0 0,00
0 0,00
Tilaukset lähetetään maanantaina ja torstaina.
Ilmainen toimitus yli 800 kg painaville ostoksille
Turvallinen maksu luottokortilla

Gastro Relief Beet

SKU 50610 Categories , ,

Erityisen vatsaystävällinen kuiturehu

  • sisältää luonnollisia pektiinin lähteitä ja lysiiniä
  • suojaa vatsaa, alhainen tärkkelys- ja sokeripitoisuus
  • täysin viljaton, ei sisällä myöskään soijaa, sinimailasta eikä lisättyjä kivennäisaineita


Pakkaus

Säkki 20 kg
1/2 lavat 420 kg
1/1 lavat 840 kg

Alkaen 41,23

0,41 per 100 kg elopainoa päivittäin
Laske päivähintasi tästä
Syötä hevosen paino (kg)

Poista

Gastro Relief Beet

Erityisen vatsaystävällinen kuiturehu

Gastro Relief Beet on kehitetty tukemaan kaikentyyppisten hevosten hyvinvointia. Tuote sopii erityisen hyvin herkkävatsaisille hevosille, jotka kärsivät lihas- ja aineenvaihduntaongelmista.

  • sisältää luonnollisia pektiinin lähteitä ja lysiiniä
  • suojaa vatsaa, alhainen tärkkelys- ja sokeripitoisuus
  • täysin viljaton, ei sisällä myöskään soijaa, sinimailasta eikä lisättyjä kivennäisaineita

 

Gastro Relief Beet on erittäin vatsaystävällinen kuiturehu kaikille hevosille. Gastro Relief Beet on optimaalinen täydennysrehu, jota annostellaan normaalin perusruokinnan tai vitamiineihin ja kivennäisaineisiin perustuvan ruokinnan lisänä.

Helposti laihtuville ja toipilaille hevosille tämä helposti sulava seos on erityisen hyödyllinen, sillä se sisältää myös runsaasti luonnollisia pektiinin lähteitä sekä vatsaa suojaavaa tyrnimaseraattia. Gastro Relief Beet myös pehmenee nopeasti.

Juurikkaan ja omenan kuiduista peräisin olevat luonnolliset pektiinikuidun lähteet muodostavat limaa joutuessaan kosketuksiin mahahapon kanssa. Pellavansiemenet muodostavat myös limaa, ja yhdessä nämä ainesosat auttavat suojaamaan mahan limakalvoa.

Tyrnimaseraatti suojaa mahalaukun limakalvoa ainutlaatuisen vaikutuksensa ja erityisen monityydyttymättömiä rasvahappoja ja arvokkaita A- ja E-vitamiineja sisältävän koostumuksensa ansiosta.
Maissinjyvän alkio sisältää myös luonnollista E-vitamiinia, joka on välttämätön antioksidantti.
Yrtit ja hapatetut porkkanat vahvistavat suoliston mik­robiomia ja ruoansulatuksen toimintaa. Hapatetut porkkanat lisäävät myös antioksidanttien määrää karotenoidien kautta.
Gastro Relief Beetin sisältämä proteiini on korkealaatuista ja tarkoitettu hevosille, joilla on lihaksiin liittyviä aineenvaihduntahaasteita.

 

Gastro-sarja
Pohjoismainen, tyrnimaseraattia sisältävä tuotesarja

Gastro-sarja koostuu kuitupitoisesta Gastro Relief Beet -rehusta, Gastro Relief Oil -öljystä ja ruoansulatuksen toimintaa tukevasta GastroIntestinal-lisärehusta.

Sarja on kehitetty tukemaan hevosen ruoansulatuksen toimintaa, ja se on suunnattu hevosille, joilla on herkkä vatsan limakalvo.
Tuotteiden sisältämät kuidut ja öljyt hoitavat samalla, kun niiden sisältämät muut ainesosat, erityisesti tyrnimaseraatti, vahvistavat ja uudistavat mahalaukun limakalvoja.

Tyrnin hyötyjä on testattu tieteellisesti hyväksytyssä kokeessa vuonna 2012. Tutkimus on nimeltään ”Effect of Sea Buckthorn Berries and Pulp in a Liquid Emulsion on Gastric Ulcer Scores and Gastric Juice pH in Horses”.

Kaksi kertaa viisi viikkoa kestäneeseen tutkimukseen osallistui kahdeksan hevosta. Välissä oli kahden viikon tauko. Hevosia ruokittiin pellettimuotoisella rehulla ja toisen tutkimusjakson aikana myös tyrnillä. Kummankin jakson viidennellä viikolla hevosten ruokintaan liittyvää stressitasoa lisättiin ruokkimalla niitä vain joka toinen päivä. Ne saivat kuitenkin tyrniä joka päivä toisen tutkimusjakson viidennellä viikolla.

Hevosille tehtiin mahalaukun tähystys tutkimuspäivinä 0, 28 ja 35, stressiruokintaviikon jälkeen. Tähystyksessä mitattiin mahanesteen pH-arvo ja limakalvoärsytysten aste sekä mahalaukun valkoisesta että punaisesta osasta.

Tulokset, erityisesti havainnot limakalvoärsytyksestä mahan punaisessa osassa, olivat varsin yllättäviä. Tutkimukset osoittivat, että kokeen alussa ilmaantuneet ärsytykset hävisivät sen neljän viikon aikana, jolloin hevosille annettiin tyrniä päivittäin, ja pysyivät poissa myös seuraavan stressiruokintajakson aikana.

Kokeella osoitettiin, että tyrnillä on suuri vaikutus mahalaukun limakalvoon. Gastro-sarjan tuotteet ovat siis aivan erityisiä niihin lisätyn tyrnimaseraatin ansiosta. Muut tuotteisiin valitut ainesosat edistävät ruoansulatuksen tasapainoista toimintaa ja optimoivat aineenvaihduntaa.

Sarjan tuotteet tukevat ruoansulatuksen toimintaa yksittäin tai yhdessä käytettyinä – myös muiden St. Hippolytin tuotteiden kanssa.

 

Gastro Relief Beet & Oil + Gastrointestinal FI

Rehuopas

200-400 g per 100 kg elopainoa kohti päivittäin. Sekoita tuote kolminkertaiseen määrään lämmintä vettä (maks 38°), anna vetäytyä 10 minuuttia ja tarjoile haaleaksi jäähtyneenä. Kylmää vettä käytettäessä seoksen on vetäydyttävä n. 20 minuuttia ennen ruokintaa.

1 litra = n. 450 g

TUOTESELOSTE
Raakavalkuainen
9.80 %
Raakarasva
7.20 %
Raakakuitu
18.60 %
Tuhka
6.80 %
Tärkkelys
4.50 %
Sokeri
5.00 %
Kalsium
0.90 %
Fosfori
0.20 %
Magnesium
0.20 %
Natrium
0.20 %
Lysiini
0.50 %
Metioniini
0.20 %
Metioniini + Kysteiini
0.40 %
Treoniini
0.60 %
Sulava raakavalkuainen
63 g/kg
Sulava energia
10 MJ/kg
Muuntokelpoinen energia
8,8 MJ/kg

Koostumus

Juurikaskuitu (melassiton), leikattu lämminilmakuivattu alppiheinä, maissinjyvän alkio, omenakuitu, PalaSyrup (Isomaltuloosi mol.), kevyesti valssatut keltainen pellavansiemen, kylmäpuristetut öljyt (maissinjyvän alkio, mustakumina), yrtit (fenkoli, rosmariini, anis), bataatti, esparsetti, hapatettu porkkana, tyrnimaseraatti 0,2 %

Ehkä olet kiinnostunut myös näistä
Ostoskori
Your cart is emptyTilbage til shop
Hae tuotetta tai artikkelia
Search
Hippolyt logo
Jälleenmyyjän kirjautuminen

Kirjaudu sisään alla olevilla kirjautumistiedoillasi

Onko ongelmia? Ota yhteyttä