Rehuopas raskas työ

Lihasten aineenvaihdunnan on toimittava optimaalisesti

Raskasta tai intensiivistä työtä tekevät hevoset vastaavat tyypillisesti hevosia, jotka työskentelevät jopa 2 tuntia päivässä viikon jokaisena päivänä. Kova tai intensiivinen työ on työtä, jossa hevosen syke nousee korkealle. Näiden hevosten ruokinta on jonkin verran vaativampaa kuin muiden ryhmien, sillä monet tämän ryhmän hevoset eivät pysty saamaan tarvitsemaansa energiamäärää karkearehun kautta, joten ne tarvitsevat ylimääräistä väkirehua.

Kovassa tai intensiivisessä työssä olevat hevoset käyttävät lihaksiaan paljon, mikä asettaa suuria vaatimuksia lihasten aineenvaihdunnan optimaaliselle toiminnalle ja riittävälle vitamiinien, kivennäisaineiden ja antioksidanttien saannille riittävän energian ja proteiinin lisäksi. Proteiinin, E-vitamiinin ja antioksidanttien laatu on erittäin tärkeää, ja siksi tuotteet, joissa on paljon yrttejä, maissinalkioita ja proteiininlähteitä, kuten sinimailasta ja soijaa, ovat hyviä valintoja, ja ne ovat samalla hyvänmakuisia hevosille, joilla on suuri energiantarve ja heikentynyt ruokahalu.

Huippusuorituskykyisille hevosille suosittelemme sellaisia tuotteita kuin Natur Müsli Solo, Struktur E, NutriStar ja Performance Fiber High Protein valkuaisrehua tämäntyyppiseen työhön. Lisäksi HestaMix Mysli ja Classic -valmisteiden kaltaisia tuotteita voidaan käyttää erityisroduille.

Perusrehu raskaaseen työhön

Lisäravinteet, joilla voi olla merkitystä