooli, sillä hevosen lihakset kasvavat juuri harjoittelun jälkeisen levon ja palautumisen aikana, koska harjoittelun aikana syntyneet mikroskooppiset vammat on parannettava uudelleen harjoittelun jälkeisen levon aikana. Ruokinnalla on tärkeä rooli myös lepoaikana, koska silloin ravintoaineet kulkeutuvat lihaksiin ja tärkeät vitamiinit ja antioksidantit ovat tärkeässä asemassa, koska ne pystyvät poistamaan haitalliset aineet lihassoluista ja verestä. Tärkeitä antioksidantteja ovat seleeni, E-vitamiini ja C-vitamiini. Niitä olisi oltava rehussa riittävästi, joko lisättyinä tai raaka-aineiden kautta. Maissi- ja auringonkukansiemenissä on korkea luonnollinen E-vitamiinipitoisuus, joten ne täydentävät ruokavaliota.

Valkuaisen laadulla ja aminohappoprofiililla on myös tärkeä merkitys, sillä on tärkeää, että rehu sisältää oikean määrän valkuaista, mutta myös oikeanlaatuista valkuaista ja oikeanlaisia aminohappoja. Aminohapot lysiini ja treoniini ovat hevoselle välttämättömiä. Hevosen on saatava niitä rehun kautta, sillä se ei pysty tuottamaan niitä itse.

Performance Fiber High Protein, NaturMüsli SOLO ja NutriStar ovat kaikki tuotteita, jotka on suunniteltu erityisesti tukemaan suorituskykyisen hevosen lihaksistoa.

Perusrehut lihasten aineenvaihdunnalle

Lisäravinteet, joilla voi olla merkitystä: